Napkelte (2019–2019) 50

A középiskola sokak számára nehéz ügy – főleg ha éppen ekkor tör ki egy apokalipszis, ami Mad Max-szinten pusztítja el a világot, és mindenkiből vagy vadat vagy harcost kreál. Josh, a 17 éves gimis srác egyik nap tényleg arra ébred, hogy bekövetkezett a világvége, és ha ez nem volna még elég,… [tovább]

Képek 14

Szereposztás

Matthew BroderickBurr
Colin FordJosh Wheeler
Austin CruteWesley Fists
Jeanté GodlockMona Lisa
Gregory KasyanEli Cardashyan
Alyvia Alyn LindAngelica
Krysta RodriguezMs. Inger
Sophie SimnettSamaira Dean
Chelsea ZhangK. J.
Cody KearsleyTurbó

További szereplők

Kedvencelte 6

Várólistára tette 60


Kiemelt értékelések

Szeszj 

Először azt hittem hogy valami Walking Dead utánzat lesz csak egy kicsit viccesebb formában és tinikkel. De meglepődtem mert nem azt kaptam hanem egy bolondos, jól felépítette világ, érdekes karakterekkel átszőtt története. Főleg az tetszett benne hogy jó volt a humora, néha erőltette de jó poénok voltak benne. Tetszett a karkeretek személyiségfejlődése is. Persze voltak benne klisés elemek de egyáltalán nem volt zavaró számomra.
A szereplők is jól ki voltak dolgozva, nálam egyértelműen Eli volt a best, imádtam mert egy kis örült, fura de nagyon szerethető karakter aki többet érdemelt volna. Meg pesze nagyon cuki is. :D
Josh, Angelica, Turbó, Wesley, KJ, meg a boszi is remek karakterek voltak, mindegyiküket nagyon megkedveltem és mindenki sokat fejlődőt a részek alatt.
Akit nem bírtam az Burr és persze Sam. Huu engem annyira idegesít mindkettő, nehéz volt bármelyiket elviselni. Meg Sam lépése a végén, most már legalább Josh is látja milyen ember.
Sajnálom hogy ha nem lesz második évad de én úgy tudom elkaszáltak de kitudja én még reménykedek. Mert ebből még sok minden kilehet hozni.
Ohh és a zenék valami fantasztikusak voltak, nagyon jól illetek egy-egy jelenethez.
https://media0.giphy.com/media/UujmbFEOqhwhPPIFun/giphy.gif
https://media2.giphy.com/media/RkDlytcfFZydOltW7H/giphy.gif

szilvamag

I M Á D T A M
Az idei év legjobb sorozata – számomra legalábbis.

2 hozzászólás
MrsCumberbatch 

Amilyen szuperül indult olyan sz*rul ért véget. Az elején még tetszett is hogy nem veteti magát komolyan de a végére már komolytalan f*szság lett. Mint amikor a gyerekek menőznek milyen jó szülők nélkül élni. Ja. Nem.

Mesee

Nagyon tetszett!
Bár zombik nem igazán voltak benne spoiler, egy fordulatos, vicces, és megható történet volt.
A karakterek nagy részét megkedveltem, csak Sam-et nem spoiler Nagyon összetett volt, minden okkal történt, és mindig meg tudott lepni.
Annyira sajnálom, hogy nem folytatják pláne egy ilyen befejezés után

Ezüstliliom 

Megpróbáltam, de nem jött be nekem ez a humor. Valószínűleg azért is, mert nem én vagyok a célkorosztály. A főszereplő mesterkéltnek tűnt, inkább idegesített, mint szórakoztatott.

Szencsike 

A bennem élő felnőtt és gyerek viaskodik egymással. Felnőttként látva a sorozatot, szórakoztató, bár kissé klisés. Ha gyerek/tini fejjel gondolkodok, akkor viszont zseniális. Magam sem tudom igazán eldönteni, mert egy szórakoztató világvége sorozatot látunk, tele jópofa kiszólásokkal, utalásokkal és egész érdekes sztorival. Nagyon könnyen darálható sorozat, minden bájával és hibájával együtt, ahol alapvetően ha világon csak a tinik maradnának életben, ők is ugyanúgy elcsesznék a dolgokat, mint bárki más.

Liliána_Tanács 

Oké, hmm… wow. Ez. Okééééé, na jó. Ez a sorozat nagyon jó, csak irtó fura. Az első évad befejezése tetszett is de inkább nem. Nagyon jók a színészek, az alakítás is tetszett.
A legszimpibb szereplő Angelica volt, igazán tökös kiscsaj. Igazából mindenkinek megvolt a maga erős karaktere. De az igazgató és Sam az elejétől sem tűnt igazán százasnak.
Ms. Inger nagyon aranyos karakter, és én is elfogadnám mint tanárt a sulinkba. Tetszenek a csapatok.

rapchee 

vicces és a második fele érdekes csavarokkal, stilizált részekkel nagyon szórakoztató
viszont kicsit amatőr benyomást kelt itt-ott, és sokat másoltak a népszerű srácok házi feladataiból
spoiler

dedori

Őszintén, Miller Dávid miatt kezdtem el nézni…
De ez borzalmas. Olvastam az értékeléseket, milyen jó, meg nehezen indult, de aztán jó lett..
Most értetlenül állok az értékelések előtt, adtam neki egy esélyt, akartam szeretni, de nem, nem jött be. Próbálkoztam, háha később jobb lesz, 3. rész után feladtam.
Nem rabolom tovább ezzel a sorozattal az idóm.
Nem nekem való.

EeNii

A comedy nem igazán az én kategóriám, főleg sorozatokban, mert nagyon mellé tudnak lőni. Ez a sorozat viszont nagyon betalált :D Ugyan nem új az „eltűnik a képből az összes felnőtt és a gyerekek magukra maradnak” téma, itt azonban egész jól kihasználták.
A karakterek érdekesek és szerethetőek, a kapcsolatok viccesek, a háttér sztorik is jól be vannak építve, és végén meglepett a fordulat is. Remélem kapni fog második évadot.


Hasonló filmek címkék alapján