2020-as filmek listája lista 204

MrsCumberbatch 

2021-es filmes lista:
https://snitt.hu/listak/2021-es-filmek-listaja

2021-es sorozatos lista:
https://snitt.hu/listak/2021-es-sorozatok-listaja

2020-as sorozatos lista:
https://snitt.hu/listak/2020-as-sorozatok-listaja

2019-es lista mintájára
https://snitt.hu/listak/2019-es-filmek-listaja

Szabályok:
1. Csak a sima és animációs filmeket keresek (tehát sorozatok, animék és rövid filmek kizárva) illetve a sima animefilmek se, ugyanis egyrészről nagyon sok van belőlük, másrészről meg teljesen külön műfaj.
2. Mivel a COVID most megzavart mindent kérlek, csak olyan filmeket rakjatok fel, amik már megjelentek vagy olyanokat amik biztos megfognak.
► Például már megvan, hogy 1-2 hét múlva Netflixen vagy moziban (ha nem zárják be újra). Persze utóbbi esetben legyen felelőséged, hogy ha valami még sem jelent meg, kommenteld és törlöm. :))

Tehát olyan (animációs vagy sima) filmeket, ahol a cím mellett 2020 van írva és már megjelent vagy most biztos hogy meg fog jelenni (pár héten belül Netflix, HBO GO, HULU, Disney+, stb, tehát nem mozifilm) azokat rögtön dobhatjátok a listára. Ami viszont mozifilm, tehát még nem tudjuk, mi lesz a sorsa, egyelőre hagyjuk lógva. Kommentben lehet linkelni, hogy legyen nyoma, ha már gyűjtőlista.

Illetve azok a filmek, amiknek a címe mellett nem 2020 szerepel, de ebben az évben van a világpremierje (2019-ben mondjuk csak 1-2 Filmfesztiválon mutatták be), akkor írd be kérlek kommentben (meséld el, mi történt vele), aztán engedélyezem, felrakhatod a listára és bemásolom megjegyzésbe, így más is fogja tudni. Amennyiben viszont világszerte 2019-ben jelent meg és csak 1-2 országban (köztük mondjuk Magyarország) jelent meg 2020-ban akkor az nem számít 2020-as filmnek.

  • perc