Sötét zsaruk (Men in Black 1.) (1997) 399

Men in Black
98' · amerikai · akció, sci-fi, kaland, vígjáték, rejtély 12

0 díj · 2 jelölés

Jay és Kay különleges ügynök nem a CIA-nak, és még csak nem is az FBI-nak dolgozik. Ők egy sokkal titkosabb szervezet ügynökei, akiknek az a feladata, hogy figyelemmel kísérjék a földönkívüliek aktivitását bolygónkon. Ügyfeleik, létformától függetlenül, galaxisszerte rettegik nevüket, s ebből… [tovább]

angol

Képek 5

Szereposztás

Will SmithJames Edwards / J ügynök
Tommy Lee JonesK ügynök
Vincent D'OnofrioEdgar
Linda FiorentinoDr. Laurel Weaver
Tony ShalhoubJeebs
Rip TornZ
Siobhan Fallon HoganBeatrice
Mike NussbaumRosenberg
Jon GriesNick, a furgonsofőr
Sergio CalderónJose

További szereplők

Kedvencelte 73

Várólistára tette 46


Kiemelt értékelések

Szeszj 

Nagy kedvencem ez a film, már nem egyszer látom de most jó volt megnézni főleg olyanokkal akik még nem látták. Nekik is nagyon tetszett, sokat nevetünk rajta! :D Jó szereplők, jó viccek. Izgalmas, érdekes, jó hangulatú film! :D
Will Swith és Tommy Lee Jones remek páros. Imádom őket együtt.
Olyan kis aranyos lények vannak benne, nekem nagy kedvenceim a kukacok vagy mik azok, meg Frank! :D https://i.ytimg.com/vi/oxUPKsHAC1k/hqdefault.jpg
http://coolspotters.com/files/photos/1168898/pug-gallery.jpg
Nálam ez örök kedvenc. Nagyon szeretem! ^-^

Valentine_Wiggin 

Elképesztően szeretem. Haláli főszereplők, tudományosan nem épp korrekt sci-fi paródia… de ki várja el tőle, hogy tudományosan korrekt legyen? Hangosan nevetős, megunhatatlan vígjáték, gyerekkoromtól a kedvencem. Imádom a hangulatát, az abszurd ötleteit, családdal is bármikor újranézem.

BlackWidow 

Egész jó film volt. Nagyon régóta meg akartam már nézni, mert szerintem ez is olyan ikonik film, amit egyszer mindenkinek látnia kellene.
Látszik rajta szerintem, hogy nem mai darab, de ez egyáltalán nem vesz el a film élvezhetőségéből.
Tetszett. Remélem a többi részét is mihamarabb meg tudom nézni.
Meg amúgy….. csak engem érdekel, hogy hol a macska? Mármint…… meghalt? Vagy csak…………eltűnt?

TiaManta 

Ezer évvel ezelőtt nézem a Men in Black 1. részét, és rám nagyon újdonságként hatott. Aztán a rajzfilm sorozattal is teljesen jól elvoltam, de ezt a filmet számtalanszor, mint kisgyerek a kedvenc meséjét megnézte. Ahogy egy egy betűs ügynök lesz a szereplő az olyan utánozhatatlan. Bár nem tökéletes, de a mai napig jó.

Kemiviki 

Nagy kedvenc filmem ez is :) Számtalanszor láttam már, mégsem tudom megunni, mindig odatapaszt a képernyő elé. Halálosan jó főszereplő páros, és a mellékszereplőkre se lehet panasz.
Mindemellett az egyetlen olyan film (na jó a második rész is kivétel) ahol nem verném Will Smith-et agyon egy lapáttal.

Dániel_H 

Akárhányszor nézhető, sokunk nagy kedvence, a sötét öltönyösök, az „emájbí”.
Sokadszorra is szórakoztató, látványos, és az emberben mindig ott van az a gyermeteg vágyakozás, hogy bárcsak ő is…
Végszóra pedig, tücsökpöcs.

ChEebor 

Nagyon szerettem a filmet, mert ötletes és jól kihasznált világot mutat be. Zseniálisak a főszereplői, nagyon jók a poénjai (ami mellett határozottan sötét hangulatú és feszült az alaptörténet), és tetszett, hogy az űrlények milyen gonddal voltak megtervezve és megvalósítva (még akkor is, ha a nagy részük azért elég ocsmány…). Akárhányszor meg lehet nézni, J és K ügynök játéka ugyanis igazi „buddy comedy”, ami mindig megnevetteti a nézőt. A látványvilág, a kellemes zene pedig csak hab a tortán.

Törpillaa 

Gyerekkorom első nagy kedvence.
Imádtam benne Will Smith olyan vicces figura. Tommy Lee Jones is nagyon jó volt a maga módján. A két ütős páros bírtam őket.


Népszerű idézetek

psn

Lám-lám, büdös bogár bácsiéknál pusztul a rokonság.

Juca

Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. 1500 éve mindenki szentül hitte, hogy a Föld körül forog a világ. 500 éve mindenki szentül hitte, hogy a Föld lapos, és öt perce maga még szentül hitte, hogy a Földön csak emberek élnek. Vajon mit fogunk hinni holnap?


Folytatása

Összehasonlítás

Men in Black


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján