Mr. és Mrs. Smith (2005) 360

Mr. & Mrs. Smith
120' · amerikai · akció, romantikus, vígjáték, krimi 16

Minden családnak van rejtegetnivalója, apró-cseprő, kisebb-nagyobb titka mindnek van. De amit a látszólag átlagos életvitelű Smith házaspár takargat a külvilág és egymás elől, hát olyan biztosan kevésnek van. Jane (Angelina Jolie) és John (Brad Pitt) valójában jólfizetett, megbízhatóan hatékony… [tovább]

angol

Képek 7

Szereposztás

Brad PittJohn Smith
Angelina JolieJane Smith
Vince VaughnEddie
Kerry WashingtonJasmine
Adam BrodyBenjamin Danz
Michelle MonaghanGwen
Jennifer MorrisonJade
Stephanie MarchJulie
Theresa BarreraJanet
Perrey ReevesJessie

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 67

Várólistára tette 53


Kiemelt értékelések

Theana 

Számomra megunhatatlan klasszikus marad. Jól összerakták a humort a romantikus részekkel, a kicsit morbid jelenetekkel. És még is van benne valami aranyos. Az egyik kedvenc párosom voltak, kár értük. :(

5 hozzászólás
AniTiger 

Nagyon jól összerakott, vicces és zseniálisan megkoreografált film nagyon-nagyon jó szereplőkkel. Én imádom :3

Lilla99 

Nagyon messze áll attól a stílustól, amihez én hozzá vagyok szokva. Illetve szerintem kb 1 filmet láttam eddig amiben Angelina Jolie vagy Brad Pitt szerepelt, viszont ez most tetszett. Amikor elkezdtem én abban a tudatban voltam, hogy spoiler. De örültem neki, amikor rájöttem, hogy ez nem így van. Plusz izgalmat csempészett az egész filmbe. A két órás történet alatt egy pillanatig sem unatkoztam, köszönhetően annak, hogy spoiler. Sokat lehetett nevetni is rajta. Imádtam az elején és a végén amikor gondolom házasságsegítőnél voltak a fotelekben ültek és meséltek a házasságukról.

Farkas_Évi

Jó kis film volt. Jók a szereplő és jól összerakott történet.
Nem vagyok egy Jolie rajongó, de jól alakított ebben a filmben.
Az effektek jók voltak, bár nem szeretem a túlzott és össze vissza lövöldözést.
Nem mondom, hogy sokszor újra nézős film, de egy unalmas délutánra bőven tökéletes.

Lili98

Ma ment az egyik csatornán és megnéztük. Nem volt rossz,sőt tetszett. Még nevettem is,sokat. Kémia teljesen megvan közöttük. Ötletes volt,és remek színészek. Tetszett,de nem lett kedvenc.:)

Kemiviki 

Egy délutáni kikapcsolódós film. Vicces, jól összerakott, de igazán mély nyomokat nem hagyott maga után.

Fluffy_Puffy

Akárhányszor megnézem, mindig élvezettel nézem. Nagyon tetszik az alap sztori.
A színészeket alapból szeretem és nagyon jól játszották a szerepüket.

bozs

Eddig mindig csak részleteket láttam a filmből, előítéletes voltam.
Tévedtem!
Nekem való, kis egyszerű, kikapcsoló, bugyuta film.

TribeBubu 

Nem igazán tudott lekötni ez a film. Volt benne pár jó poén, ezen kívül egy uncsi akciófilm volt számomra. Jolie-t nem is tartom nagy színésznőnek és itt sem kápráztatott el.
Szerintem a nagyközönség sem reagált volna ennyire pozitívan a Mr. és Mrs. Smithre, ha a forgatás során nem jön létre a következő tizenegy év első számú hollywoodi álompárja.

Lex

Imádom ezt a filmet, minden meg van benne, amit én egy jó kis kémes filmtől elvárok.

Az egész cselekmény úgy ahogy van, nagyon bejön. Kezdjük egy 5 vagy 6 éve együtt lévő pár képével, akik élik a teljesen hétköznapi életüket, a romantika már kikopott a kapcsolatukból, és már csak kerülgetik egymást a házban. Aztán szépen fokozatosan megismerjük a kis titkaikat (azért a sütőért ölni tudnék!), az életük rejtett oldalát, majd ahogy az várható, a szereplők is megtudják az igazat egymásról. És ekkor aztán elszabadul a pokol; itt egy lövés, ott egy ütés, és tömény izgalmas akció következik. Imádom minden percét. A zenéket pedig különösen, annyira jól illenek a történethez.

A színész alakítások is nagyon jók voltak. Brad Pitt filmjeit többnyire szeretem, ez a karakter pedig piszkosul jól állt neki. Angelina Jolie film már jóval kevesebb van a múltamban, úgyhogy csak annyit tudok mondani, hogy ebben tetszett, jól állt neki is a szerep.

2 hozzászólás

Népszerű idézetek


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján