Két lépés távolság (2019) 45

Five Feet Apart
116' · dráma, romantikus 12

Stella Grant (Haley Lu Richardson) minden ízében 17 éves… Összenőtt a laptopjával, és imádja a legjobb barátait. De a legtöbb tinédzserrel szemben ideje java részét egy kórházban tölti, mivel cisztás fibrózisa van. Az élete csupa sablon, szabály és önkontroll. Ezt a fegyelmet kell próbára… [tovább]

angol
angol
angol · magyar
magyar
magyar

Képek 1

Szereposztás

Cole SprouseWill
Haley Lu RichardsonStella
Claire ForlaniMeredith
Parminder NagraDr. Noor Hamid
Moises AriasPoe
Kimberley Hebert GregoryBarb nővér
Gary WeeksTom
Ariana GuerraHope Gomez
Cynthia EvansErin
Cecilia LealCamila

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 20

Várólistára tette 276


Kiemelt értékelések

DoreenShitQ

A tinifilmek korszakát éljük: özönlenek a moziba, a netflix is nyomatja őket ezerrel. Lassan már nincs is mérce, mindegyik tucat és semmitmondó, elég ha van benne egy helyes fiú, vagy ha betegségről szól. Így nem is vártam sokat, de pozitívan csalódtam. Nem a legélesebb kés a fiókban, de aranyos, lehet rajta sírni és kicsit ugyan nyálasabb, mint az jól esne az ember gyomrának, de nem rossz. Ha mostanában ebben a műfajban keresne valaki egy tűrhető, kicsit már jóba hajló filmet, akkor inkább ezt, mint az Aftert.

ltimi12

Életem legfurább mozis élménye volt, ahogy még kb. 20 15-20 éves lánnyal, néhány anyukával és pár behurcolt baráttal együtt végigsírtuk a film teljes második felét. Nem kis könnyezés, hardcore ugly crying. Nagyon hatásvadász, tele van klisékkel( a negyedik hasonló tematikájú film sorozatban) de élvezhető, főleg lányos társaságban. Szerettük.

Szyszyyy

Nagyon vártam a filmet. Előtte viszont mindenképpen a könyvet akartam elolvasni. :D Sokat nem változtattak, ennek örültem.
Cuki volt. Nagyon romantikus,itt-ott megmosolyogtató.
Egyszer mindenképpen megérte megnézni.
Viszont én nem sírtam, csak majdnem. Ugyanez volt a könyv esetében is. Azon is csak könnyes lett a szemem, végül azonban a sírás elmaradt. Pedig azt hittem, ami a könyvnek nem sikerült az majd a filmnek fog.

yumechan

Aranyos és érdekes film. Örülök, hogy készült egy ilyen, még nem hallottam a CF-ről, és ugyan egyik betegségbe se ásom bele magam, de szeretek tudni róluk.
Szeretem, hogy a szomorkás alaphelyzet mellett a hangulata vidám, és teli van reménnyel.
spoiler
Csak a szinkron volt furi, Will hangja annyira nem illik hozzá szerintem, hogy mindig ezen járt az eszem.

Nori0310_lumos

Mióta kijött az előzetes vártam a filmet. Eddig a legtöbb hasonló témájú filmet megnéztem bár nem sok volt számomra maradandó. Ez a film se lesz az ,de egy egyszer nézősnek jó. Jók a színészek (bár a Willhez nem illik a szinkronhang) , az hogy nem nagyon változik a helyszín és inkább a karaktereken van a hangsúly. De egy egy jelenetet nagyon elnyújtottak, voltak benne kínos pillanatok és én befejezésnek is mást vártam. Ettől persze nem lett rossz a film én is csak ajánlani tudom a papírzsepit (bár nekem film közben több szükségem volt rá).

hashtagHetiMozi

Megint a mostmár úgymond szokásos „szerelmes beteg tinik” sztori, néhány csavarral. A humor aranyos, a feel good részek jól működnek, az utolsó 30-40 percben pedig a megrázó képsorok folyamatosan felüllicitálják egymást. Valami mégis hiányzott, nekem az Éjjeli napfény jobban bejött.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján