Sötét zsaruk (Men in Black 1.) (1997) 342

Men in Black
98' · amerikai · akció, sci-fi, kaland, vígjáték 12

0 díj · 2 jelölés

Jay és Kay különleges ügynök nem a CIA-nak, és még csak nem is az FBI-nak dolgozik. Ők egy sokkal titkosabb szervezet ügynökei, akiknek az a feladata, hogy figyelemmel kísérjék a földönkívüliek aktivitását bolygónkon. Ügyfeleik, létformától függetlenül, galaxisszerte rettegik nevüket, s ebből… [tovább]

angol

Képek 5

Szereposztás

Will SmithJames Edwards / J ügynök
Tommy Lee JonesK ügynök
Vincent D'OnofrioEdgar
Linda FiorentinoDr. Laurel Weaver
Tony ShalhoubJeebs
Rip TornZ
Siobhan Fallon HoganBeatrice
Mike NussbaumRosenberg
Jon GriesNick, a furgonsofőr
Sergio CalderónJose

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 58

Várólistára tette 43


Kiemelt értékelések

Szeszj

Nagy kedvencem ez a film, már nem egyszer látom de most jó volt megnézni főleg olyanokkal akik még nem látták. Nekik is nagyon tetszett, sokat nevetünk rajta! :D Jó szereplők, jó viccek. Izgalmas, érdekes, jó hangulatú film! :D
Will Swith és Tommy Lee Jones remek páros. Imádom őket együtt.
Olyan kis aranyos lények vannak benne, nekem nagy kedvenceim a kukacok vagy mik azok, meg Frank! :D https://i.ytimg.com/vi/oxUPKsHAC1k/hqdefault.jpg
http://coolspotters.com/files/photos/1168898/pug-gallery.jpg
Nálam ez örök kedvenc. Nagyon szeretem! ^-^

Valentine_Wiggin 

Elképesztően szeretem. Haláli főszereplők, tudományosan nem épp korrekt sci-fi paródia… de ki várja el tőle, hogy tudományosan korrekt legyen? Hangosan nevetős, megunhatatlan vígjáték, gyerekkoromtól a kedvencem. Imádom a hangulatát, az abszurd ötleteit, családdal is bármikor újranézem.

TiaManta 

Ezer évvel ezelőtt nézem a Men in Black 1. részét, és rám nagyon újdonságként hatott. Aztán a rajzfilm sorozattal is teljesen jól elvoltam, de ezt a filmet számtalanszor, mint kisgyerek a kedvenc meséjét megnézte. Ahogy egy egy betűs ügynök lesz a szereplő az olyan utánozhatatlan. Bár nem tökéletes, de a mai napig jó.

Kemiviki 

Nagy kedvenc filmem ez is :) Számtalanszor láttam már, mégsem tudom megunni, mindig odatapaszt a képernyő elé. Halálosan jó főszereplő páros, és a mellékszereplőkre se lehet panasz.
Mindemellett az egyetlen olyan film (na jó a második rész is kivétel) ahol nem verném Will Smith-et agyon egy lapáttal.

Hippoforaccus 

Pörgős, vicces akcióvígjáték, szép animációval és jó szereplőgárdával.

Törpillaa 

Gyerekkorom első nagy kedvence.
Imádtam benne Will Smith olyan vicces figura. Tommy Lee Jones is nagyon jó volt a maga módján. A két ütős páros bírtam őket.

Dániel_H 

Akárhányszor nézhető, sokunk nagy kedvence, a sötét öltönyösök, az „emájbí”.
Sokadszorra is szórakoztató, látványos, és az emberben mindig ott van az a gyermeteg vágyakozás, hogy bárcsak ő is…
Végszóra pedig, tücsökpöcs.

tomi0803

Gyerekként nagyon élveztem, mindig is odavoltam az űrlényes filmekért. Újranézve még mindig nagyon szórakoztató, s ebben a filmben találkoztam először a mopsszal, ami kapásból egyik kedvenc kutyafajtám lett. :) Aki egy könnyed, vicces-nyomozós-űrlényes filmre vágyik, vágjon bele, megéri! :)


Népszerű idézetek

psn

Lám-lám, büdös bogár bácsiéknál pusztul a rokonság.

Juca

Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. 1500 éve mindenki szentül hitte, hogy a Föld körül forog a világ. 500 éve mindenki szentül hitte, hogy a Föld lapos, és öt perce maga még szentül hitte, hogy a Földön csak emberek élnek. Vajon mit fogunk hinni holnap?


Folytatása

Összehasonlítás

Men in Black


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján