Sötét zsaruk 2. (Men in Black 2.) (2002) 374

Men in Black II
88' · amerikai · akció, sci-fi, kaland, vígjáték, rejtély 12

J különleges ügynök egy rutinfeladatnak tűnő ügyben kezd el nyomozni. Egy földönkívüli megölt egy másik földönkívülit. Nem nagy ügy, előfordult ilyen már jobb családokban is. Ám a nyomozás során J egy ördögi bűntény nyomára bukkan, amely mögött Sereena, a gonosz kylothiai lény és kétfejű, ám még… [tovább]

angol

Képek 16

Szereposztás

Tommy Lee JonesK ügynök
Will SmithJ ügynök
Lara Flynn BoyleSerleena
Rip TornZed
Tony ShalhoubJack Jeebs
Johnny KnoxvilleScrad / Charlie
Rosario DawsonLaura Vasquez
Michael JacksonM ügynök
Martha Stewartönmaga
Patrick WarburtonT ügynök

További szereplők

Kedvencelte 36

Várólistára tette 37


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Ez a rész is jó volt. Gyerekkorom nagy kedvence ez is, szórakoztató, humoros, látványos. Imádtam benne Will Smith olyan vicces figura. Tommy Lee Jones is nagyon jó volt a maga módján. A két ütős páros újra együtt, nagyon bírtam őket. Frank a beszélő kutyát, hát én imádom nagyon cukker. :-D

Valentine_Wiggin

A trilógia leggyengébb darabja, és még így is jó. Hatalmasakat nevetek rajta minden alkalommal, K és J dinamikája egyszerűen verhetetlen, amikor harcolnak, amikor ugratják egymást, minden helyzetben jól lehet szórakozni a jeleneteiken. Személyes kedvencem még Frank, a kutya, de neki már a tény is protekció, hogy egy beszélő kutya, néha öltönyben.
Az egyik legkedvesebb sci-fi vígjáték sorozatom, és szerintem ez nem is fog változni.

balagesh 

Olyan jó lenne megtörni a trendet, és azt mondani, hogy ez a folytatás sokkal, de sokkal jobb, mint az eredeti. Jó lenne, de nem lehet. Bármennyire is örültem anno, hogy megcsinálták, és bármennyire örülök még ma is, ha egyszer-egyszer beléfutok, el kell ismernem, sajnos ez sokkal rosszabb az első résznél. Sokáig nem is tudtam, miért. Azt hittem, csak a hosszadalmas pályára állással van a bajom. K ügynök visszahozatala mindenféle magyarázkodásokkal fogadható csak el: L visszavágyott a hullaházba (nagyon sajnáltam!), J nem talál méltó társat (ez olyan bénázós volt), és – ez már mindennek a teteje – K-t elhagyta a felesége. Az, aki az első rész végén megmutatott újságcikk szerint sok évnyi kóma alatt kitartott mellette. Eredetileg ezt éreztem csak hibának. Aztán…Aztán rájöttem, mi a legnagyobb baj. És ezt a Múmia-sorozat segített megérteni: az első rész vidámsága, kúlsága, lazasága veszett oda teljesen. Kaptunk egy elvált és boldogtalan K-t, aki újra csatlakozik az immár kiállhatatlanná szomorodott J-hez, hogy közösen merüljenek bele az elkerülhetetlen magányosságba. Na, ez lett a nagy bajom ezzel a folytatással, és ezt csak alig-alig ellensúlyozza az egyébként sok jó jelenet. És mégis mennyire örülök, ha láthatom.

Szeszj 

Ezt a részt jobban szeretem mint az első részt. Szerintem ez viccesebb, érdekesebb lett. Persze az első is nagy kedvenc, de nekem azért ez a legkedvencebb. Will Smith és Tommy Lee Jones még mindig nagyon jó páros.
De a kedvenc szereplőim a kukacok és Frank! Imádom őket. https://i.pinimg.com/originals/b1/86/12/b18612c3e8baebe…
http://www.media4.hw-static.com/wp-content/uploads/men-…
Haláliak! :D
A fő gonosz is jó benne, meg a társa, aki egyszerűen nem normális! :D
Szóval nálam ez nagy kedvenc! :D
https://www.youtube.com/watch…
https://www.youtube.com/watch…

AniTiger 

Bírom a sztorit, bár már sokszor láttam. Szórakoztató bolondság, ezredszerre is elmegy. :)
(Amúgy meg, hogy lehetne rossz film, ha benne van Tommy Lee Jones?)

amnézia 

A könnyed stílus és a hangulat miatt nem volt rossz nézni, de történetileg sokkal jobb az első rész.

Imma 

Érezhetően igyekeztek lentebb vinni a korhatárt, ebben már nincsenek félbehajtogatott hullák, aminek örülök. Viszont ezzel együtt megkaptunk egy kupac olyan poént is, amit nyilvánvalóan gyerekeknek szántak, és nem, hat éves kor fölött már nem röhögünk azon, hogy valaki beverte a fejét, mert ügyetlen. Kivéve persze, ha Charlie Chaplin az illető. Az más.

Kemiviki 

Érezhetően gyengébb volt, mint az előző rész. A főszereplő párosunk még mindig halálosan jó csapatot alkotnak, utánozhatatlanok.
Jókat lehetett ezen a részen is nevetni, de több lett benne a gyerekesebb poén.

Bogas

Eddig még csak az első és a harmadik részt láttam; fogalmam sincs, ez miért maradt ki. Nem az első rész, de az első rész annyira király, hogy azt elég nehéz lett volna utolérni. Viszont így is szórakoztató, van benne egy sor jó poén, Franket is nagyon bírtam, szóval nem csalódtam a fekete öltönyösökben.

Hippoforaccus 

Kicsivel elmarad az első részétől, de még ez is vicces és izgalmas. És persze bele kellett rondítani egy szerelmi szállal.


Népszerű idézetek

Kicsicsillag95 

J ügynök: – K!
K ügynök: – C. Expressz küldemény felvétel.

Ódor_Endre 

– Just about everybody who works in a post office is an alien.

rapchee 

*Sofőr felszívódik a kormányba.*
K: Does that come standard?
J: Actually it came with a black dude, but he kept getting pulled over.

rapchee 

Serleena: Jarra! It's just a sin that they kept a genius like you you locked away!
Jarra: Their Eagle Scout agent, Jay, caught me siphoning the Earth's ozone to sell black market. They're very touchy about this global warming thing.

1 hozzászólás

Folytatása

Összehasonlítás

Men in Black


Hasonló filmek címkék alapján