Két lépés távolság (2019) 108

Five Feet Apart
116' · amerikai · dráma, romantikus 12

Stella Grant (Haley Lu Richardson) minden ízében 17 éves… Összenőtt a laptopjával, és imádja a legjobb barátait. De a legtöbb tinédzserrel szemben ideje java részét egy kórházban tölti, mivel cisztás fibrózisa van. Az élete csupa sablon, szabály és önkontroll. Ezt a fegyelmet kell próbára… [tovább]

angol
angol
angol · magyar
magyar
magyar

Képek 16

Szereposztás

Cole SprouseWill
Haley Lu RichardsonStella
Claire ForlaniMeredith
Parminder NagraDr. Noor Hamid
Moises AriasPoe
Kimberley Hebert GregoryBarb nővér
Gary WeeksTom
Ariana GuerraHope Gomez
Cynthia EvansErin
Cecilia LealCamila

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 45

Várólistára tette 266


Kiemelt értékelések

pvik13 

Annyira megindító és ahhh egyszerűen nehéz szavakba önteni. Annyi érzelmet tudott átadni. https://www.youtube.com/watch… …. <3

ZitussKa

2019 egyik dobogós nagy kedvence. Ezek után szeretném a könyvet is a polcomon tudni és elolvasni.
Nézzétek!

barbymalik0112

Összetörtétek a szívemet, lelkemet, mindenemet. Elapadt a könnycsatornám.
Új kedvenc sírós filmem.

1 hozzászólás
bettibujdoso

Szögezzük le: COLE SPROUSE EGY ISTENCSÁSZÁR, TE JÓ ÉG, ROHADT JÓL NÉZ KI
*caps lock ki*
*beszéljünk a filmről*
Úgy néztem végig, hogy nekem az egyik kedves magyar tanár matek érettségi előtt elmesélte az egész filmet. Gondolom oldani akarta a feszültséget 3/4 8-kor, hát nem sikerült, mert kicsit felcsesztem magam, pedig annyira nem vagyok ki a spoilerektől, szóval nincs harag, tanárnő! :D
Úgyhogy én úgy néztem végig, hogy tudtam, hogy mi lesz a vége.
HÁT A LÓF***T TUDTAM.
Mindig azzal szoktam szórakoztatni magam (és ha van társaságom, akkor ő(ke)t), hogy kitalálom, mi fog történni. Ez úgy általában sikerül is, vagy a közelében járok. Szerintem 20 perc után mondtam azt, hogy spoiler. Ne aggódjatok azért, megsirattam rendesen, de nem lepődtem meg.
A lényeg, hogy én full nyugodtan ültem végig a filmet olyan szempontból, hogy hát én úgyis tudom a végét, és vártam, hogy vajon, hogy oldják meg.
Aztán amikor pár perc volt a filmből és már a spoiler, akkor fogtam fel, hogy rohadtul, de spoiler! spoiler
Az operatőri munkával nagyon meg vagyok elégedve, rettenetesen hangulatos lett a film, imádtam a képi minőségét!
A színészek pazarak voltak, Cole Sprouse hivatalosan is celebrity crush lett! :D (Továbbá mindenkinek egy ilyen odaadó fiút kérnék!!)
Szóval 10/10* mármint a film (is), és csak azért nem kedvencelem, mert oda csak az újranézős filmeket teszem, és ezt nem valószínű, hogy fogom, mert jobban bőgtem rajta, mint a Csillagainkban a hibán! :)

update: Megtudtam, hogy a könyv úgy végződik, hogy spoiler. Viszont akkor tényleg jól spoilerezte a tanárnő, csak mégis hogy találta ki?
De:
1. ez miért nincs benne?
2. az egyik trailer konkrétan azzal kezdődik, hogy találkoznak az utcán. akkor most mi van?
Nekem akkor is úgy esett le a filmből, hogy spoiler. Kész.

DoreenShitQ

A tinifilmek korszakát éljük: özönlenek a moziba, a netflix is nyomatja őket ezerrel. Lassan már nincs is mérce, mindegyik tucat és semmitmondó, elég ha van benne egy helyes fiú, vagy ha betegségről szól. Így nem is vártam sokat, de pozitívan csalódtam. Nem a legélesebb kés a fiókban, de aranyos, lehet rajta sírni és kicsit ugyan nyálasabb, mint az jól esne az ember gyomrának, de nem rossz. Ha mostanában ebben a műfajban keresne valaki egy tűrhető, kicsit már jóba hajló filmet, akkor inkább ezt, mint az Aftert.

ltimi12

Életem legfurább mozis élménye volt, ahogy még kb. 20 15-20 éves lánnyal, néhány anyukával és pár behurcolt baráttal együtt végigsírtuk a film teljes második felét. Nem kis könnyezés, hardcore ugly crying. Nagyon hatásvadász, tele van klisékkel( a negyedik hasonló tematikájú film sorozatban) de élvezhető, főleg lányos társaságban. Szerettük.

tündérróka

Ki ne szeretne ilyen szerelmet? Kis szeretne ilyen szerelmet? Ami megöl? Hát, úgy nagyjából mindenki, aki elhiszi, hogy érdemes meghalni ezért.

Csodálatos filmélmény volt. Objektívan pedig most nem tudok nyilatkozni. Nekem valamiért sokkal jobban ütött, mint a Csillagainkban a hiba. Igaz, annak tragikusabb volt a vége, viszont itt az egész volt összességében tragikusspoiler. Volt benne ugyan logikátlanság spoiler, de mind az alapötlet, mind a megvalósítás nagyon szép és megható volt.
Cole Sprouse már a Riverdale-lel belopta magát a szívembe, ezzel pedig végképp. Nagyon ügyes drámai színész, remélem még sok-sok komoly filmben látom majd.

KittyKaty

Először a könyvet olvastam, amit egyből kedvencé is vált. Szerintem a szereplőket nagyon jól kiválasztották. Illetve egész könyv hű lett. Maga történet egyszerre megindító, elgondolkodtató romantikus és vicces a maga módján. Ami külön pontot ér az, hogy nem egy újabb „rákos" betegségről szóló történet, hanem egy kevésbé ismert betegséget mutat be. Ami lehet ugyan olyan veszélyes.


Népszerű idézetek

Pandalin

Stella: Finom voltál mint egy légkalapács…
Will: Nincs időnk tapintatoskodni Stella, haldoklunk!

Nocharity 

Will: You love her.
Poe: Of course I do.
Will: Then why don't you do something about it?
Poe: Cause she's not a he.
Will: Oh…
Poe: Don't worry, I don't like white boys.

Pandalin

Will: Hé Julie! És hogyha nem működik?
Julie: És hogyha igen?!

Kicsicsillag95 

Stella: Emberi érintés. Így teremtünk először kapcsolatot. Biztonság, nyugalom, kényelem. Ezt nyújtja egyetlen gyengéd ujj simogatása vagy az ajkak finom érintése az arcon. Összeköt amikor boldogok vagyunk. Erőt ad amikor félünk. Bizserget ha elönt a szenvedély. A szerelem. Szükségünk van a szerelmünk érintésére legalább annyira mint az oxigénre. Nem értettem mennyire fontos is az érintés. Az ő érintése. Csak amikor már késő volt.

Nocharity 

Stella: Thank you.
Will: For what?
Stella: Saying something real.

Nocharity 

Stella: You broke up with him?
Poe: We could say…
Stella: He broke up with you?
Poe: It was mutual.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján