Kedvencelte 12

Várólistára tette 52


Kiemelt értékelések

mandu 

The Summer I Turned Pretty but make the two options ugly asf

Dariaa

Egyvalamire biztosan jó volt ez a műalkotás: ráébresztett, hogy én ezekhez már túl öreg vagyok!! :D Egyszerűen spontán agyvérzést kapok már ezektől a csikicsuki „kapcsolatoktól”.
Mindig ugyanaz a felállás, adott egy jófiú és adott egy rosszfiú, és persze jön a tökéletes lány aki láss csodát, mindenki szívét megdobogtatja és természetesen a rosszfiú miatta megváltozik, átértékeli az egész életét!! Sőt, a legjobb, hogy mint mindig, most is kiderül, hogy a rosszfiú amúgy nem is olyan rossz ..
Lányok, remélem azért azt tudjuk, hogy ilyen a valóságban nem igazán létezik. Aki pö*snek tűnik, az általában tényleg csak egy pö*s! :D
Sőt, annyira PC az egész cucc, hogy még az iskola „gonosz jócsaja” sem gonosz mint kiderül… Voilá! Nincsenek is gonosz, rosszindulatú emberek. A világ szép és mindenki kedves mindenkivel. (Istenem, hol vannak már azok a jó kis 90’, 2000-es évek fimjei amikor a gonosz csaj tényleg gonosz volt???)
Rosszul vagyok attól is, hogy még mindig ott tartunk, hogy ha a fiú „meghúzza a hajadat az biztosan azért van mert tetszel neki” (és ez így konkrétan el is hangzik!!)…
Jézusom, nem! Vagy azért bánt valaki mert egy pö*s, vagy azért mert egy érzelmi degenerált..
Nem, aki szeret, az nem bánt! És nem, nem fog miattad/érted megváltozni az ügyeletes rosszfiú..
És amúgy ennyi, nagyjából ennyi az egész történet!
Elkészült a százezredik alkotás ebben a témában és vagy ez sikerült még a szokásosnál is klisésebbre, vagy az én ingerküszöböm nem tolerálja már ezeket.. :D
Ja, a tragédia? Nem igazán lett ez a téma körbejárva.. konkrétan csak azért dobták be ezt a háttértörténetet mert hát kellett valami ok amiért odakerül a lány ahova.. De igazából nem tudjuk meg az érzéseit, nem igazán látjuk a küszködéseit. Annyit látunk, hogy mindig kis aranyos, szomorkás fejet vág és elmondják a szülők 100×, hogy micsoda tragédia érte.. Bár nem is árt nekünk sem az emlékeztető mert abszolút esélyes, hogy a sorozat közben megfeledkezünk róla, hogy mi is történt vele hisz annyira csak azzal van elfoglalva, hogy pattogjon a két srác között..
Amúgy zseniális, hogy miután Miss Perfect alaposan megkavarta a sz*rt, úgy távozik mint aki jól végezte dolgát…
A 3 csillagocska a szép táj, kellemes környezet és az amúgy kedvelhető családtagoknak szól.
Ja és bármiféle egyezés a The Summer I Turned Prettyvel abszolúúúút a véletlen műve! :))

Zzsófi

Szörnyen idegesítő sorozat… A színészek nagy része bénán játszik, néha mar nevetségesek a színészi alakítások. A vágás csomószor rosszul illeszkedik, a történetvezetés döcögős…És csöpög a kliséktől. Egyetlen jó dolog benne kb a táj. Meg talán Alex

Hanniehoney

Olyan mint a The Summer I Turned Pretty, but make it country …
A könyvet még nem olvastam,de nem hiszem,hogy bármikor elolvasnám. Talán 14 -16 évesen vigyorogva néztem volna ezt a sorozatot a párnámba sikoltozva (egyszer-kétszer) ,de most inkább kellemetlen volt. Nem is én vagyok a célközönség, úgyhogy mindegy. A szerelmi szál(ak) nélkül egy jópofa, ám elgondolkodtató sorozat aranyos (és idegesítő) karakterekkel.

Shadowfox

fhu hát igaz még nem néztem végig de kövezzetek meg szerintem ez valami agyrém :D természetesen nem tetszhet mindenkinek minden, és ízlések és pofonok.. a háttérbe raktam be főzés közbe és csak pislogtam mint hal a szatyorba, hogy mi történik?! az elején történik egy tragédia, amit elhintenek aztán hopp elrepül hat hónap és főszereplőnk picit búskomor de amúgy ennyi.. ezen kívül van két srác (akiktől szerintem nem kell elájulni) és kb ugyanaz történik mint a The Summer I Turned Pretty-ben :D A könyvet megvettem korábban de inkább megválok tőle :') a 3 csillag mint korábban másoknál is a szép táj és a néhány értékelhető szereplő érdeme..

Lejla08

Két rész után elkaszáltam, gagyi és unalmas. A szépfiú, akinek egyetlen dolga lenne, mégpedig, hogy szép legyen, ronda. És még egy bunkó f.sz is.

Nelli_Ter_Manueljanc

Elolvastam az értékeléseket, amik nagyon megleptek, mert eddig bármely felületen feljött ez a sorozat, mindenhol pozitív visszajelzéseket láttam. Persze, ez simán lehet korfüggő, én továbbra is imádom az ilyen jellegű „sablonsorozatokat“, de meglepett, hogy sokaknak ennyire nem tetszett. Mindenesetre én is teljesen egyetértek azzal, hogy ízlések és pofonok, így jöjjön akkor egy lelkes vélemény is

Annak ellenére, hogy van igazság abban, amit a többiek írnak, szerintem nagyon szerethető a sorozat. Számomra eszméletlenül motiváló, hogy egy Wattpadról indult történet olyan sikeres és népszerű lett, hogy Netflix-adaptáció készülhetett belőle. Nem mellesleg olyan pozitív fogadtatást kapott a sorozat, hogy alig pár héttel a debütálást követően bejelentették, hogy lesz második évad.

A táj, a szereplők, a család, a szülők, az egész hangulat engem nagyon magával ragadott, illetve az elejétől tapintható romantikus feszültség, szenvedély Jackie és Cole között. Nem pártolom a testvérek közötti, szerelmi kapcsolatok miatt kialakuló viszályokat, így ez nem tetszett, de valahogy minden más felülírta. A főszereplő nagyon kedvelhető, szerintem jók voltak a színészi alakítások.

A sorozat után kiolvastam a könyvet, sok eltérés van a kettő között, de azt is nagyon szerettem – most nézem másodszorra a sorozatot kicsit kritikusabban, de ugyanúgy tetszik. Talán annyiban jobban a könyv, hogy nem megy el túl sok idő a mellékszálakkal, mint a sorozatban (Will & Hailey, Tara, stb.)

A blogomon írtam kicsit bővebben a sorozatról és a könyvről is, a karakterekről és a fejleményekről.

Évi

Jaj, ez mi volt? Tudtam, hogy rossz lesz, de ennyire? Ugyanakkor szeretném megköszönni a sorozatnak, hogy 25 évesen öregnek érezhettem mgam! Egy élmény volt.


Hasonló filmek címkék alapján