Vérbeli hajsza (1987) 66

Tuck Pendleton (Dennis Quaid) pilóta önként jelentkezik, hogy részt vegyen egy kicsinyítési kísérletben, melynek célja, hogy apró tengeralattjárószerű szerkezetével belülről térképezze fel egy nyúl testét. Rossz fiúk azonban megpróbálják a már miniatürizált járművet és pilótáját tartalmazó… [tovább]

angol

Képek 2

Szereposztás

Dennis QuaidTuck Pendleton
Martin ShortJack Putter
Meg RyanLydia Maxwell
Kevin McCarthyVictor Eugene Scrimshaw
Fiona LewisDr. Margaret Canker
Vernon WellsMr. Igoe
Robert PicardoCowboy
Wendy SchaalWendy
Harold SylvesterPete Blanchard
Dick Millertaxi sofőr

További szereplők

Kedvencelte 4

Várólistára tette 22


Kiemelt értékelések

bonnie9 

Már vagy jó tíz éve, hogy utoljára láttam, régen viszont mindig megnéztem, ha adták a tv-ben. és neeem, nem csak azért, hogy Quaid-et bámulhassam – bár nem volt hátrány ;)
Jó ötvözete a vígjátéknak és az akciónak, Quaid és Ryan közt már akkor is működött a kémia, hiába alig volt közös jelenetük a filmben ha jól tudom egyébként, valamikor ekkoriban jöttek össze, és Martin Short is hozza a tőle megszokott formáját.
A történeti alapot, mint azt azóta @sipiarpi -tól tudom Asimovtól és a A fantasztikus utazásból vették. A sztori ugyan műfajt váltott és a teljes körítést kicserélték, de az új köntös is nagyon jól áll neki.
Hosszú évek után újranézve még mindig szeretős és megnézésre ajánlós. :)

Hippoforaccus 

Kellően vicces, de maga után elég sok kivetni valót hagyó történet. Nevettem rajta elég nagyokat, de más szempontból nem nyűgözött le.

Zohanna

Lehetett rajta nevetni, de többször nem fogom megnézni. A végét már nagyon vártam… :/

sipiarpi 

Szórakoztató film a ’80-as évek végéről. Az alapötlet nem eredeti már a Fantasztikus utazás (1966) is ezt vette alapul. A két filmben végül is csak az alap azonos, a szereplők és a történet nem így ez inkább reboot mint remake.

1 hozzászólás
Negative_Singularity

Klasszikus, gyerekkorom fantáziatágítója: ez a film tanított meg arra, hogy a képzelet végtelen, és merjük használni bátran.

Príma történet, a korhoz képest jó kivitelezés, izgalmak és poénok, szerethető karakterek. Aki nem látta, sürgősen pótolja!

Mr_Catharsis91 

Short kb. one-man show-t csinált, mellette csak asszisztálhatott Quaid és Ryan, akik szerintem így ebben a felállásban jóféle hármast alkottak.
Maga a sztori annyira nem kötött le, olykor kicsit untam is, de a belső felvételek meg az emberi szervezetben való cikázás azért meg-megmosolyogtatott és tetszett. :)

2 hozzászólás
carragher 

Emlékszem kis srác koromban nagyon tetszett a film. De még most is a jó film kategóriába sorolom. Vannak benne hatalmas humorbombák és a történet is jó.

Timi98 

Humoros film, egyszer érdemes megnézni. Néha kicsit béna, de izgalmas és jó a színészi munka is.

AnnaAnn

Nagyon jó vígjáték a ’80-as évekből. Vicces, kreatív, jó színészekkel. Csodálkozom, hogy annak idején ezt nem is láttam. Martin Short a legzseniálisabb benne, imádom a filmjeit.


Népszerű idézetek

jancsibohi 

– Játsszon vele, de ne beszéljen hozzá!


Hasonló filmek címkék alapján