Sötét zsaruk 2. (Men in Black 2.) (2002) 265

Men in Black II
88' · amerikai · akció, sci-fi, kaland, vígjáték, rejtély 12

J különleges ügynök (Will Smith) egy rutinfeladatnak tűnő ügyben kezd el nyomozni. Egy földönkívüli megölt egy másik földönkívülit. Nem nagy ügy, előfordult ilyen már jobb családokban is. Ám a nyomozás során J egy ördögi bűntény nyomára bukkan, amely mögött Sereena (Lara Flynn Boyle), a gonosz… [tovább]

angol

Képek 9

Szereposztás

Tommy Lee JonesK ügynök
Will SmithJ ügynök
Lara Flynn BoyleSerleena
Rip TornZed
Tony ShalhoubJack Jeebs
Johnny KnoxvilleScrad / Charlie
Rosario DawsonLaura Vasquez
Michael JacksonM ügynök
Martha Stewartönmaga
Patrick WarburtonT ügynök

További szereplők

Kedvencelte 28

Várólistára tette 25


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Ez a rész is jó volt. Gyerekkorom nagy kedvence ez is, szórakoztató, humoros, látványos. Imádtam benne Will Smith olyan vicces figura. Tommy Lee Jones is nagyon jó volt a maga módján. A két ütős páros újra együtt, nagyon bírtam őket. Frank a beszélő kutyát, hát én imádom nagyon cukker. :-D

Valentine_Wiggin 

A trilógia leggyengébb darabja, és még így is jó. Hatalmasakat nevetek rajta minden alkalommal, K és J dinamikája egyszerűen verhetetlen, amikor harcolnak, amikor ugratják egymást, minden helyzetben jól lehet szórakozni a jeleneteiken. Személyes kedvencem még Frank, a kutya, de neki már a tény is protekció, hogy egy beszélő kutya, néha öltönyben.
Az egyik legkedvesebb sci-fi vígjáték sorozatom, és szerintem ez nem is fog változni.

AniTiger 

Bírom a sztorit, bár már sokszor láttam. Szórakoztató bolondság, ezredszerre is elmegy. :)
(Amúgy meg, hogy lehetne rossz film, ha benne van Tommy Lee Jones?)

Szeszj 

Ezt a részt jobban szeretem mint az első részt. Szerintem ez viccesebb, érdekesebb lett. Persze az első is nagy kedvenc, de nekem azért ez a legkedvencebb. Will Smith és Tommy Lee Jones még mindig nagyon jó páros.
De a kedvenc szereplőim a kukacok és Frank! Imádom őket. https://i.pinimg.com/originals/b1/86/12/b18612c3e8baebe…
http://www.media4.hw-static.com/wp-content/uploads/men-…
Haláliak! :D
A fő gonosz is jó benne, meg a társa, aki egyszerűen nem normális! :D
Szóval nálam ez nagy kedvenc! :D
https://www.youtube.com/watch…
https://www.youtube.com/watch…

Imma 

Érezhetően igyekeztek lentebb vinni a korhatárt, ebben már nincsenek félbehajtogatott hullák, aminek örülök. Viszont ezzel együtt megkaptunk egy kupac olyan poént is, amit nyilvánvalóan gyerekeknek szántak, és nem, hat éves kor fölött már nem röhögünk azon, hogy valaki beverte a fejét, mert ügyetlen. Kivéve persze, ha Charlie Chaplin az illető. Az más.

Kemiviki 

Érezhetően gyengébb volt, mint az előző rész. A főszereplő párosunk még mindig halálosan jó csapatot alkotnak, utánozhatatlanok.
Jókat lehetett ezen a részen is nevetni, de több lett benne a gyerekesebb poén.

Gabye

Ezt is láttam már, úgyhogy meglepetés itt sem ért, de még mindig egy színvonalas vígjátéknak tartom. És TLJ továbbra is zseniális.

Bogas 

Eddig még csak az első és a harmadik részt láttam; fogalmam sincs, ez miért maradt ki. Nem az első rész, de az első rész annyira király, hogy azt elég nehéz lett volna utolérni. Viszont így is szórakoztató, van benne egy sor jó poén, Franket is nagyon bírtam, szóval nem csalódtam a fekete öltönyösökben.

Hippoforaccus 

Kicsivel elmarad az első részétől, de még ez is vicces és izgalmas. És persze bele kellett rondítani egy szerelmi szállal.

ChEebor 

Véleményem szerint van olyan jó, mint az első rész, vicces, izgalmas, és talán kicsit kevésbé ijesztő a főgonosza, mint az előzményben, de cserébe a film vizuális része még talán jobban is tetszett.


Népszerű idézetek

Kicsicsillag95 

J ügynök: – K!
K ügynök: – C. Expressz küldemény felvétel.


Folytatása

Összehasonlítás

Men in Black


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján