Minden, minden (2017) 102

Everything, Everything
96' · amerikai · dráma, romantikus 12

Mi lenne, ha nem léphetnél kapcsolatba a külvilággal? Sosem érezhetnéd a friss szellőt, az arcod nem fürödhetne a napfény melegében… és nem csókolhatnád meg a szomszéd fiút? A Minden, minden egy rendhagyó szerelmi történet Maddyről, az eszes, érdeklődő és élénk fantáziájú 18 éves lányról, aki… [tovább]

angol
magyar

Képek 11

Szereposztás

Amandla StenbergMaddy Whittier
Nick RobinsonOlly Bright
Anika Noni RoseDr. Whittier
Ana de la RegueraCarla
Taylor HicksonKara Bright
Sage BrocklebankAsztronauta
Hirdetés

Kedvencelte 13

Várólistára tette 234


Kiemelt értékelések

NaNa_88 

Cukorsokkot kapta.
Ez egy annyira édes film, hogy hihetetlen. Szétolvadtam, ahogy ez a srác nézett Maddyre.
A könyvet nem olvastam, de így is volt egy kevés hiányérzetem. Vagy csak annyira magával ragadott, hogy még több részletet kívántam.
Ennek is a vége meglepett. spoiler Egy biztos. Még tuti meg fogom nézni, hátha nem kell leállítanom 50x nézés közben, mert ez így elég darabos volt. Viszont így is pillanatok alatt bevonzott és megmelengette a szívem. :)

6 hozzászólás
kiruu 

Ez az egész annyira cukicukicukicukicukicukicukicukicuki.
Nem olvastam a könyvet, amit nyilván rögtön pótolok is, de ezt a véleményt teljesen függetlenül a könyvtől mondom. Majd utána esetleg belejavítok itt-ott.
Biológia órára javasolnám a limfocitákról szóló kis oktató filmet. Fantasztikus és érthető.
Nick Robinson mosolya láttán szivárványszínűcsillámpónik kezdek repkedni a moziban. Szerelem első mosolygásra.
Imádtam a közeli képeket a szereplőkről (talán premier plánnak hívják szaknyelven). Annyira illett a filmhez!
Kuglóf.
Az űrhajós. Zseniális.
Az a mosooooooooly.
Ez egy csodálatos film egy gyönyörű virágról, ami kinyílik, lassan kivirágzik, és szerelembe esik. Meg a méhecske és a bibe stb.
Ez az a film, amin végig mosolyogni fogsz. Egyszerűen cuki, édes, aranyos, szeretni való, és ajjj Olly mosolyaaaa. Cuki szereplők, édes poénok.

Fontos: ne egy nagyon idióta, nagyképű és nagypofájú, ízléstelen kölyök mellett nézd a filmet, akinek a „F*szt” és hasonló hozzászólásai gyönyörűen illettek a sztoriba. Ja, se. Érzelmileg és agyilag nulla. A nyolcszáz lány lazán kinyírta volna a film végére, ha nem menekül el…

4 hozzászólás
ScarlettBlair

Nekem sajnos nem nagyon tetszett. Akar jó is lehetett volna, mert egy érdekes sztori #bár szerintem teljesen kiszámítható, én biztos voltam benne, hogy ez lesz#. A színésznő magyon tetszett, szerintem szuperül alakított, plusz azért a hazát is elfogadnám otthonomként :D

1 hozzászólás
Pandalány 

Csodás lett. :) Hozta a könyv hangulatát (nálam ez a mérvadó az adaptációknál), szerettem a szereplőket, a helyszíneket, a gyönyörű óceánt ❤, de legjobban Olly & Maddy pillanatait (Ollyba én is belezúgtam picit). Annyira édesek voltak és viccesek és a végén, az az antikváriumos jelenet lett a kedvencem. :*
Friss a könyvélmény, hétfőn fejeztem be, és így szuper volt megnézni a filmet. :)
Szerintem a jelenlegi 82% nagyjából reális, még egy kicsit feljebb tornásznám 90%-ra.

Aikome 

Tegnap néztem meg az előzetesét, aztán anyunak is megmutattam, majd egymásra néztünk és nagy egyetértések közepette letöltöttük. xD Megdumáltuk, hogy külön nézzük, mert sírós és nem szokásunk együtt bőgni…
Hát én kész voltam az elejétől kezdve, a főszereplővel teljesen azonosulni tudtam, a srác egy tündérbogyó (ha valaki úgy fog valaha is rám mosolyogni, mint ő a csajra, akkor hozzámegyek xD) és az egész csak olyan „ahw” volt. <3 Azt már nem merem beismerni, hogy hányszor kellett leállítanom a fangörcsök miatt. (Annyit mondhatok, hogy volt, mikor másodpercenként fordult elő >< MIKOR MEGLÁTTÁK, HOGY EGY ÁGY VAN MUHAHAHA! Meg amikor meglátta Maddy-t a fürdőruhában *-*)
Röviden a mű: izgalmas, izgulós, könnyezős, szívszorító, fangörcsölős
Tetszett, nem is kicsit. De az érzelmeim teljesen mélyre süllyedtek, én meg kamudepis vagyok. Olyan szép Maddy és Olly szerelme TT Én is ilyet akarooooooook
https://youngentertainmentmag.com/wp-content/uploads/20…
Még így utóiratnak annyit, hogy az anyja spoiler És aki ilyeneken felb*ssza magát, az készüljön fel, mert én is kiakadtam – nem egyszer. Egyébként jó kis csavar, de na

Lili98 

Vártam már ezt a filmet, és végre sikerült megnézni barátnőimmel. A könyvet nem olvastam így nem tudom, hogy mennyire volt hiteles, de egyik barátnőm olvasta és elmondása szerint elég hiteles volt. Az mondjuk szuper.
Aranyos kis limonádé, helyenként nekem már egy pöppet túl csöpögős volt (komolyan azok a dialógusok néha a cringe határát súrolták).
Az űrhajós megoldás is nagyon tetszett, egyedivé tette a filmet.
Vicces volt, aranyos humora van, Ollynak eléggé jó a humora, de én nem ájultam el tőle, de nem is baj, volt bőven a teremben aki ezt megtette helyettem is. :D
Sajnos valahogy számítottam a végére, hogy ez lesz majd a „megoldás”, ami nekem nem igazán tetszett. Szerintem jobban is meglehetett volna ezt oldani, de hát ez van. Nekem nem tetszett a vége ennyi az egész, eléggé összecsapottnak éreztem,bár biztos, hogy létezik ilyen.
A képi világa nagyon szép, csodaszép helyeken jártak és így gyönyörű felvételekkel van tele a film!
A zenéje az külön piros pont, nagyon szuper soundtrackje van, alig várom, hogy meghallgassam!
Fontolgatom, hogy elolvasom a könyvet… :)
Összegezve ez egy aranyos kis nyári limonádé, kissé cukormázas, de hát néha ilyen is kell. A zenéje 10/10.
A film meg nálam 10/7-8.

Röfipingvin 

Nem volt ez rossz, sőt, egészen könyvhű is volt. Csak, ahogy a könyvnél is hiányoltam valamit, itt is. Szívesen vettem volna, ha bizonyos szálak még jobban ki vannak bontva, ha kicsit jobban belelátunk a dolgokba, ha jobban élettelivé válnak a karakterek. Ettől függetlenül a két főszereplő megtette, amit tudott, kihozta a maximumot a kicsit papírmasé karakterekből, és még mintha a kémia is működött volna köztük.
A célközönségét egyértelműen megfogja találni a film, egyszernézős, barátnős kikapcsolódásnak jó. De sajna semmi több.

moonchristal 

Kicsit csalódott vagyok, mert nem volt az igazi. Jó zenéket válogattak hozzá, szép helyszíneken játszódott, tetszettek a színészek. Ezeken kívül azonban nem sok pozitívumot tudok felsorolni.
Mintha annyira meg akart volna felelni a film a könyv cselekményének, hogy közben elfeledkezett az érzelmekről. Üresnek tűnt, néhol összecsapott lett, pont az a hangulat nincs meg benne, ami a könyvben annyira magával ragadó.
Próbáltam elvonatkoztatni a könyvtől, hátha úgy jobb, de akkor se. Tudom, hogy nehéz jó adaptációt készíteni, de úgy gondolom, ennél sokkal többet ki lehetett volna hozni a témából.
Úgyhogy egyszernézős. Sajnálom.

brygusz

Még mindig nem tudom eldönteni, hogy milyen filmet is néztem meg. Abban biztos vagyok, hogy nem tetszett! A könyvet olvastam tehát nem voltak illúzióim, hogy mi történik majd, ugyanakkor mégsem azt a történetet kaptam vissza, mint amit olvastam. :(
A könyvben megismerhettem egy lányt, aki nem hagyhatja el az otthonát, mert beteg és megjelenik Olly, aki miatt bátorságot gyűjt és elmegy felfedezni a világot, de SAJÁT MAGÁÉRT nem pedig a szomszéd fiúért.
Ezzel szemben a filmet megpróbálták eladhatóvá tenni és megint beleestek abba a hibába, hogy a szerelmi szálat vették előre és a lényeg mellett mentek el, pusztán az eladhatóság kedvéért. Sajnálom, mert nem volt egy rossz történet, de egy igen fontos elemet hagytak ki ( a lényeget), hogy egy 18 éves lány, hogyan talál magára, hogyan fedezi fel maga körül a világot, hogyan éli meg a csalódást, az elveszettséget, az örömöt és igen a szerelmet is mindezek mellett.
Összességében nekem nagy csalódás volt a film, mert nem éreztem, hogy lenne értelme, vagy mondanivalója. Kaptam egy cukormázas tinédzser love storyt a rózsaszín köddel és mindennel. Sajnáltam, hogy úgy állították be a dolgokat, mintha java részt Ollyért tette volna, amiket tett, holott saját magáért tette a könyv szerint.

ziara

Nagyon szépek, nagyon kamaszok, nagyon szerelmesek, egyszerű megoldással, de nekem most jól esett. Ezek a filmek a gyengéim:)


Népszerű idézetek

kiruu 

Maddy: Más vagy, mint ahogy elképzeltelek.
Olly: Tudom. Szexibb, ugye?

NaNa_88 

Maddy: – When I talk to him, I feel like I'm outside.

kiruu 

Olly: Áruld el milyen a szemed színe!
Maddy: Sötét barna. Majdnem fekete.
Olly: Gyönyörű vagy.

kiruu 

Nem értetek egymáshoz ugye?
Maddy: Nem.
Olly: Nem. Semmi tapi.

kiruu 

Engem az tett boldoggá, hogy veled voltam.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján