Sötét zsaruk (Men in Black 1.) (1997) 356

Men in Black
98' · amerikai · akció, sci-fi, kaland, vígjáték, rejtély 12

0 díj · 2 jelölés

Jay és Kay különleges ügynök nem a CIA-nak, és még csak nem is az FBI-nak dolgozik. Ők egy sokkal titkosabb szervezet ügynökei, akiknek az a feladata, hogy figyelemmel kísérjék a földönkívüliek aktivitását bolygónkon. Ügyfeleik, létformától függetlenül, galaxisszerte rettegik nevüket, s ebből… [tovább]

angol

Képek 5

Szereposztás

Will SmithJames Edwards / J ügynök
Tommy Lee JonesK ügynök
Vincent D'OnofrioEdgar
Linda FiorentinoDr. Laurel Weaver
Tony ShalhoubJeebs
Rip TornZ
Siobhan Fallon HoganBeatrice
Mike NussbaumRosenberg
Jon GriesNick, a furgonsofőr
Sergio CalderónJose

További szereplők

Kedvencelte 63

Várólistára tette 45


Kiemelt értékelések

Szeszj 

Nagy kedvencem ez a film, már nem egyszer látom de most jó volt megnézni főleg olyanokkal akik még nem látták. Nekik is nagyon tetszett, sokat nevetünk rajta! :D Jó szereplők, jó viccek. Izgalmas, érdekes, jó hangulatú film! :D
Will Swith és Tommy Lee Jones remek páros. Imádom őket együtt.
Olyan kis aranyos lények vannak benne, nekem nagy kedvenceim a kukacok vagy mik azok, meg Frank! :D https://i.ytimg.com/vi/oxUPKsHAC1k/hqdefault.jpg
http://coolspotters.com/files/photos/1168898/pug-gallery.jpg
Nálam ez örök kedvenc. Nagyon szeretem! ^-^

Valentine_Wiggin 

Elképesztően szeretem. Haláli főszereplők, tudományosan nem épp korrekt sci-fi paródia… de ki várja el tőle, hogy tudományosan korrekt legyen? Hangosan nevetős, megunhatatlan vígjáték, gyerekkoromtól a kedvencem. Imádom a hangulatát, az abszurd ötleteit, családdal is bármikor újranézem.

TiaManta 

Ezer évvel ezelőtt nézem a Men in Black 1. részét, és rám nagyon újdonságként hatott. Aztán a rajzfilm sorozattal is teljesen jól elvoltam, de ezt a filmet számtalanszor, mint kisgyerek a kedvenc meséjét megnézte. Ahogy egy egy betűs ügynök lesz a szereplő az olyan utánozhatatlan. Bár nem tökéletes, de a mai napig jó.

Kemiviki 

Nagy kedvenc filmem ez is :) Számtalanszor láttam már, mégsem tudom megunni, mindig odatapaszt a képernyő elé. Halálosan jó főszereplő páros, és a mellékszereplőkre se lehet panasz.
Mindemellett az egyetlen olyan film (na jó a második rész is kivétel) ahol nem verném Will Smith-et agyon egy lapáttal.

Törpillaa 

Gyerekkorom első nagy kedvence.
Imádtam benne Will Smith olyan vicces figura. Tommy Lee Jones is nagyon jó volt a maga módján. A két ütős páros bírtam őket.

Dániel_H 

Akárhányszor nézhető, sokunk nagy kedvence, a sötét öltönyösök, az „emájbí”.
Sokadszorra is szórakoztató, látványos, és az emberben mindig ott van az a gyermeteg vágyakozás, hogy bárcsak ő is…
Végszóra pedig, tücsökpöcs.

Hippoforaccus 

Pörgős, vicces akcióvígjáték, szép animációval és jó szereplőgárdával.

tomi0803 

Gyerekként nagyon élveztem, mindig is odavoltam az űrlényes filmekért. Újranézve még mindig nagyon szórakoztató, s ebben a filmben találkoztam először a mopsszal, ami kapásból egyik kedvenc kutyafajtám lett. :) Aki egy könnyed, vicces-nyomozós-űrlényes filmre vágyik, vágjon bele, megéri! :)


Népszerű idézetek

psn

Lám-lám, büdös bogár bácsiéknál pusztul a rokonság.

Juca

Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. 1500 éve mindenki szentül hitte, hogy a Föld körül forog a világ. 500 éve mindenki szentül hitte, hogy a Föld lapos, és öt perce maga még szentül hitte, hogy a Földön csak emberek élnek. Vajon mit fogunk hinni holnap?


Folytatása

Összehasonlítás

Men in Black


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján