Született szobalányok (2013–2016) 48

A Powell család által adott estélyt egy nagyon kellemetlen közjáték zavarja meg: valaki leszúrja a család cselédjét, Flora-t. Az eset megrázza a környéken dolgozó összes szobalányt, akik mind jó barátnők.
Carmen a híres énekesnél, Alejandro Rubio-nál dolgozik, mert azt szeretné, ha a férfi… [tovább]

Szereposztás

Ana OrtizMarisol Duarte
Dania RamirezRosie Falta
Roselyn SanchezCarmen Luna
Judy ReyesZoila Diaz
Rebecca WisockyEvelyn Powell
Gilles MariniSebastien Dussault
Tom IrwinAdrian Powell
Grant ShowSpence Westmore
Susan LucciGenevieve Delatour
Edy GanemValentina Diaz

További szereplők

Kedvencelte 26

Várólistára tette 93


Kiemelt értékelések

liliannahorvath

Ismét egy szuper sorozat, amit elkaszáltak és nem azért, mert béna a sztorija, hanem a kevés nézetség miatt, ami nagyon sajnálatos egy dolog.:(
Szerintem ez a sorozat jobban megérdemelné a folytatást, mint mostanában egyes népszerű sorozatok (khmmmm…PLL….KHMMMMM…OUAT)…
Nagyon sajnálom, hogy elkaszálták, mert pont egy nagyon izgalmas pontban lett vége a sorozatnak…

Először is, ha azt gondolná valaki, hogy ez „butuska”, szexi szobalányokról fog szólni, akiknek csakis a szerelmi életével fog foglalkozni a sorozat, akkor az HATALMAS nagyot téved…Vagyis hát részben… Mert mindenek ezek a fantasztikus nők, de buták..na azok végképp nem!! Bár tényleg hihetetlenül csinosak (atyaég minden latina az..szuper gének…áhh) ez tény….:D

Ahogy a lányok kiállnak egymásért, harcolnak egymásért és együttesen összefognak,támogatják egymást és, ami szerintem nagyon fontos rettenetesen büszkék a nemzetiségükre, ami szerintem roppant fontos dolog! Amúgy szerintem ez az egyik ok,amiért el lett kaszálva, hogy a latina-power nagyon nagy hangsúlyt fektetett a sorozatra,amit én IMÁDTAM!!

Az 1.évad tényleg teljesen beszippantott, kb. minden részben új titkok születnek/lepleződnek le.
Nem kiszámítható, ami szerintem hatalmas nagy piros pont!
Rettentő humoros, szuper humoruk van a lányoknak.
GIRLPOWER…amiért rajongok, tényleg mindent félretéve összefognak ezek a nők, még azok is akik úgymond „ellenségeskednek egymással”,szerintem ez egy nagyon jó dolog volt. Szinte minden résznél éreztem ezt a hűséget egymáshoz, és tényleg így erőt adott.
Fordulatos, izgalmakban nem lesz hiány. Ez nem egy butácska szappanopera, tényleg olyan csavarok voltak benne,hogy csak néztem. Hihetetlenül okos.

Kedvencem kétség kívül Rosie lett. Ez a nő egyszerűen fantasztikus, és a karakterfejlődése figyelemreméltó.
Mindegyik szereplő erős, intelligens a maga módján. Nekem mindegyik lány a szívemhez nőtt,de nagyon. Sajnálom, hogy vége…:( Néztem volna még, nagyon sokáig. Főleg mert tényleg függővégben zárul le az utolsó évad, de nem baj úgy teszek, mintha az az utolsó 2 perc nem történt volna meg…:D

Szóval kinek ajánlanám?
Elsősorban annak, akinek VAN ideje…De komolyan, egyszer elkezdi az ember,akkor elég nehéz abbahagyni…főleg a függővégek miatt minden epizód végén..:D
De ha csak egy kellemes,de érdekes kikapcsolódásra vágyik az ember,akkor mindenképp! Az ember észre se veszi olyan gyorsan elröpül az a 45 perc.
Igazából …aki szeret jókat nevetni, szereti az rejtélyeket és a romantika sem tabu számára, akkor mindenképpen ajánlom nekik a Született szobalányokat! ;)

2 hozzászólás
victoria_m997

Nagyon szerettem. Visszahozta azokat az érzéseket, amiket a Született feleségek nézése közben éreztem, ami a kedvenc sorozatom valaha. Nagyon csavaros, izgalmas, humoros… Nagyon kár, hogy ennyire rövid, néztem volna még.

Nyra

Az első évad után még 10/10-et adtam, de mostanra a 3. évad befejezésével már sajnos lecsökkentek a csillagok.
Ez a sorozat gyakorlatilag a Született feleségek latinos változata, humoros, izgalmas, fordulatos. A karakterek nagyon szerethetőek :) Hatalmas rajongója lettem Rosie-nak és Spence-nek ;)
Mindegyik évad valamilyen kriminalisztikai szálra épül, az első és még úgy a második évad is jó volt ilyen szempontból, viszont a harmadik már gyenge, kicsit sok lett. Lehet hogy egész egyszerűen nem kellett volna így folytatni, csak a karakterek szerelmi életével, az is elég lett volna, vagy akár csak a Katie-szál. Kicsit túllőttek a célon.
Az is zavar, hogy néhány karakter egyik évadról a másikra teljesen eltűnik. A második évadban sok embert ismertünk meg, és senkinek sem lett folytatása a 3. évadra.

Avilda

Nagyon jó kis utánpótlás a Született feleségeknek. Izgalmas átívelő krimiszál, jó fej szereplők, jó színészek, vicces párbeszédek, nagyon szeretem :)

agivagyok

Hihetetlen ez a sorozat! Abszolút érződik, hogy a Született feleségek készítőitől származik, mivel hihetetlenül vicces, és mégis olyan problémákat tár fel, amik bárkivel megtörténhetnek. Mindemellett érdekes, és izgalmas is, sok – sok megoldásra váró rejtéllyel. És a karakterek is baromi jól sikerültek… Carmen hihetetlenül vicces, baromi jó poénjai vannak, van, hogy egy – egy jelenet csak rá épül, bár ezt nem bánom. Nem nézem régóta, de kinőtte magát az egyik legnagyobb kedvencemmé.


Népszerű idézetek

mrsp

– But your wife isn't home!
– Evelyn is like carbon monoxyde. You might not be able to see her, but she can still kill you.

mrsp

– He said I looked like I was forty!
– Well that's not bad since you're almost sixty.

mrsp

Genevieve: This is going to be bad news. I just know it. I didn't sleep a wink last night.
Zoila: Neither did I.
Genevieve: You poor thing! You were worried too?
Zoila: No. You kept calling me.

mrsp

Genevieve: Fabian kissed me!
Rosie: Fabian your hairdresser?
Genevieve: Square on the mouth! With lots of intention and passion.
Rosie: Well, I'm confused. I-Isn't he gay?
Genevieve: Apparently not all the way.
Rosie: He seemed all the way to me.
Genevieve: Is it possible I'm so beautiful that I turned him straight?

mrsp

Adrian: Her name is Evelyn. Evelyn. It's a very simple combination of the words evil and villain.

mrsp

Mrs. Delatour: First, you should know: I adore Alfred. He has everything I look for in a man: charm, wit, sophistication.
Zoila: And a billion dollars. You forgot to mention a billion dollars.

mrsp

Don't ever tell a puerto rican woman to calm down. It's a waste of time.

mrsp

– Why are boys always so obsessed with violence? Are there any young men who like films about romance and heartbreak?
– Yes. And they see those films while dating other young men.

mrsp

Every living being is a beautiful spirit, and each one deserves love.

mrsp

Adrian: We met last year at that charity dinner.
Spence: Yeah. It was for burn victims.
Adrian: Right. They served barbeque. No one got the irony, but me.


Hasonló filmek címkék alapján