Men in Black – Sötét zsaruk a Föld körül (2019) 31

Men in Black International
115' · amerikai · akció, sci-fi, vígjáték 12

K ügynök és J ügynök nyugdíjba ment. Vagy más okokból nem dolgoznak már az ügynökségnél – erre sajnos senki sem emlékszik. Szerencsére mindig van utánpótlás: H ügynök (Chris Hesmworth) és M ügynök (Tessa Thompson) szintén arra vállalkoztak, hogy felkutassák a Földre áltestben beszivárgó, és… [tovább]

angol
magyar
angol
magyar
angol

Képek 1

Szereposztás

Chris HemsworthH ügynök
Tessa ThompsonM ügynök
Emma ThompsonO ügynök
Liam NeesonNagy T
Rebecca FergusonRiza
Rafe SpallC ügynök
Kumail NanjianiPawny hangja
Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 191


Kiemelt értékelések

MrsCumberbatch 

Thor és Valkűr inkognitóban menti a világot. És a pöröly is összement. XD

Na de komolyra fordítva a szót, nekem tetszett. Őszintén, úgy ültem be a filmre, hogy semmi elvárásom sem volt. Barátnőm hívott, jól van menjünk, szórakozzunk egyet. És így is lett. Kellemes esti kikapcsolódás. Ezek a lények nagyon jól meg lettek csinálva látványilag. Mondjuk én már az elején tudtam ki lesz a tégla, túl egyértelmű volt, de ez egyéni probléma. Viszont ezért a csillag-levonás.

Rekaboni 

Jó volt, jó volt, de annyira azért mégsem, lehet hogy csak nekem voltak túl nagyok az elvárásaim, de én többet vártam. Jókat mosolyogtam rajta végig, nem unatkozik az ember, egyszer szórakoztató, de valami hiányzott, ami miatt nem lesz az a sokszor újranézős örök kedvenc. Egy nyári popcorn mozinak a hőségben teljesen jó, de már nem nagyon éreztem azt az eredeti Men in Black érzést. Egyszer azért megéri megnézni és a szélesvászon is sokat dob rajta.

Saille 

Hát, hát….hiányzott nagyon Will Smith őrültködése meg Tommy Lee Jones marconán komor alakja. Mondjuk Liam Neeson nagy kedvencem spoiler, Chris Hemsworth meg jól elő tudja adni a teljesen dilis szépfiút (l. Szellemírtók). A latino kinézetű kiscsaj (Tessa Thompson) és „(wo)men in black” beleerőltetése szokás szerint teljesen fölösleges volt. Igazából nekem az eredeti sorozat kórboncnoknője sokkal eredetibb személyiség volt. A különbség köztük, ami nekem szemet szúr, hogy Tessa az a macsó kiscsaj, aki gyerekkorától feketeruhás akar lenni és leteperni a szépfiút (engem kissé Vasquez-re emlékeztet az Bolygó neve halálból), míg Linda Fiorentino alakja csak belekeveredik az eseményekbe, de ezzel együtt megállja a helyét! És Emma Thompson is jól hozza O figuráját. :) Egy-két régi ismerős (Frank a mopszli és a kukacok szerepeltetése aranyos emlékidéző volt), de a túl sok CGI földönkivüli, meg a túl hihetetlen ugrások a sztoriban meseszerűbbé tették az egészet. Szóval egynek elment, de számomra (még) nem nőtt fel az eredeti sorozat bájához. :D

kamububu 

Remélem, hogy senki nem vár ettől a filmtől mást, mint amit a sorozat eddigi elemeitől is kapott. Hűek maradtunk az egyszerűséghez, a kidolgozatlansághoz, a gyenge poénokhoz, de azért van abban valami báj, hogy
(1) megint van egy apróság, aki többet ér egyedül, mint az összes többi szereplő együttvéve,
(2) még mindig a nyálkás-sok-csápos űrlények léteznek egyedül a készítők fantáziájában, és hogy
(3) a legnagyobb poént abból csináljuk, hogy utalunk az egyik főszereplő másik filmszerepében használt mitikus kellékre. Bár ez utóbbi akár már szintugrásnak is mondható… :)

2 hozzászólás
Papillon 

Mint a legtöbb sorozatnál: ezt már kár volt megcsinálni. Szórakoztatott, de ennyi.

hashtagHetiMozi 

Én mocskosul jól szórakoztam. Annak ellenére hogy a sztori borzasztó klisés, a fordulatok közepesen kiszámíthatóak, de a Tessa Thompson – Chris Hemswort páros miatt én imádtam. Bár tőlük is egy kicsit többet vártam. A látvány olyan „meh” néha jó, néha kevésbé jó. A humor inkább megmosolyogtató, mint sírva röhögös, de összességében ismétlem: én mocskosul jól szórakoztam.

Emese_Szalai 

Én jól szórakoztam. Ennél többet nem vártam ettől a filmtől. És a kedvenc Gyalog lett. Nagyon cuki!

Izolda 

Ezt sajnos még Emma Thompson sem menti meg. P. elaludt rajta, én végigszenvedtem. Remélem, hamar elfelejtem, mennyire szörnyű volt.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján