Toy Story 4 (Toy Story 4.) (2019) 272

2 díj · 10 jelölés · Snitt-díj-jelölt 2020

Woody mindig is magabiztosan töltötte be helyét a világban, s jól tudta, első számú feladata vigyázni gazdájára, legyen az akár Andy, akár Bonnie. Ám miután Bonnie egy vonakodó új játékot hoz szobájába, egy nagy kaland a régi és új barátok oldalán rádöbbenti Woodyt, mily nagy hely is lehet a… [tovább]

angol
angol
angol

Képek 3

Szereposztás

Tom HanksWoody (hang)
Tim AllenBuzz Lightyear (hang)
Joan CusackJessie (hang)
Don RicklesKrumplifej úr (hang)
Blake ClarkSlinky kutya (hang)
Wallace ShawnRex (hang)
Annie PottsBo Peep (hang)
Tony HaleVilli (hang)
Christina HendricksGabby Gabby (hang)
Keanu ReevesDuke De Bumm

További szereplők

Kedvencelte 24

Várólistára tette 152


Kiemelt értékelések

LoneWolf 

Ahhoz képest, hogy ez már a 4. rész egy erősen megfáradt franchise-ban, még mindig tudott újat mutatni és meglepően érzelmes is lett. Számomra a kacsa-nyuszi páros, illetve Bo volt a csúcs most, de a bolti „horror babákat” is az ötletesebb elemek közé sorolnám. Egyszeri megtekintést bőven megérdemel.

Nihilchan 

Igazából az előzetesek alapján kicsit sem keltette fel az érdeklődésem, meg úgy voltam vele, hogy nekem a harmadik rész szép lezárás volt, minek erről lehúzni még egy bőrt. És tessék, nem az lett a kérdés, hogy mikor bőgtem a rajzfilmen, hanem az, hogy mikor nem. (Szerintem a játékidőből körülbelül tizenöt-húsz olyan perc volt, amikor nem folytak a könnyeim.) Nekem ez annyira keserédes, boldog-szomorkás mese lett, hogy komplett érzelmi hullámvasúton mentem keresztül. Sokkal érzelmesebb, mint az előző részek; inkább most a szentimentális hatáson volt a hangsúly, mint a történeten. Viszont sajnos kénytelen vagyok egy csillagot levonni, mert bár a lelkem egy része örül a befejezésnek, szerintem ez nem túl szerencsés lezárás.
Egyébként a Toy Story tipikusan olyan mese, amit gyerekként nem kedveltem (az elsőtől konkrétan frászt kaptam, olyan creepy jelenetek vannak benne), felnőttként viszont nagyon tudom őket értékelni, főleg a harmadik és most már a negyedik részt. Szerintem összegészében hatásvadász volt ugyan, de nagyon szép és szerethető. Rég volt rám rajzfilm ilyen hatással.

Szeszj 

Azta, nem gondoltam volna hogy ennyire tetszeni fog, de mégis annyira szép lett szerintem. Imádom Toy Story mindegyik részét de a 3-dik rész volt a kedvencem, számomra tökéletes lezárás volt, aztán megláttam hogy jön a 4-dik rész annyira nem örültem neki, meg valahogy a történet sem fogott meg. De rászántam magam hogy megnézem és milyen jól tetem mert nagyon tetszett, imádtam az egészet. A 3-dik rész szerintem még mindig a legjobb de ez is majdnem utoléri.
Az új karakterek zseniálisak voltak, főleg a Kacsa-Nyuszi páros, imádom őket! :D A régiek pedig még mindig jók, örültem hogy Bo is szerepelt benne és olyan aranyosak spoiler. Azt hittem hogy Gabby-t nem fogom megszeretni de a végére nagyon is megkedveltem, örülök hogy spoiler. Mondjuk azok a bábuk elég íjesztőek voltak amik az antikváriumban volt, huu az nem tetszett. Meg nekem Forky is egy kicsit fura volt, de azért cuki.
A vége egyszerre lett szomorú és nagyon szép is! ^-^
Kíváncsi leszek hogy lesz 5-dik rész. :D

MrsCumberbatch 

Igazából nem tudom, mit írjak. Szerintem eléggé elfáradt már ez a mese-sorozat. A 3. rész jobb lezárás lett volna (vagy lesz még 5. is?). Mármint nem tudom ezt happy endnek felfogni: spoiler
És az alaptörténet jó: Bonnie-nak új kedvence van, akit életre-halálra meg kell védeni, de komolyan? Egy villa? Ez nekem rettenetesen morbid volt… Szörnyű volt. Nagyon.
De azért voltak jó részek benne, de ennél több csillag részemről nem megy. Pedig nem vártam rettenetesen, nem voltak nagy elvárásaim, de ez a villa.. Kiakasztott…

3 hozzászólás
TribeBubu 

Továbbra is tartja a Pixar és a Disney első közös munkájuk folytatásainak a színvonalát. Nem a kedvenc műfajom a 3D animáció, de valahogy a Toy Story mindig elvarázsolt és mindegyik rész tudott újat mutatni. Egyre inkább úgy érzem, hogy az alkotók a gyerekeket szórakoztatni kívánják, a felnőtteket pedig érzelmileg megérinteni a katarzissal. Valószínűleg a történetvezetéssel és annak a lezárásával érik, hogy annyi díjat söpörhetnek be, mert ez a franchise már túlnőtt a mese jelzőn, már áttörte a fantasy határát.
Reméljük, újabb 9-10 év múlva ismét kapunk egy ennyire méltó folytatást.

ScarlettBlair

Én imádtam. Még meg is könnyeztem a végét. Egy korszak lezárult. Nagyon fog hiányozni, a Toy Story mindig is az egyik legnagyobb kedvencem volt, és örökre az is marad! *.*

NaNa_88 

Nagyon kíváncsi voltam mit fognak elmesélni a harmadik rész tökéletes lezárása után. Ennek sajnos nem tetszett a vége. :( Valahogy nem éreztem karakterhűnek. spoiler
Egyedül Gabby történetének lezárásával voltam elégedett. spoiler

viky0222 

Annyira nem értem, miért akartak még egy filmet, amikor a harmadik rész ugyan szívszorító, de csodálatosan lezárta a történetet. Igazából nem volt kifejezetten rossz rész ez sem, de bőven az előzőek alatt van. Valahogy már nem tudtak elvarázsolni Woody-ék, és az egész. Forky elég furcsa volt, és az is, hogy pont köré épült a történet. Pedig nem rossz ötlet megmutatni, hogy bizony egy gyereknek nem mindig az „igazi” játékok kellenek, hanem amit esetleg ő csinált akármiből, amit csak talált. De közben pedig valahogy mégsem arról szólt, hogy spoiler Bo-t mondjuk nagyon bírtam benne, és a végére spoiler De a végével egyáltalán nem vagyok kibékülve. Elvették a harmadik rész kicsit idealista és irrealista végét, hogy spoiler Nem örülök neki.
Valahol a hat és hét csillag között van valahol leginkább, de olyan pont nincs.

Kemiviki 

Szerintem a 3. rész tökéletes lezárása lett volna Woodyék kalandjainak.
1-2 helyen erőltetettnek éreztem, de nem volt rossz megismerni Bo Peep történetét.

pandáslány

Beültünk a moziba lassan felnőtt fejjel, nem néztek hülyének, áhh.. Főleg, hogy mi jobban élveztük, mint az ott ülő gyerekek :'D
Az első három részen nőttem fel, úgyhogy nagyon megörültem, amikor láttam, hogy lesz negyedik rész. Féltem, hogy fölöslegesnek fogom érezni, vagy csalódásként fogom megélni, de szerencsére egyik sem következett be. Hozta a megszokott Toy story élményt, pont mint régen. :)
Nagyon sokat nevettem rajta, a történet izgalmas volt, fordulatos.Az új szereplő, Villi is cuki volt. :) Nagyon ajánlom azoknak, akik szerették az előző részeket is!
spoiler


Népszerű idézetek


Hasonló filmek címkék alapján