Toy Story 4 (Toy Story 4.) (2019) 62

Woody mindig is magabiztosan töltötte be helyét a világban, s jól tudta, első számú feladata vigyázni gazdájára, legyen az akár Andy, akár Bonnie. Ám miután Bonnie egy vonakodó új játékot hoz szobájába, egy nagy kaland a régi és új barátok oldalán rádöbbenti Woodyt, mily nagy hely is lehet a… [tovább]

angol
angol
angol
magyar
magyar
magyar

Képek 3

Szereposztás

Tom HanksWoody (hang)
Tim AllenBuzz Lightyear (hang)
Joan CusackJessie (hang)
Don RicklesKrumplifej úr (hang)
Blake ClarkSlinky kutya (hang)
Wallace ShawnRex (hang)
Annie PottsBo Peep (hang)
Tony HaleVilli (hang)
Christina HendricksGabby Gabby (hang)
Keanu ReevesDuke De Bumm

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 3

Várólistára tette 199


Kiemelt értékelések

ScarlettBlair

Én imádtam. Még meg is könnyeztem a végét. Egy korszak lezárult. Nagyon fog hiányozni, a Toy Story mindig is az egyik legnagyobb kedvencem volt, és örökre az is marad! *.*

pandáslány

Beültünk a moziba lassan felnőtt fejjel, nem néztek hülyének, áhh.. Főleg, hogy mi jobban élveztük, mint az ott ülő gyerekek :'D
Az első három részen nőttem fel, úgyhogy nagyon megörültem, amikor láttam, hogy lesz negyedik rész. Féltem, hogy fölöslegesnek fogom érezni, vagy csalódásként fogom megélni, de szerencsére egyik sem következett be. Hozta a megszokott Toy story élményt, pont mint régen. :)
Nagyon sokat nevettem rajta, a történet izgalmas volt, fordulatos.Az új szereplő, Villi is cuki volt. :) Nagyon ajánlom azoknak, akik szerették az előző részeket is!
spoiler

hashtagHetiMozi 

Közepesen felesleges folytatás. Nem rossz, de volt már jobb is. Főleg a gyerekeket célozza, de azért a felnőttek sem fognak eret vágni rajta. A „Vár rád egy jó barát” betétdal még mindig elvarázsol, ahogy a karakterek is szerethetőek továbbra is. De itt már tényleg pontot kell tenni a történet végére.

Tamás

Csak a mi vetítésünkön nem volt előtte Pixar rövidfilm?

6 hozzászólás
Marcsi0603

Nekem ez még mindig tetszik, a bábok voltak a legjobbak, egyszerre ijesztőek és viccesek. Tetszett, hogy Woody komoly döntés előtt állt, és szerintem nagyon is jól tette. A régi mellékszereplők úgy érzem, eléggé háttérbe kerültek, de kárpótolt érte a két idióta plüss szereplő és Villi.

Elephant

Az első öt másodpercben elsírtam magam, mikor a zene felhangzott. :'D Nagyon tetszett, szórakoztató mese volt. A fura öltönyös babáktól viszont a frász kerülgetett..
Jó volt ismét látni kedvenc mesehőseimet, na és Bo-t… Hát ő aztán igazán kemény játék lett :D Azt hittem, nem fogom kedvelni Gabby Gabby-t sem, de lassan megváltozott a véleményem.
Villi, akit magamban végig Forkynak hívtam, ahogy az angol változatban, hatalmas kis karakter volt :D És hogy ragaszkodott Bonniehoz :)
Az a vég pedig olyan volt, hogy újra bőgtem, még jó, hogy senki nem ült mellettem a moziban, a végén még furán nézett volna rám, hogy majd' húszévesen mi a fenéért bőgök egy animációs filmen :D


Népszerű idézetek


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján