Sötét zsaruk 3. (Men in Black 3.) (2012) 185

Men in Black III.
106' · amerikai · akció, sci-fi, kaland, vígjáték 16

J és K ügynök régóta védi már a Földet az univerzum mocskától. Jobban ismerik az idegen lényeket, mint egymást. Amikor K ügynök eltűnik, sőt egész léte megkérdőjeleződik, a hű társa a segítségére siet. Visszatér a múltba, egészen pontosan 1969-be, hogy leleplezze azt a földön kívülről irányított… [tovább]

Szereposztás

Will SmithJ ügynök
Tommy Lee JonesK ügynök
Josh BrolinFiatal K
Jemaine ClementBoris
Emma ThompsonO ügynök
Bill HaderAndy Warhol
Alice EveFiatal O
Nicole ScherzingerLilly
Yuri LowenthalKnuckles
Rip TornZed

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 24

Várólistára tette 33


Kiemelt értékelések

Szeszj

Ezt a részt most látom először, bevallom nekem tetszett, szerintem érdekes volt ezzel az egész idő-ugrással, meg a végén a csavar, nem gondoltam volna, vagyis egy kicsit számítottam rá, de azért nem hitte hogy ez lesz. De az nagyon édes volt mikor spoiler.
Josh Brolin nagyon jó K volt, nekem nagyon tetszett az alakítása. A többi szereplői is jó volt.
Sajnáltam hogy ebben nem nagyon szerepeltek a kukacok meg Frank sem.
Szóval ez egy jó harmadik rész volt számomra.
A zenék is nagyon jók voltak! :D https://www.youtube.com/watch…

Törpillaa 

Hát ez nem igazán nyerte el a tetszésem. Az első és a második sokkal jobb, mint ez a rész. Erre a részre már kész időpocsékolás volt. Nem lett izgalmasabb és hiába akartak valami újat belevinni ugyanaz lett, mint az előző kettő.

Mr_White 

Végül is rossz nem lett, ami egy 3. rész esetében már valami. De újat sem hozott a régiekhez képest, hiába az időutazás. Felesleges, de azért mérsékelt szórakozást nyújtó film.

Ancsúr 

Nekem ez a második kedvencem a trilógiából. Imádom ezt az időutazós témát. Griffin meg különösképpen feldobja a történetet.

Tamás

Nekem ez a film működött :D Az intro szökés Danny Elfman zenéjével badass, az idegenek érzékletesen taszító horror lények, ’69 díszletei, kellékei meggyőzőek, a végén a csattanó betalált, Will Smith rekflektált egy jót a rasszizmusra, K ügynök jellemének jó komikumot hoztak össze, és a lehetséges világokba átlátó idegen karakter is sokat dobott a filmen. :D Plusz ebben a részben is apró tárgyakon múlott bolygónyi élet sorsa, amit nagyon szeretek a MIB filmekben. Annyira igaz :DDD

Gabye

Ezt most láttam először, szemben az első két résszel. Először is, azokat most angolul néztem, ezt meg magyarul és rettenetesen idegesített Will Smith sipákoló hangja :-DD Aztán nagyon sajnálom, hogy ultimate kedvencem TLJ épp csak megvillant. Ezt leszámítva nem volt ez rossz, főleg ha azt nézzük, hogy harmadik rész :-)

MewIchigo_Fan_Daniel 

Sosem láttam az első két részt. Vagy legalább is nem emlékszem, hogy láttam volna. De ez a rész tetszett. :D És a film zenéje is akkor pörgött nagyon. :)

Hippoforaccus 

Na ezt már kár volt erőltetni. Annyi bőrt próbáltak meg lehúzni a sztoriról, hogy teljesen elrontották az élményt.

Oroa 

Nekem ez volt a kedvencem Időutazást és az ufókat is bírom kell más ? :D Imádtam azt a csavart a végén( meg is könnyeztem )

EeNii

Újranézés után is imádom, és véleményem szerint a sorozatból az egyik legkiemelkedőbb rész, habár nem világmegváltó a története, de szórakoztató és érdemes megnézni legalább egyszer.


Népszerű idézetek

Valentine_Wiggin 

J (miután K megkérdezi, honnan tudja a nevét): Á, én mindenkit lekázok. Helló K! Mizujs, K? Ká…roly… […] *miután O-t O-nak szólította, helyesbít* A hölgyeket meg így szólítom. O. Mikor meglátok egy párt, tisztára kész vagyok. KO…

Xwoman 

Griffin: – Csoda az, ami lehetetlennek tűnik. Mégis megtörténik!

Pikachu 

O ügynök: A kakaó enyhíti az időtörés okozta fejfájást.

Valentine_Wiggin 

J: Igaz, eddig nyomoztunk, harcoltunk, komoly munkát végeztünk, most itt az ideje, hogy csináljunk valami hatalmas marhaságot, amitől teljesen leépülünk agyilag. Igen K, már én is akarok pitézni! Pitézzünk! Toljunk be egy bazinagy pitét!
Fiatal K: Jó ötlet.

Valentine_Wiggin 

J: A társam ugyanazt kéri, mint mindig, miután harminc percig bámulta az étlapot, és rákérdezett a napi ajánlatra, almáspitét, egy kis faja cheddar sajttal a tetején. Én pedig mondjuk epres-rebarbarásat, utolsó vacsi, szóval bármit kérhetek.

Valentine_Wiggin 

Fiatal O: K ügynök, hogy telik a napja?
Fiatal K: Közepesen, és magának?
J: Most komolyan? Egy órája találkoztak!


Folytatása

Összehasonlítás

Men in Black


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján