Kedvencelte 35

Várólistára tette 148


Kiemelt értékelések

evé 

Jenny Han-nak sok-sok könyvet kellene írnia, amit aztán mind meg kellene filmesíteni :D (nem ír… nyaf)
Bőven kinőttem már a tinidrámákat (elvileg), de mégis sokkal jobban szeretem, mint a felnőtteknek készített lehangoló filmeket/sorozatokat. Kikapcsol. Tökéletesen. Ez a sorozat pedig most nagyon jókor jött. Jó volt nézni, átélni.

Pandalány

Nagyon hangulatos, igazi nyári sorozat. A színészeket eltalálták a karakterekhez és ugyanolyan szórakoztató számomra, mint amilyen a trilógia volt (amit jópár éve olvastam, de a hangulatára abszolút emlékszem).
A végére nagyon szívbemarkoló lett, az utolsó rész utolsó jelenetei igazán meghatóak. Ráadásul egy Taylor Swift-dallal zárták az évadot, imádtam (több is felbukkan az epizódokban amúgy).
A második évad érzelmileg sokkal intenzívebb az elsőnél. Különösen az utolsó rész viselt meg, de annak ellenére is nagyooon tetszett, hogy nem úgy alakult a szereplők sorsa, ahogy szerettem volna. Kíváncsian várom a következő évadot!

Zzsófi

A maga kategóriában szerintem jól sikerült sorozat ez, kellemes kikapcsolódás egy meleg nyári napon.
Azért vannak benne erősen drámai elemek is, amiket én pl. megkönnyeztem.
A zene nem a legjobb.
Éés jól játszik a sorozat a nézők érzelmeivel szerintem a szerelmi háromszög szempontjából, sokszor nehéz eldönteni, hogy akkor most kinek drukkoljunk.

ivett_hosszu 

Remek adaptáció, méghozzá azért, mert a könyvet a hibáival együtt vette át (ez a szerelmi háromszög, brrr….), ennek ellenére az egész egy hangulatos, szerethető minisorozat lett, némi változtatással, ami jót tett neki. Remélem végigmegy majd a széria, élveztem.

SunflowerSz 

Az eleje nagyon tetszett, megfogott ez a tökéletes nyári hangulat benne. Aztán sajnos a közepe felé azt kezdtem el érezni, hogy egyre unalmasabb és Belly is olyan szörnyen kezdett el viselkedni, hogy már nehéz volt koncentrálnom rá. Illetve nagyon nem tetszett ez a szerelmi háromszög, nekem erőltetett volt nagyon és még csak azt sem tudom mondani, hogy az a hatalmas kémia érződött volna a szereplők között. A soundtrack viszont nagyon jó, illetve tényleg a hangulata az szuper, ha leszámítjuk ezeket a negatívumokat. Nem olvastam egyébként a könyvet, de azért Jenny Han miatt voltak elvárásaim (A fiúknak… trilógiát mind könyvben, mind filmben nagyon szeretem), amit sajnos nem tudott a sorozat maradéktalanul teljesíteni.

Hanniehoney

Szeretem.
Reményt ad.
Itt-ott vannak klisék és logikai hibák,de ez ilyen.
Nyár.
Így lenne tökéletes.
Egyszer talán jó lesz.

liliom1229 

1. évad: 6* Nyálas volt, idegesítő, Belly végtelenül gyerekes, Steven kifejezetten visszataszító, Conrad bunkó paraszt. Jeremiah-nak volt 1-2 jó pillanata, de inkább volt bosszantó. Azért valahogy magával tudott ragadni, komoly témákat dolgoz fel. Láttam már rosszabbat is, végül is nem árt senkinek.

2. évad: 8* Fényévekkel jobb, mint az első évad. A szereplők hatalmasat ugrottak előre (már aki). Conrad továbbra sem a szívem csücske, de Jeremiah-ba egész beleszerettem. Steven rengeteget fejlődött ég és föld a karaktere az előzőekhez képest. Belly meg hááát…. Azért megmaradt a tinirománc vonal, a szerelmi háromszög, de kevésbé idegesítően kezelte. Meg aztán rengeteget érett, szinte már felnőttként viselkedett. Szinte. De összességében tetszett, azért mégsem bánthatom a sorozatot, mert romantikus. :D Márpedig erről az évadról sokkal inkább el lehetett ezt mondani, mint az elsőről.

BlueDeath

Cuki volt, de Belly a végére már kicsit kezdett idegesíteni. Hogy valaki ennyi pasit szédítsen egyszerre….


Népszerű idézetek

S_Bíborka 

Jeremiah: You’re my best friend. There are times I want to be more.

S_Bíborka 

I love you but I'm in love with your brother also.

1. évad 1. rész – Nyári lak
S_Bíborka 

Laurel: Boys might come and go, but a best friend is once in a lifetime.

S_Bíborka 

Belly: I thought this summer was going to be like all the other summers, but it’s not. Because I won’t let it be.


Hasonló filmek címkék alapján