Kedvencelte 1

Várólistára tette 121


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Nekem ez nagyon bejött. Izgi volt, szórakoztató, voltak benne jó poénok, beszólások, vérengzős jelenetek is, a zenék is elég jók voltak, és a sztori is, na meg a nő uralom. :-D Nagyon, nagyon bírtam ezt a három nőt, de leginkább Kathy-t, főleg azért, mert Melissa McCarthy irtó jól alakította a szerepét. Bitang jó páros voltak ők hárman. Ruby is tetszett, bár a közepe tájt nagyon elszállt vele az a ló. Képes lett volna, spoiler Claire-t is bírtam, ő is nagyon jó fej volt, spoiler Pedig végre valahára boldog volt. Gabriel-t is nagyon bírtam, tetszett a karaktere. :-) Biztos, hogy újranézős lesz, mert nekem nagyon tetszett ez a film, cseppet sem csalódtam, és nem is unatkoztam. Élvezhető volt. :-)

MrsCumberbatch 

Röviden? Ez egy poénokkal megtűzdelt (férfi)társadalom-kritika.

De úgy nagyon erősen. Talán, ezért ilyen alacsony a százaléka, mert a férfiaknak nem jött be.

Őszintén, úgy ültem be a filmre, hogy nem tudtam róla semmit. Csak annyit, hogy Women-power, amit a fegyveres Melissa McCarthy képvisel. Azt hittem viccesebb lesz. Nem olvastam el róla semmit, egy vígjátékot vártam, de nem azt kaptam.

De nem bánom. Volt benne pár olyan véres jelent, ami nekem sok volt. Nyilván, aki szereti a horrort meg a véres durva jeleneteket, azoknak ezek meg sem kottyannak. De én nem vártam bele ennyit. Persze, mivel krimi, vártam durvaságot, csak nem ennyire… nyerset. Mondjuk, ez nem rontott a helyzeten, ettől függetlenül nem rontotta el a kedvem, de ezért nem 10 csillag.

Szóval ajánlom-e? Igen. Kivel nézd? Mindegy, csak ne pasival.

Most pedig akkor a spoileres részek. Figyelem! Ezek nem nyimm-nyamm spoilerek lesznek. Mind az utolsó 10 percben történik, szóval csak akkor olvasd el, ha nem fogod moziba megnézni. Mert különben elég nagy poénokat ellövök.

Férfi társadalom kritika? Igen. A három főszereplő. Három típust képvisel. Kathy férje: Az apa. spoiler Elbukott. Ruby férje: A férj spoiler Elbukott. Claire férje: A férfi spoiler Elbukott.

Az viszont, hogy spoiler meghalt, kicsit kiakasztott. Végre boldog lehetett volna erre spoiler. Durva. És hogy a végén spoiler ki akarta nyírni spoiler na az nagyon genya lépés volt. Én nem adtam volna második esélyt neki. Ott helyben fejbe lőttem volna. Ez nem érdemel bocsánatot. Persze, ez a film nem arról szól, hanem az összefogásról.

Nevra 

A trailer alapján nagyon jónak tűnt.
Melissa-t jó volt látni „komolyabb” szerepben is. Azért vicces is volt.
Minden szereplő jól alakította a szerepét.
Ez is az a film: ahol a szereplők csak úgy hullottak. Kicsit már sok volt.
Viszont nő hatalom. Ez tetszett.
spoiler
Nagyon örültem, hogy (legalább egy kicsit) szerepelt Annabella Sciorra!!

Ákos_Tóth 

Hajlok rá, hogy nem a rendezésnél, hanem már eleve a forgatókönyv megírásakor elrontották ezt a filmet. A bűn királynőin gyakorlatilag minden fronton lehet fogást találni, a film néha mintha direkt azt akarná bemutatni, hogyan kell elbénázni egy maffiasztorit. Főhősnőink nem igazán kedvelhetőek, eleinte nem ismerjük őket eléggé, később a viselkedésük egyre ellentmondásosabbá válik. Ez igazából azért válik nagy problémává már rövidtávon, mert a cselekmény során hidegvérrel kivégzett emberek magas száma ellenére a tétek szinte csak jelképesek: kis pénz, kis terület, kis közösség – a védelmi pénzt apró boltokból szedik be, ahova ők maguk, hárman járnak el, a cselekmény elején pedig a férjeik egy mezei éjjel-nappali ABC kirablásán ügyködnek, mekkora biznisz lehet ez? Megéri ezért minden sarkon agyonlőni valakit? Bajba is úgy sodorják magukat, hogy agresszívan terjeszkedni kezdenek, majd az olasz maffiával történő konfrontáció szinte meglepetésként, támadásként éri őket. Maga az ír maffia sem tesz ránk jó benyomást, hiszen a látottak alapján ők gyakorlatilag saját magukat irtanák ki szép lassan.
Az sem válik a javukra, hogy Claire gyakorlatilag pszichopatává, Ruby görénnyé, Kathy pedig idegesítő hol-észlénnyé, hol-naivává válik az események hatására. Domhnall Gleeson mindemellett teljesen anakronisztikus szereplő, kilóg az egész filmből, és általában véve is ingatag lábakon áll a mímelt hetvenes évek feeling. Van a sztori fináléja előtt egy érdekes csavar/felfedezés, ami ugyancsak teljesen hangulatidegen mindentől, amit addig láttunk, áthúzza a jellemfejlődést és az események logikáját. A Common nevű rapper által alakított ügynök karaktere meg egyszerűen megsemmisül tőle.
A finálé amúgy teljesen felejtős, a magam részéről végigpörgettem. Rendkívül hosszúnak érződik a mozi, pedig alig több másfél óránál.

Írjuk javára, hogy a casting merész és a három női karakter jól működik, kétségkívül találó az egész cucc feminista éle, de még jobban vágna, ha filmként a produktum tudna működni. De sajnos meglepően szerényen teljesít.

ScarlettBlair

Annyira nem jött be. Kicsit túl szájbarágós volt.

Tekluretta18

Egyszeri kikapcsolódásnak egészen elfogadható.
Már megint egy béna magyar cím.
De valljuk meg, az eredeti Konyha sem mondana önmagában igazából semmit. Ez a konyha a Pokol konyhája. De ilyen film meg már volt.
A közepesnél valamivel jobb. De nekem nem üti meg a mércét. Fél csillag meg nincs. Ergo: többet érdemel. De, hiába! Az a szőrös szívem!

monokrom22 

A bűn királynői teljesen közepes: sok a klisé, túlhúzott a csavar, lagymatag a dráma. De a kor hangulata és a zene magával ragad. A humor jól szuperál, a három színésznőből pedig Moss talán valamivel gyengébb a többieknél, de összességében egy jó triót alkotnak, korrekt alakításokkal. Nem feledhetetlen, de egyszeri szórakozásnak tökéletes.

a_girl92 

hát ennek a filmnek szívem szerint csillagot sem adnék….kihívás miatt néztem meg, meg amúgy is akartam ha lesz rendes minőségben….de eléggé kár volt, megértem az 5,2 IMB-s értékelést, igazából Melissa McCarthy miatt néztem, de kár volt, azon gondolkodtam már h leállítom még a fele előtt, de aztán végigszenvedtem :D ez nagyon egy unalmas vmi volt, sztm az egyik leguncsibb, legrosszabb film, amit láttam mostanában….csak azért kapott csillagot, mert a kihívás miatt kell a csillagos értékelés…-.-

iamwiki 

Érdekes volt. Imádom Melissa alakításait a filmekben és most is nagyon jól hozta a karaktert. Tetszett, hogy női uralom volt és nem hagyták magukat.

Nikita88

Érdekes történetvezetés, kritika a férfiakkal szemben. Mégis emberi és helyenként vicces. Jó szereposztások. Tetszett.


Hasonló filmek címkék alapján