Sötét zsaruk (Men in Black 1.) (1997) 466

Men in Black
98' · amerikai · akció, sci-fi, kaland, vígjáték, rejtély 12

0 díj · 2 jelölés

Jay és Kay különleges ügynök nem a CIA-nak, és még csak nem is az FBI-nak dolgozik. Ők egy sokkal titkosabb szervezet ügynökei, akiknek az a feladata, hogy figyelemmel kísérjék a földönkívüliek aktivitását bolygónkon. Ügyfeleik, létformától függetlenül, galaxisszerte rettegik nevüket, s ebből… [tovább]

angol

Képek 20

Szereposztás

Will SmithJames Edwards / J ügynök
Tommy Lee JonesK ügynök
Vincent D'OnofrioEdgar
Linda FiorentinoDr. Laurel Weaver
Tony ShalhoubJeebs
Rip TornZ
Siobhan Fallon HoganBeatrice
Mike NussbaumRosenberg
Jon GriesNick, a furgonsofőr
Sergio CalderónJose

További szereplők

Kedvencelte 86

Várólistára tette 59


Kiemelt értékelések

Nihilchan 

Nagyon humoros, nagyon szerethető és eszméletlen jó móka ez a film. A főszereplők is remekek, de a mellékszereplőkön is remekül lehet szórakozni. Bármikor újranézhető, amolyan biztonsági film arra az esetre, ha az ember tutira jól akarja érezni magát.

Szeszj 

Nagy kedvencem ez a film, már nem egyszer látom de most jó volt megnézni főleg olyanokkal akik még nem látták. Nekik is nagyon tetszett, sokat nevetünk rajta! :D Jó szereplők, jó viccek. Izgalmas, érdekes, jó hangulatú film! :D
Will Swith és Tommy Lee Jones remek páros. Imádom őket együtt.
Olyan kis aranyos lények vannak benne, nekem nagy kedvenceim a kukacok vagy mik azok, meg Frank! :D https://i.ytimg.com/vi/oxUPKsHAC1k/hqdefault.jpg
http://coolspotters.com/files/photos/1168898/pug-gallery.jpg
Nálam ez örök kedvenc. Nagyon szeretem! ^-^

Valentine_Wiggin 

Elképesztően szeretem. Haláli főszereplők, tudományosan nem épp korrekt sci-fi paródia… de ki várja el tőle, hogy tudományosan korrekt legyen? Hangosan nevetős, megunhatatlan vígjáték, gyerekkoromtól a kedvencem. Imádom a hangulatát, az abszurd ötleteit, családdal is bármikor újranézem.

BlackWidow

Egész jó film volt. Nagyon régóta meg akartam már nézni, mert szerintem ez is olyan ikonik film, amit egyszer mindenkinek látnia kellene.
Látszik rajta szerintem, hogy nem mai darab, de ez egyáltalán nem vesz el a film élvezhetőségéből.
Tetszett. Remélem a többi részét is mihamarabb meg tudom nézni.
Meg amúgy….. csak engem érdekel, hogy hol a macska? Mármint…… meghalt? Vagy csak…………eltűnt?

DittaV 

Ezt még annak idején is szerettem, amikor először láttam. Most sem volt rossz megnézni. Will Smith és Tommy Lee Jones működik együtt, méghozzá elég jól. Persze nem szabad túl komolyan venni ezt a filmet és akkor nagyon vicces is.

TiaManta 

Ezer évvel ezelőtt nézem a Men in Black 1. részét, és rám nagyon újdonságként hatott. Aztán a rajzfilm sorozattal is teljesen jól elvoltam, de ezt a filmet számtalanszor, mint kisgyerek a kedvenc meséjét megnézte. Ahogy egy egy betűs ügynök lesz a szereplő az olyan utánozhatatlan. Bár nem tökéletes, de a mai napig jó.

Kemiviki 

Nagy kedvenc filmem ez is :) Számtalanszor láttam már, mégsem tudom megunni, mindig odatapaszt a képernyő elé. Halálosan jó főszereplő páros, és a mellékszereplőkre se lehet panasz.
Mindemellett az egyetlen olyan film (na jó a második rész is kivétel) ahol nem verném Will Smith-et agyon egy lapáttal.

Dániel_H 

Akárhányszor nézhető, sokunk nagy kedvence, a sötét öltönyösök, az „emájbí”.
Sokadszorra is szórakoztató, látványos, és az emberben mindig ott van az a gyermeteg vágyakozás, hogy bárcsak ő is…
Végszóra pedig, tücsökpöcs.

Törpillaa 

Gyerekkorom első nagy kedvence.
Imádtam benne Will Smith olyan vicces figura. Tommy Lee Jones is nagyon jó volt a maga módján. A két ütős páros bírtam őket.


Népszerű idézetek

Juca

Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. 1500 éve mindenki szentül hitte, hogy a Föld körül forog a világ. 500 éve mindenki szentül hitte, hogy a Föld lapos, és öt perce maga még szentül hitte, hogy a Földön csak emberek élnek. Vajon mit fogunk hinni holnap?

psn

Lám-lám, büdös bogár bácsiéknál pusztul a rokonság.

Katelyn

Edgar felesége: Mi zuhant le odakint?
Edgar: Cukor.
Edgar felesége: A cukor nem csinál ilyet.

Ódor_Endre 

– You know, I've noticed an infestation here. Everywhere I look, in fact, nothing but undeveloped, unevolved, barely conscious pond scum totally convinced of their own superiority as they scurry about their short, pointless lives.

Ódor_Endre 

– At any given time, there are around 1500 aliens on the planet, most of them right here in Manhattan. And most of them are decent enough. They're just trying to make a living.
– Cabdrivers.
– No, not as many as you'd think.

1 hozzászólás
Ódor_Endre 

– Human thought is so primitive, it's looked upon as an infectious disease in some of the better galaxies. That kind of makes you proud, doesn't it? Huh?

Ódor_Endre 

– Yes, ma'am, I'm Special Agent Manheim. This is Special Agent Black of the FBI. We'd like to talk to you about your visitor.
– You here to make fun of me too?
– No, ma'am. We at the FBI do not have a sense of humor we're aware of.

Ódor_Endre 

– What do you think?
– Very interesting. She got a real queen-of-the-undead thing going on--
– Of the body.
– Great body.
– The dead body.
– Oh.


Folytatása

Összehasonlítás

Men in Black


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján