Toy Story 4 (Toy Story 4.) (2019) 148

0 díj · 1 jelölés

Woody mindig is magabiztosan töltötte be helyét a világban, s jól tudta, első számú feladata vigyázni gazdájára, legyen az akár Andy, akár Bonnie. Ám miután Bonnie egy vonakodó új játékot hoz szobájába, egy nagy kaland a régi és új barátok oldalán rádöbbenti Woodyt, mily nagy hely is lehet a… [tovább]

angol
angol
angol
magyar
magyar
magyar

Képek 3

Szereposztás

Tom HanksWoody (hang)
Tim AllenBuzz Lightyear (hang)
Joan CusackJessie (hang)
Don RicklesKrumplifej úr (hang)
Blake ClarkSlinky kutya (hang)
Wallace ShawnRex (hang)
Annie PottsBo Peep (hang)
Tony HaleVilli (hang)
Christina HendricksGabby Gabby (hang)
Keanu ReevesDuke De Bumm

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 10

Várólistára tette 170


Kiemelt értékelések

LoneWolf

Ahhoz képest, hogy ez már a 4. rész egy erősen megfáradt franchise-ban, még mindig tudott újat mutatni és meglepően érzelmes is lett. Számomra a kacsa-nyuszi páros, illetve Bo volt a csúcs most, de a bolti „horror babákat” is az ötletesebb elemek közé sorolnám. Egyszeri megtekintést bőven megérdemel.

Nihilchan

Igazából az előzetesek alapján kicsit sem keltette fel az érdeklődésem, meg úgy voltam vele, hogy nekem a harmadik rész szép lezárás volt, minek erről lehúzni még egy bőrt. És tessék, nem az lett a kérdés, hogy mikor bőgtem a rajzfilmen, hanem az, hogy mikor nem. (Szerintem a játékidőből körülbelül tizenöt-húsz olyan perc volt, amikor nem folytak a könnyeim.) Nekem ez annyira keserédes, boldog-szomorkás mese lett, hogy komplett érzelmi hullámvasúton mentem keresztül. Sokkal érzelmesebb, mint az előző részek; inkább most a szentimentális hatáson volt a hangsúly, mint a történeten. Viszont sajnos kénytelen vagyok egy csillagot levonni, mert bár a lelkem egy része örül a befejezésnek, szerintem ez nem túl szerencsés lezárás.
Egyébként a Toy Story tipikusan olyan mese, amit gyerekként nem kedveltem (az elsőtől konkrétan frászt kaptam, olyan creepy jelenetek vannak benne), felnőttként viszont nagyon tudom őket értékelni, főleg a harmadik és most már a negyedik részt. Szerintem összegészében hatásvadász volt ugyan, de nagyon szép és szerethető. Rég volt rám rajzfilm ilyen hatással.

Szeszj

Azta, nem gondoltam volna hogy ennyire tetszeni fog, de mégis annyira szép lett szerintem. Imádom Toy Story mindegyik részét de a 3-dik rész volt a kedvencem, számomra tökéletes lezárás volt, aztán megláttam hogy jön a 4-dik rész annyira nem örültem neki, meg valahogy a történet sem fogott meg. De rászántam magam hogy megnézem és milyen jól tetem mert nagyon tetszett, imádtam az egészet. A 3-dik rész szerintem még mindig a legjobb de ez is majdnem utoléri.
Az új karakterek zseniálisak voltak, főleg a Kacsa-Nyuszi páros, imádom őket! :D A régiek pedig még mindig jók, örültem hogy Bo is szerepelt benne és olyan aranyosak spoiler. Azt hittem hogy Gabby-t nem fogom megszeretni de a végére nagyon is megkedveltem, örülök hogy spoiler. Mondjuk azok a bábuk elég íjesztőek voltak amik az antikváriumban volt, huu az nem tetszett. Meg nekem Forky is egy kicsit fura volt, de azért cuki.
A vége egyszerre lett szomorú és nagyon szép is! ^-^
Kíváncsi leszek hogy lesz 5-dik rész. :D

ScarlettBlair

Én imádtam. Még meg is könnyeztem a végét. Egy korszak lezárult. Nagyon fog hiányozni, a Toy Story mindig is az egyik legnagyobb kedvencem volt, és örökre az is marad! *.*

MrsCumberbatch 

Igazából nem tudom, mit írjak. Szerintem eléggé elfáradt már ez a mese-sorozat. A 3. rész jobb lezárás lett volna (vagy lesz még 5. is?). Mármint nem tudom ezt happy endnek felfogni: spoiler
És az alaptörténet jó: Molly-nak új kedvence van, akit életre-halálra meg kell védeni, de komolyan? Egy villa? Ez nekem rettenetesen morbid volt… Szörnyű volt. Nagyon.
De azért voltak jó részek benne, de ennél több csillag részemről nem megy. Pedig nem vártam rettenetesen, nem voltak nagy elvárásaim, de ez a villa.. Kiakasztott…

Kemiviki 

Szerintem a 3. rész tökéletes lezárása lett volna Woodyék kalandjainak.
1-2 helyen erőltetettnek éreztem, de nem volt rossz megismerni Bo Peep történetét.

pandáslány

Beültünk a moziba lassan felnőtt fejjel, nem néztek hülyének, áhh.. Főleg, hogy mi jobban élveztük, mint az ott ülő gyerekek :'D
Az első három részen nőttem fel, úgyhogy nagyon megörültem, amikor láttam, hogy lesz negyedik rész. Féltem, hogy fölöslegesnek fogom érezni, vagy csalódásként fogom megélni, de szerencsére egyik sem következett be. Hozta a megszokott Toy story élményt, pont mint régen. :)
Nagyon sokat nevettem rajta, a történet izgalmas volt, fordulatos.Az új szereplő, Villi is cuki volt. :) Nagyon ajánlom azoknak, akik szerették az előző részeket is!
spoiler

hashtaghetimozi 

Közepesen felesleges folytatás. Nem rossz, de volt már jobb is. Főleg a gyerekeket célozza, de azért a felnőttek sem fognak eret vágni rajta. A „Vár rád egy jó barát” betétdal még mindig elvarázsol, ahogy a karakterek is szerethetőek továbbra is. De itt már tényleg pontot kell tenni a történet végére.

Tamás

Csak a mi vetítésünkön nem volt előtte Pixar rövidfilm?

6 hozzászólás
Hippoforaccus 

Eeehh… nyálas romantika. Hüpp-hüpp. El tudom képzelni , hogy a mozikban a sok gyerek nyeli a könnyét és üvöltve sír a meghatottságtól.
De kár az ilyen jó meséket, mint ennek az első része addig nyúzni, amíg a folytatások tönkreteszik azt is…


Népszerű idézetek


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján