Mindent vagy többet (Bad Boys 4.) (2024) 30

Bad Boys Ride or Die
115' · amerikai · akció, kaland, vígjáték 16

Jerry Bruckheimer producer legendás akcióvígjátékok sorát készítette (A Karib-tenger kalózai, A nemzet aranya, A Sólyom végveszélyben, Armageddon és még sok mást), de a legnagyobb találmánya valószínűleg a Will Smith és Martin Lawrence párosával kitalált Bad Boys, ami az elképesztően látványos,… [tovább]

magyar

Szereposztás

Will SmithMike Lowrey
Martin LawrenceMarcus Burnett
Alexander LudwigDorn
Eric DaneJames McGrath
Vanessa HudgensKelly
Ioan GruffuddLockwood
Tasha SmithTheresa
Paola NuñezRita Secada
Jenna KanellNicole
Gabriel 'G-Rod' RodriguezElnök

További szereplők

Kedvencelte 5

Várólistára tette 70


Kiemelt értékelések

Pistee66 

Marcus és Mike visszatért, hogy akciót és humort csempésszenek a vászonra a mozijegyet megvásárlók kedvéért. Szerintem ez a film is az idei mozibukták sorát fogja erősíteni. Mondom ezt annak ellenére, hogy nem vállalhatatlanul hitvány egy produkció. Lesz akinek más a véleménye, amit én meg fogok érteni.
Meglehetősen felemásra sikerült ez a próbálkozás, mert az akciójelenetek aránylag jók, bár sajnos kevés van és a film végi piff-puff látványos, a rendezők sokat tanultak, fejlődtek az előző munkájuk óta. A poénok néha ülnek, de meglehetősen „fékezett habzásúak” és túl sok a lelkizés. Én egy vicces akciófilmet szerettem volna nézni!
A film legnagyobb hibája a forgatókönyv és ebben az írók által megálmodott történet, ami meglehetősen erőltetett elképzelés több elemében is. Először is „feltámasztják”, persze csak néhány rövid perc erejéig Howard kapitányt (Joe Pantolianonak jól jött a kis zsebpénz a nyugdíj mellé), akit az előző részben kinyírtak és őt teszik meg a sztori beindításának központi alakjának. A másik nem tetsző dolog, hogy a harmadik részben a „nagyonrosszfiút” játszó karaktert pedig elkezdik mosdatni és itt már olyan embereket ment, akiket az első részben számolatlanúl legyilkolt. Értem én, hogy a drámai szál miatt van erre szükség és ez által Mike sokkal komplexebb karakter lehetne, de sz@rul sikerült ez a húzás.
A két főszereplő még mindig nagyon szerethető, a színészek jók, de sajnos nem tudják ellensúlyozni a film hibáit. Már az elején tudtam ki lesz a sunnyogó gonosz karakter így ez sem okozott meglepetést, azok aki manapság nyitott szemmel néznek filmeket előre számolhatnak azzal, hogy a fehér csávó a szennyó!
Eric Dane számomra még mindig egy hajó kapitánya (Az utolsó remény) és itt negatív karakterként is megállja a helyét csak sajnos ő is kevés teret kap a történetben a családi drámák közepette.
Nem biztos, hogy lesz ötödik Bad Boys, mert a történet már egy kicsit megfáradt és nem tudok képesek-e valami újat és szórakoztatót kitalálni legközelebb. Nekem most is már nagyon nyögvenyelősnek tűnt az egész, ezért inkább vigyorogva nézzük újra az első két részt.

a_girl92

Második mozi az idén… Jobb volt mint az első emebrek szempontjából de most is ült mellettünk egy pár akik kb végig dumálták, nem értem az ilyen minek jön moziba filmezzen otthon ha 2 órát nem bír ki……
A film tetszett vicces volt, akió dús és néhol érzelmes is volt egy rész ahol majdnem elpityeregtem magam :) Természetesen tele volt akcióval, szerintem nem volt üres járat, én azt mondom megérte megnézni, jól szórakoztam rajta, tetszett. És ezt a 2 színészt is bírom!


Népszerű idézetek

Raizo 

Marcus: Mi a s**r ez?! Szegény ember Jurassic Park-ja?


Hasonló filmek címkék alapján