Sötét zsaruk 3. (Men in Black 3.) (2012) 240

Men in Black III.
106' · amerikai · akció, sci-fi, kaland, vígjáték, rejtély 16

J és K ügynök régóta védi már a Földet az univerzum mocskától. Jobban ismerik az idegen lényeket, mint egymást. Amikor K ügynök eltűnik, sőt egész léte megkérdőjeleződik, a hű társa a segítségére siet. Visszatér a múltba, egészen pontosan 1969-be, hogy leleplezze azt a földön kívülről irányított… [tovább]

Angol

Képek 5

Szereposztás

Will SmithJ ügynök
Tommy Lee JonesK ügynök
Josh BrolinFiatal K
Jemaine ClementBoris
Emma ThompsonO ügynök
Bill HaderAndy Warhol
Alice EveFiatal O
Nicole ScherzingerLilly
Yuri LowenthalKnuckles
Rip TornZed

További szereplők

Kedvencelte 28

Várólistára tette 35


Kiemelt értékelések

Szeszj 

Ezt a részt most látom először, bevallom nekem tetszett, szerintem érdekes volt ezzel az egész idő-ugrással, meg a végén a csavar, nem gondoltam volna, vagyis egy kicsit számítottam rá, de azért nem hitte hogy ez lesz. De az nagyon édes volt mikor spoiler.
Josh Brolin nagyon jó K volt, nekem nagyon tetszett az alakítása. A többi szereplői is jó volt.
Sajnáltam hogy ebben nem nagyon szerepeltek a kukacok meg Frank sem.
Szóval ez egy jó harmadik rész volt számomra.
A zenék is nagyon jók voltak! :D https://www.youtube.com/watch…

Törpillaa 

Hát ez nem igazán nyerte el a tetszésem. Az első és a második sokkal jobb, mint ez a rész. Erre a részre már kész időpocsékolás volt. Nem lett izgalmasabb és hiába akartak valami újat belevinni ugyanaz lett, mint az előző kettő.

Mr_White 

Végül is rossz nem lett, ami egy 3. rész esetében már valami. De újat sem hozott a régiekhez képest, hiába az időutazás. Felesleges, de azért mérsékelt szórakozást nyújtó film.

Ancsúr 

Nekem ez a második kedvencem a trilógiából. Imádom ezt az időutazós témát. Griffin meg különösképpen feldobja a történetet.

Gabye

Ezt most láttam először, szemben az első két résszel. Először is, azokat most angolul néztem, ezt meg magyarul és rettenetesen idegesített Will Smith sipákoló hangja :-DD Aztán nagyon sajnálom, hogy ultimate kedvencem TLJ épp csak megvillant. Ezt leszámítva nem volt ez rossz, főleg ha azt nézzük, hogy harmadik rész :-)

EeNii 

Újranézés után is imádom, és véleményem szerint a sorozatból az egyik legkiemelkedőbb rész, habár nem világmegváltó a története, de szórakoztató és érdemes megnézni legalább egyszer.

ChEebor 

Nekem annyira nem jött be, mint az első két rész, bár ez nem a történetnek köszönhető, az teljesen korrekt. Hanem az volt vele a bajom, hogy számtalan elem, ami az első két részt olyan menővé tette, most hiányzott. Főleg Tommy Lee Jones, bár meg kell hagyni, Josh Brolin is remek munkát végez, mint a fiatal K ügynök. Ezenfelül a film poénjai és cselekménye is a helyükön vannak, és garantálja a jó szórakozást, érdemes megnézni ezt is.

Kiskakukk 

Sokkal jobban élveztem volna, ha Will Smith nem ekkora ripacs.

MewIchigo_Fan_Daniel 

Sosem láttam az első két részt. Vagy legalább is nem emlékszem, hogy láttam volna. De ez a rész tetszett. :D És a film zenéje is akkor pörgött nagyon. :)

Katelyn

Én igazából azt hittem, hogy ezt a részt láttam régebben. Majd 20 perc után esett le, hogy valójában nem. De talán jobb lett volna ha ezt ki is hagyom. Szerintem az első részt már nem lehet felülmúlni.


Népszerű idézetek

Valentine_Wiggin 

J (miután K megkérdezi, honnan tudja a nevét): Á, én mindenkit lekázok. Helló K! Mizujs, K? Ká…roly… […] *miután O-t O-nak szólította, helyesbít* A hölgyeket meg így szólítom. O. Mikor meglátok egy párt, tisztára kész vagyok. KO…

Xwoman 

Griffin: – Csoda az, ami lehetetlennek tűnik. Mégis megtörténik!

Armstrong, Collins, Aldrin [mikor K. felmászik a rakétára]: Ha jelentjük, lefújják az indítást! Nem láttam semmi!

Warhol (W ügynök) : K, rendezze meg a halálomat! Kérem! Vagy főbelövöm magam a szitárzenétől!

Griffin: Ahol halál van, ott mindig halál lesz….

Ismeretlen: Andy, megjött Yoko!
Andy Warhol (W ügynök) : Mindjárt! Mondd meg neki, hogy épp egy ipsét filmezek, ahogy eszik. Irtó szimbolikus. Ez az… most az ubit!

Pikachu 

O ügynök: A kakaó enyhíti az időtörés okozta fejfájást.

Griffin: Most már EZ a kedvenc történelmi pillanatom!


Folytatása

Összehasonlítás

Men in Black


Hasonló filmek címkék alapján