Kedvencelte 11

Várólistára tette 103


Kiemelt értékelések

Zzsófi 

A maga kategóriában szerintem jól sikerült sorozat ez, kellemes kikapcsolódás egy meleg nyári napon.
Azért vannak benne erősen drámai elemek is, amiket én pl. megkönnyeztem.
A zene nem a legjobb.
Éés jól játszik a sorozat a nézők érzelmeivel szerintem a szerelmi háromszög szempontjából, sokszor nehéz eldönteni, hogy akkor most kinek drukkoljunk.

evé 

Jenny Han-nak sok-sok könyvet kellene írnia, amit aztán mind meg kellene filmesíteni :D (nem ír… nyaf)
Bőven kinőttem már a tinidrámákat (elvileg), de mégis sokkal jobban szeretem, mint a felnőtteknek készített lehangoló filmeket/sorozatokat. Kikapcsol. Tökéletesen. Ez a sorozat pedig most nagyon jókor jött. Jó volt nézni, átélni.

ivett_hosszu 

Remek adaptáció, méghozzá azért, mert a könyvet a hibáival együtt vette át (ez a szerelmi háromszög, brrr….), ennek ellenére az egész egy hangulatos, szerethető minisorozat lett, némi változtatással, ami jót tett neki. Remélem végigmegy majd a széria, élveztem.

SunflowerSz 

Az eleje nagyon tetszett, megfogott ez a tökéletes nyári hangulat benne. Aztán sajnos a közepe felé azt kezdtem el érezni, hogy egyre unalmasabb és Belly is olyan szörnyen kezdett el viselkedni, hogy már nehéz volt koncentrálnom rá. Illetve nagyon nem tetszett ez a szerelmi háromszög, nekem erőltetett volt nagyon és még csak azt sem tudom mondani, hogy az a hatalmas kémia érződött volna szereplők között. A soundtrack viszont nagyon jó, illetve tényleg a hangulata az szuper, ha leszámítjuk ezeket a negetaívumokat. Nem olvastam egyébként a könyvet, de azért Jenny Han miatt voltak elvárásaim, amit sajnos nem tudott a sorozat maradéktalanul teljesíteni.


Népszerű idézetek

S_Bíborka

I love you but I'm in love with your brother also.

1. évad 1. rész – Nyári lak
S_Bíborka

Jeremiah: You’re my best friend. There are times I want to be more.

S_Bíborka

Belly: They've always seen me as a little kid, but this summer, it’s different.

S_Bíborka

Laurel: Boys might come and go, but a best friend is once in a lifetime.


Hasonló filmek címkék alapján