Egyik kopó, másik eb (1989) 262

Turner & Hooch
97' · amerikai · akció, dráma, vígjáték, krimi 12 !

Ha van valami, amit a kínosan precíz Scott Turner (Tom Hanks) képtelen elviselni, az a rendetlenség. Ám amikor örökbe kell fogadnia Hoochot, a kifejezetten szemtelen ebet, romba dől gondosan szabályozott világa. A blöki nem elég, hogy zavart okoz Turner és Emily (Mare Winningham) bimbózó… [tovább]

angol
angol

Képek 10

Szereposztás

Tom HanksScott Turner
Mare WinninghamDr. Emily Carson
John McIntireAmos Reed
Craig T. NelsonHoward Hyde
Reginald VelJohnsonDavid Sutton
Scott PaulinZack Gregory
J.C. QuinnWalter Boyett
David KnellErnie
BeasleyHooch
Rosemary DunsmoreHelen

További szereplők

Kedvencelte 43

Várólistára tette 39


Kiemelt értékelések

Nihilchan 

Szerethető, szórakoztató film, ami szépen ábrázolja ember és kutya kapcsolatát. Anno nagyot mentek az ilyen jellegű alkotások, de ez nekem pont kimaradt a ’90-es években. Tetszett Tom Hanks, jókat mosolyogtam rajta. Nem bántam azt sem, hogy viszonylag kevés szerepet kapott a nyomozás.

krlany 

Oké, ez a film még mindig tartja magát, bár most feltűnt, hogy a kb. 100 percből max 20 szól a nyomozásról így az elég foghíjas, a többi az ember-kutya kapcsolatról… A mostani nézésnél a legszembetűnőbb dolog, Tom Hanks alsógatyái… kicsit eljárt felettük az idő… és ennyit ruha nélkül sem láttam még szaladgálni… értékelem a vicces részeket.

Swan 

Nagyon szeretem ezt a filmet… Anno ez volt az első film, amit felettünk kazira :) szóval finoman szólva sokszor láttuk XD

Perly

Nagyon vicces film, bár a végén én is mindig sírógörcsöt kapok. Ennek ellenére megérdemli a 10 csillagot.

UViki 

A film maga nem rossz, de gyűlölöm Tom Hanks – et. Így tulajdonképpen képtelen voltam élvezni az egészet, mert annyira irritált a csávó.

Czkitty

VHS katettán rongyosra nėztem! Egyszerűen nem tudom megunni. Humoros és izgalmas egyszerre, Hutch egy tündéri eb, imádnivaló. A végén mindig pityergek…

Timi98 

Ez a történet sikerre volt ítélve. Nem csak Tom Hanks miatt, hanem mert rendkívül humoros és izgalmas film kerekedhet ki abból, ha egy rendmániás zsarut összeraknak egy koszos ebbel. Hooch mindent visz :D, Scottal hihetetlenül vicces párost alkotnak, és spoiler azért kiderül, hogy ennek a kopónak sem kőből van a szíve ;)

Leah 

Ez a nyáladzás a kutyánál.. Nem. Ez a fajta nem házba való .
A csávó kiakadásain nagyon nevettem. Emlékeztettet valakire, de nagyon.

Ha Tom Hanks-et akarod kis gatyában látni többször is . Akkor ez a te filmed :D

Dexter79

Tom Hanks most és régen se tud hibázni. Nagyon jól hozza mindig ezt a kicsit szerencsétlen, a maga nemében jóképű (és itt még nagyon "fiatal testű"), egyedülálló férfit, aki a végén mindig meghódítja a nőt magának. Ezt a filmet ráadásul annyira vele azonosítom.
Kedvenc film, mert kutya van benne, de valahogy mégis sokkal jobb, mint pl. A kutyám Jerry Lee. Ahogy beszél a kutyával az elején, aztán ahogy szépen lassan közel kerülnek egymáshoz. Úgy beszélget Hooch-al, mintha teljesen értené és válaszolni is tudni, a végére igazi kutyás lesz belőle. :D

Renita144 

Semmit sem vesztett a régi fényéből ez a történet. Régen is tudtak nagyon jó filmeket készíteni, és nem is kellettek hozzá hiper-szuper effektek.


Népszerű idézetek

Lahara

Ha már együtt kell laknunk, akkor meg kell állapodnunk pár szabályban. Na, szóval akkor az alapszabályok:
Nem ugatunk, nem vonyítunk, bent a házban sehol se emeljük fel a lábunkat.
Ez itt nem a Te szobád!
Nem rágcsálunk, nem nyálazunk, hordjuk a bolhanyakörvet.
Ez itt nem a Te szobád!
Nem kunyerálunk kaját, nem szimatolunk sliccet, nem iszunk a WC csészéből.
Ez itt nem a Te szobád!
Ez itt a Te szobád. A ház többi helysége az enyém, és amikor hazajövök az én házamba, szeretem mindenemet ott találni ahol hagytam. Mindent a maga helyén. Ha Te nem nyúlsz az én holmimhoz, akkor… akkor biztosra veheted, hogy én se nyúlok a Tiedhez. Na, ez az ahol csinálhatod. Ez itt, ez a Te ágyad. Ha ezeket a pofon egyszerű szabályokat betartod és kussolsz jól ki fogunk jönni egymással.

Dexter79

Rendőrnő: Turner, a kutya kint van az ablakban.
Turner: Hooch, csere onnan! Hooch!
(kutyaugatás)
Turner: Most mit csináljak, imádja az esküvőket.

Kicsicsillag95 

Turner: Én ezt a kutyát nem is szeretem, minek vegyek neki játékot?
Eladó: Mert a kutyák szeretnek rágcsálni, és vagy ezt rágcsálják vagy a bútorodat vagy a cipődet. Válassz.

[megfog egyszerre vagy öt gumicsontot]


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján