Mindörökké rosszfiúk (Bad Boys 3.) (2020) 63

Bad Boys for Life
113' · amerikai · akció, vígjáték, krimi 16

Marcus már a korai nyugdíjra készülő rendőrfelügyelő, Mike pedig az életközépi válsága mélyén dagonyázik. Ez így is maradhatna jó sokáig, ha fel nem bukkanna egy albán zsoldosvezér, akinek egyszer régen elkapták a testvérét. És ez az albán valami különlegeset ígér nekik – és Miami újra a feje… [tovább]

angol
magyar

Képek 3

Szereposztás

Will SmithMike Lowrey
Martin LawrenceMarcus Burnett
Joe PantolianoHoward
Paola NuñezRita
Jacob ScipioArmando Armas
Jaies BaptisteOlivia
Massi FurlanJimmy Beyer
Carlos GuerreroJavier
Alexander LudwigDorn
Vanessa HudgensKelly

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 5

Várólistára tette 105


Kiemelt értékelések

LoneWolf

Lényegében olyan volt, mint az előző kettő, csak Michael Bay stílusa nélkül. Sosem gondoltam volna, hogy ezt leírom, de: valahogy most ez hiányzott is belőle. Egyrészt ezért, másfelől pedig a műfaj alapvető gyengeségei miatt egyszerűen nem tudok egy erős közepesnél többet adni rá, ráadásul az akciók mellett ezúttal humorban is kissé elmaradt az elődeitől, vagy csak az én ízlésem változott az évek során… valószínűleg az utóbbi.
Ennek ellenére tetszett, hogy kitértek az idő múlására és a 2 viszonylag váratlan fordulat is picit kizökkentette a sztorit az előzőek monotonitásából.
Mindenesetre egyszer bőven nézhető, bár jelenleg azt kívánom, hogy bár inkább az Árok-ra használtam volna el az ingyen kuponom, mert egyébként lehet jobban élveztem volna, ha egy szerencsétlen tini párocska nem nyalja-falja egymást mellettem az egész film alatt. Egy ponton már tényleg azt hittem, hogy bejátszák a kukoricavödrös trükköt is, szóval elég elviselhetetlen volt így.

Rekaboni

Lehet, hogy elfogult vagyok, de imádtam. Látom hibáit, de inkább nem akarok velük foglalkozni, mert egy nagyon jól kis összerakott film, hatalmas nosztalgia faktorral. Bírtam az új szereplőket és a csavar is kellően érdekesre sikerült, de a humorával vett meg igazán magának ez a film. Szóval tényleg hozzák a szokásos formájukat és még mindig jól áll nekik. Bad boys, bad boys, mindörökké.

hashtaghetimozi 

A Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk egy remek meglepetés. Hemzseg a hibákban: gyengélkedő, butus történet, közepesen felesleges új mellékszereplők és lagymatag akció, ami azért néha a szebbik orcáját is mutatja, de ennek ellenére piszkosul szórakoztató: a humor igazán a toppon van, Smith & Lawrence pedig hengerel. Együtt hajtunk, együtt halunk. Rosszfiúk egy életre.

_Vica_

Akcióból nem volt hiány, és jöttek a poénok is rendesen. Nekem nagyon átjött, nem unatkoztam a film alatt. Voltak benne klisék, de ma már melyik filmben nincsenek. Élvezhető volt. A két öregharcosnak meg köszönet, hogy összeálltak újra jó pár év után. Pacsi!Együtt hajtunk, együtt halunk, rossz fiúk egy életen át.

Domony158

Nagyon jó moziélmény volt ez a Gödöllői Moziban 2020. január 17-én. A filmben Mexikó és Miami is szuper helyszín. Will Smith és Martin Lawrence párosa nagyot üt, mint mindig. Nagyon jók benne a humoros szócsaták és az akciójelenetek is. Ajánlom nektek, mert rám nagy hatással volt ez az egész alkotás. Vanessa Hudgens még mindig szuper nő! Mindig is kedveltem őt! A fimtörténet is rendben volt, de az tény hogy a vicces részek dobtak nagyon sokat a mozin. Nem egy világmegváltó élmény, de az a 2 óra, amit a filmszínházban töltesz és nézed ezt az akciófilmet, az jó hatással lehet rád. Úgy látom, hogy még lesz folytatása is. Már csak Armando miatt is! De legyen elég annyi, hogy a Bad Boys mindig is közel állt a szívemhez.

Érdemes megnézni, hidd el! :)

kamububu 

Vannak filmek és színészek, akik meg tudták lovagolni azt, hogy megöregedtek, volt elég önirónia a filmjeikben ahhoz, hogy idősek is élvezhető akciófilmet csináljanak, mert ők sem vették komolyan. Na, ez nem ilyen. Ez siránkozós nyugdíjasos lett, és erőltetett. Sajnálom, tényleg. Pedig akár nagyon jó is lehetett volna. Nem sajnálom, hogy pénzt adtam azért, hogy moziban lássam, de szerintem nem nézem meg többször. És hiányoztak Michael Bay giccses gangsztás lassításai.

schummyka 

Oké túlzok…lehet nem is kicsit, de egy másik filmes hasonlattal élve – úgy hiányzott Michael Bay a Bad Boys 3 rendezői székéből, mintha pl. a Terminator 2-ben Arnold Schwarzenegger helyett mondjuk Adam Sandler lett volna a T-800-as :D

A Bad Boys 1995-ben jött ki, a második rész 2003-ban és most ez 2020-ban, háát…sokat nem tett hozzá az „univerzumhoz” nagyon nem bánom, hogy csak otp-s nyereményjeggyel láttam a filmet Történet szinte 0 (kész vicc volt az a telefonálgatás az anya-fia között), ill. szerintem most nem volt olyan legendás jelenet se, mint a korábbi részekben (hiányzik belőle ugye Bay kézjegye). Nekem konkrétan egyetlen jelenet tetszett belőle, amikor a családi autóval araszolnak hazafelé:D de ezt leszámítva egy sima akciófilm….sajnos olyan gyenge lett ez a 3. rész, mint a Die Hard filmekkel történt, bár ott még a 3. rész egész jó, itt már ez se, ha jól tippelem, akkor ezt így le is zárják, egy 4. rész már nagyon erőltetett lenne.

Ja és zárásként – ez a kép eléggé találó Martin Lawrence-re:
https://www.instagram.com/p/B7_iOT6JPuT/

Update:
Az jutott még eszembe, hogy akinek ez túl lehúzós értékelés lenne és nem látta még Michael Bay legutóbbi filmjét, az pótolja és képzelje el milyen pörgős (és "mai") lehetett volna ez a BB3, szóval ez a film:
Six Underground – Hatan az alvilágból (2019)

Wolly

Nem emlékszem az előző részekre, de ez önmagában is nagyon jó film.
Lekötött, jók voltak a poénok, nagyon ritkán azért voltak ismétlések, amik már erőltetettnek tűntek, de nem bosszantaóan, meglepően jó volt a cselekmény is, a végén már kicsit elszalltak, emiatt vontam le a két csillagot

ancsee

Az első két rész is nagy kedvenc, így nem volt kérdés, hogy megnézem. Engem már az eleje megvert kilóra a kék Porschével. :D Azért nem 10-es, mert maradt még benne szerintem kiaknázatlan rész.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján