Idegen arcok (2011) 32

Attack the Block
88' · francia, angol · akció, sci-fi, vígjáték 16

0 díj · 2 jelölés

A Haláli hullák hajnala producereinek alkotása, az Idegen arcok pörgős, izgalmas és szórakoztató akciómozi. Egy tinibanda veszi fel benne a harcot a kegyetlen földönkívüli szörnyekkel, és változtatja csatatérré London egyik olcsó külvárosi lakónegyedét. Harc közben a kemény utcai vagányokból… [tovább]

angol

Szereposztás

Jodie WhittakerSam
Alex EsmailPest
John BoyegaMoses
Nick FrostRon
Luke TreadawayBrewis
Joey AnsahRendőr
Franz DramehDennis
Leeon JonesJerome
Flaminia CinqueOlasz nő
Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 18


Kiemelt értékelések

Sylvanas_Windrunner 

Sajnálom, hogy nem sokan tudják értékelni ennek a filmnek a humorát. :)

Hippoforaccus 

Ez olyan rossz, hogy már jó :) Pár nagyképű, betépett kölyök szembeszáll az idegen invázióval… Kár, hogy Simon Pegg nem fért be Nick Frost mellé valahogy. úgy talán még jobb lehetne :)

csokidani 

Hát ezt a filmet minek kellett megcsinálni? Fúúú, nagyon béna. Sokáig kerültem, a trailer is elég kiábrándító volt. Aztán csak ráadtam magam. Hát nem kellett volna mert még annál is gyengébb volt a film. Az erőltetetten keménykedő kiscsákók nagyon bénák voltak, a szörnyek gagyik. Ez az egész erőltetetten „mi kicsináljuk az összes idegent” dolog annyira izomszagú volt. A humort sem sikerült jól beleadagolni, gyenge és harmatos volt. Inkább kínosan feszengős mint vicces. NAgyon nagy szenvedések árán sikerült végignéznem. Remélem más nem követi el ezt a hibát.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján