Mindörökké rosszfiúk (Bad Boys 3.) (2020) 217

Bad Boys for Life
113' · amerikai · akció, vígjáték, krimi 16

Marcus már a korai nyugdíjra készülő, az akciónál a kényelmes fotelt többre becsülő nagypapa, Mike viszont nem hajlandó megöregedni: úgy gondolja, hogy még száz évig lesz fiatal, vagány, sérthetetlen és megállíthatatlan. De téved: egy rejtélyes merénylő, aki az igazságszolgáltatás jó pár… [tovább]

angol
magyar

Képek 3

Szereposztás

Will SmithMike Lowrey
Martin LawrenceMarcus Burnett
Joe PantolianoHoward
Paola NuñezRita
Jacob ScipioArmando Armas
Jaies BaptisteOlivia
Massi FurlanJimmy Beyer
Carlos GuerreroJavier
Alexander LudwigDorn
Vanessa HudgensKelly

További szereplők

Kedvencelte 11

Várólistára tette 73


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Nekem tetszett, voltak benne vicces részek, beszólások, akció jelenetek, lövöldözős robbantós részek, de azért látszik rajtuk, hogy öregszenek ők is. XD De azért vicces volt. Marcus és Mike még mindig nagyon jók, és bírom, ahogy ugratják egymást, jó páros ők ketten. Az új szereplők sem voltak annyira rosszak, némelyik még ismerős is volt, főleg a Cato-t alakító Alexander Ludwig Az éhezők viadalából, aki Dorn karakterét alakította most. Nicky Jam pedig a Youtube klipekből volt ismerős… Voltak látványos jelenetei a filmnek, és talán pár hiba is, de nem azzal foglalkoztam, inkább jókat nevettem a poénokon, én nagyon jól szórakoztam most is rajtuk. :-D Az a kisgyerek tök ari volt, a vége is tetszett. :-)

Márta_Péterffy 

Szombat esti lazulós filmnek szántam, de nekem ez most gyenge eresztés.
Vígjátéknak nem vígjáték-a legelső inkább az volt. Kriminek pedig túl sok a klisé-kár.

strangelove 

A film talán egyetlen érdekessége, hogy Will Smith karrierjének azon szakaszába esik, amely nem másról szól, mint az öregedésről, a kikopásról, a kiégésről. A Bad Boys 3 gyakorlatilag megismétli a Gemini Man főbb konfliktusát és cselekményének fontosabb szálait. Smith elmúlt 50, így akár természetesnek is vehetnénk a dolgot, de ha összevetjük mondjuk Tom Cruise karrierjével vagy akár Arnie vagy Sly nyugdíjas akciózásaival, méltányolható a bátorság, ahogy szembenéz ezekkel a kínzó kérdésekkel. Az egyébként nem túl jól sikerült Gemini Man esetében teszi ezt egészen komplex módon, ennél a filmnél viszont jóval felszínesebb a probléma kezelése. Ezzel együtt Smith színészként helytáll és elég meglepő fejlemény, hogy Mike Lowrey karaktere kap dimenziókat. A karakternek a motivációi hihetőek, lélektanilag is hitelesek. Óriási előrelépés ez a franchise történetében, és több hatásos jelenetet is eredményez.
Aztán jön a film utolsó harmada, ahol ezt az egészet agyoncsapják egy elképzelhetetlenül kretén fordulattal. Kész, ezzel ki is végezték érdemben a filmet. Ami amúgy egy közepesnek elmegy, feledhető akciókkal, néhány jó poénnal és sokáig egészen hatásos drámai cselekménnyel és tónussal. Ezt rombolja a film utolsó szakasza porig. Kár érte, hiszen akár be is tetőzhette volna.

Popovicsp87 

Valahogy pont a Bay-érzés hiányzott belőle.
Egyébként egy teljesen korrekt akciófilm, amiben a kiöregedett akciósztárokra szeretnének reflektálni.
A film második fele eléggé unalmas volt, de az akciók még mindig látványosak. Valahogy a poénok, egymás oltogatásai annyira nem jöttek be.

Rekaboni

Lehet, hogy elfogult vagyok, de imádtam. Látom hibáit, de inkább nem akarok velük foglalkozni, mert egy nagyon jól kis összerakott film, hatalmas nosztalgia faktorral. Bírtam az új szereplőket és a csavar is kellően érdekesre sikerült, de a humorával vett meg igazán magának ez a film. Szóval tényleg hozzák a szokásos formájukat és még mindig jól áll nekik. Bad boys, bad boys, mindörökké.

LoneWolf 

Lényegében olyan volt, mint az előző kettő, csak Michael Bay stílusa nélkül. Sosem gondoltam volna, hogy ezt leírom, de: valahogy most ez hiányzott is belőle. Egyrészt ezért, másfelől pedig a műfaj alapvető gyengeségei miatt egyszerűen nem tudok egy erős közepesnél többet adni rá, ráadásul az akciók mellett ezúttal humorban is kissé elmaradt az elődeitől, vagy csak az én ízlésem változott az évek során… valószínűleg az utóbbi.
Ennek ellenére tetszett, hogy kitértek az idő múlására és a 2 viszonylag váratlan fordulat is picit kizökkentette a sztorit az előzőek monotonitásából.
Mindenesetre egyszer bőven nézhető, bár jelenleg azt kívánom, hogy bár inkább az Árok-ra használtam volna el az ingyen kuponom, mert egyébként lehet jobban élveztem volna, ha egy szerencsétlen tini párocska nem nyalja-falja egymást mellettem az egész film alatt. Egy ponton már tényleg azt hittem, hogy bejátszák a kukoricavödrös trükköt is, szóval elég elviselhetetlen volt így.

kamububu 

Vannak filmek és színészek, akik meg tudták lovagolni azt, hogy megöregedtek, volt elég önirónia a filmjeikben ahhoz, hogy idősek is élvezhető akciófilmet csináljanak, mert ők sem vették komolyan. Na, ez nem ilyen. Ez siránkozós nyugdíjasos lett, és erőltetett. Sajnálom, tényleg. Pedig akár nagyon jó is lehetett volna. Nem sajnálom, hogy pénzt adtam azért, hogy moziban lássam, de szerintem nem nézem meg többször. És hiányoztak Michael Bay giccses gangsztás lassításai.


Népszerű idézetek

MrsCumberbatch 

– Ugye felfogtad, hogy a Pokolra jutsz?
– Nem hiszek a Pokolban!
– De a Pokol hisz benned!

Sunshine 

– Nézd ezt… ezt… ezt a pusztítást! Hullahegyek!
Mike: Azért nem én mészároltam le mindenkit. Szépen kinyírták egymást.

Kicsicsillag95 

Marcus: – Tényleg sokkal jobb szemüvegben!
Mike: – Évek óta mondom neked te szerencsétlen!
Marcus: – De jó, tökre HD-ben látok.

Sunshine 

Mike: Bocsesz, gazdag fehér gyökerek!
Marcus: Nem elég, hogy fekák vagyunk, de ráadásul zsaruk is.

Sunshine 

Mike: Ajánlom, hogy ez most egy széf… vagy egy zongora legyen.

Nocharity 

– There's no I in team.
– There's one in dickhead tho.

Nocharity 

– You realize that will put you in hell?
– I don't believe in hell.
– Well it believes in you.

Sunshine 

Armando: Ki akar nekünk dolgozni?
Zway-Lo: Számlázni kell?


Hasonló filmek címkék alapján