Sötét zsaruk 3. (Men in Black 3.) (2012) 267

Men in Black III.
106' · amerikai · akció, sci-fi, kaland, vígjáték, rejtély 16

J és K ügynök régóta védi már a Földet az univerzum mocskától. Jobban ismerik az idegen lényeket, mint egymást. Amikor K ügynök eltűnik, sőt egész léte megkérdőjeleződik, a hű társa a segítségére siet. Visszatér a múltba, egészen pontosan 1969-be, hogy leleplezze azt a földön kívülről irányított… [tovább]

angol

Képek 5

Szereposztás

Will SmithJ ügynök
Tommy Lee JonesK ügynök
Josh BrolinFiatal K
Jemaine ClementBoris
Emma ThompsonO ügynök
Bill HaderAndy Warhol
Alice EveFiatal O
Nicole ScherzingerLilly
Yuri LowenthalKnuckles
Rip TornZed

További szereplők

Kedvencelte 30

Várólistára tette 40


Kiemelt értékelések

Szeszj 

Ezt a részt most látom először, bevallom nekem tetszett, szerintem érdekes volt ezzel az egész idő-ugrással, meg a végén a csavar, nem gondoltam volna, vagyis egy kicsit számítottam rá, de azért nem hitte hogy ez lesz. De az nagyon édes volt mikor spoiler.
Josh Brolin nagyon jó K volt, nekem nagyon tetszett az alakítása. A többi szereplői is jó volt.
Sajnáltam hogy ebben nem nagyon szerepeltek a kukacok meg Frank sem.
Szóval ez egy jó harmadik rész volt számomra.
A zenék is nagyon jók voltak! :D https://www.youtube.com/watch…

Kemiviki 

Ebben a filmben annyira sok Will Smith. De magát a történetet is túlságosan poénosra próbálták kihozni. Kár érte.
Amúgy ez az időutazás téma nagyon tetszett, és Borisz is jó gonosz volt.

Törpillaa 

Hát ez nem igazán nyerte el a tetszésem. Az első és a második sokkal jobb, mint ez a rész. Erre a részre már kész időpocsékolás volt. Nem lett izgalmasabb és hiába akartak valami újat belevinni ugyanaz lett, mint az előző kettő.

Mr_White 

Végül is rossz nem lett, ami egy 3. rész esetében már valami. De újat sem hozott a régiekhez képest, hiába az időutazás. Felesleges, de azért mérsékelt szórakozást nyújtó film.

Ancsúr 

Nekem ez a második kedvencem a trilógiából. Imádom ezt az időutazós témát. Griffin meg különösképpen feldobja a történetet.

Gabye

Ezt most láttam először, szemben az első két résszel. Először is, azokat most angolul néztem, ezt meg magyarul és rettenetesen idegesített Will Smith sipákoló hangja :-DD Aztán nagyon sajnálom, hogy ultimate kedvencem TLJ épp csak megvillant. Ezt leszámítva nem volt ez rossz, főleg ha azt nézzük, hogy harmadik rész :-)

EeNii

Újranézés után is imádom, és véleményem szerint a sorozatból az egyik legkiemelkedőbb rész, habár nem világmegváltó a története, de szórakoztató és érdemes megnézni legalább egyszer.

ChEebor 

Nekem annyira nem jött be, mint az első két rész, bár ez nem a történetnek köszönhető, az teljesen korrekt. Hanem az volt vele a bajom, hogy számtalan elem, ami az első két részt olyan menővé tette, most hiányzott. Főleg Tommy Lee Jones, bár meg kell hagyni, Josh Brolin is remek munkát végez, mint a fiatal K ügynök. Ezenfelül a film poénjai és cselekménye is a helyükön vannak, és garantálja a jó szórakozást, érdemes megnézni ezt is.

Kiskakukk 

Sokkal jobban élveztem volna, ha Will Smith nem ekkora ripacs.

MewIchigo_Fan_Daniel 

Sosem láttam az első két részt. Vagy legalább is nem emlékszem, hogy láttam volna. De ez a rész tetszett. :D És a film zenéje is akkor pörgött nagyon. :)


Népszerű idézetek

Valentine_Wiggin 

J (miután K megkérdezi, honnan tudja a nevét): Á, én mindenkit lekázok. Helló K! Mizujs, K? Ká…roly… […] *miután O-t O-nak szólította, helyesbít* A hölgyeket meg így szólítom. O. Mikor meglátok egy párt, tisztára kész vagyok. KO…

Xwoman 

Griffin: – Csoda az, ami lehetetlennek tűnik. Mégis megtörténik!

Szelén 

Armstrong, Collins, Aldrin [mikor K. felmászik a rakétára]: Ha jelentjük, lefújják az indítást! Nem láttam semmi!

Szelén 

Warhol (W ügynök) : K, rendezze meg a halálomat! Kérem! Vagy főbelövöm magam a szitárzenétől!

Szelén 

Ismeretlen: Andy, megjött Yoko!
Andy Warhol (W ügynök) : Mindjárt! Mondd meg neki, hogy épp egy ipsét filmezek, ahogy eszik. Irtó szimbolikus. Ez az… most az ubit!

Pikachu 

O ügynök: A kakaó enyhíti az időtörés okozta fejfájást.


Folytatása

Összehasonlítás

Men in Black


Hasonló filmek címkék alapján