Még mindig hiszek (2020) 35

I Still Believe
115' · amerikai · dráma, romantikus, zenei 12

A fiatal zenész, Jeremy élete akkor teljesedik ki igazán, mikor rátalál lelki társára, Melissára. Az életvidám, mindig mosolygós lány teljesen elvarázsolja a srácot, aki nem is tudja más mellett elképzelni a jövőjét. Ám minden megváltozik, amikor Melissánál rákot diagnosztizálnak. Jeremy… [tovább]

angol
magyar

Képek 3

Szereposztás

Britt RobertsonMelissa Henning
K. J. ApaJeremy Camp
Gary SiniseTom Camp
Melissa RoxburghHeather
Nathan ParsonsJean-Luc
Abigail CowenAdrienne Camp
Shania TwainTerry Camp
Tanya ChristiansenJanette Henning
Katie Anne MoyJacqueline
Reuben DoddJosh Camp

További szereplők

Kedvencelte 5

Várólistára tette 183


Kiemelt értékelések

mandu 

Ekkora f*s mondanivalót. Mi az, hogy Isten adta neked a rákot, mert ez volt a terve számodra? Kb ez jön le az egészből. Bullshit. Maaaaan I'm so fucking pissed. Ezért vagyok ateista… A vallásnál nagyobb parazita nincs… Someone save me from this trash pls
Tudok valahogy -10 csillagot adni? Because I definitely would
„I believe God is going to heal you”
oh honey… who's gonna tell them? :)

2 hozzászólás
MrsCumberbatch 

Én.. én nem akarok semmi rosszat írni. A rák a világ legszörnyűbb betegsége. Sajnos tudom….

De ilyenkor az ember abba a hibába esik, hogy jogtalanul piedesztára emel valakit. Így történt ez Melissával is. Komolyan. Rajtam kívül mindenki elfelejtette hogy mekkora egy hisztis p*csa is valójában? Titkolni akarja a kapcsolatát, de amikor Jeremy nem a barátnőjeként mutatja be, undorító módon vergődik! Ő elfogadná más pasi randi ajánlatát de amikor Jeremy elfogadja egy haver kabátját akkor jön az „add vissza azonnal” nyávogás…

És sajnálom, de az ember változik mondás ide most nem elég. Igen, változik. Én is látom a 3-20 évvel ezelőtti hibáimat. És látom, mit tennék másképp. De az hogy egyik nap még nyávog hogy ő nem áll készen azt mondani hogy szeretlek de másnap már igent mond a házassági ajánlatra nekem túl gyors és hiteltelen változás. Ráadásul annyira éles váltás történt a személyiségében hogy nekem semmi nem volt igaz amit mondott. Olyan volt mintha csak a rák beszélne belőle. Mintha azért mondott volna mindent mert tudja, hogy pár napja van hátra és úgy sem számít már amit mond vagy tesz… Lényegében megszánta Jeremyt azzal hogy igent mondott neki.
Jó, most lehet mondani, hogy szívtelen vagyok, de nem. Egyszerűen csak tudom, milyen az amikor valakit piedesztára emelünk egy betegség miatt…

Szóval, nem azt mondom, hogy nem sajnálom a csajt, mert rákot a legnagyobb ellenségemnek sem kivánnék (egyrészről mert visszaütne másrészről meg nem vagyok ilyen szívtelen), de a csaj nem volt egy Szent, sose lesz és Jeremy jobbat érdemel. spoiler

6 hozzászólás
UViki 

Hatalmas dilemmában vagyok. Az igaz történet címke és a háttérsztori miatt nem akarok egyáltalán bármi rosszat is mondani róla. Meghallgattam pár interjút, nyilatkozatot az igazi Jeremy Camp – től és komolyan megszakadt a szívem.
Viszont a film egy kissé gyengébbre sikerült, néha már – már hatásvadásznak éreztem. Én alapból érzékeny fajta vagyok, de ahelyett, hogy végigbőgtem volna az egészet, csak néha jelent meg egy – két könnycsepp a szememben és ez egy ilyen érzelmes filmnél elég baj.
Lehet, hogy csak rosszkor néztem és egy szomorkásabb hangulatomban elővéve nagyobbat ütött volna, de most jár a 2 csillag levonás.
K. J. Apa és Britt Robertson színészi játéka előtt viszont abszolút kalapot emelek.
Megvolt köztük az összhang, nem éreztem erőltetettnek. Máskor talán újra nézem majd, hátha kiérdemli a 10 csillagot.

Nikolett_Varga 

Azt hiszem meg sem kell magyaráznom a tíz pontot. Rendesen bőgtem a film alatt, gyönyörű volt

Dawn_Silver

Nem vagyok kimondottan vallásos, viszont a keresztény rockot kedvelem, ezért is néztem meg főként a filmet. Tudom, hogy igaz történeten alapul, mégis nekem kicsit sok volt a film közepe táján a „csodákból”. Gondoltam, hogy a végén mégis ki fog hunyni az a bizonyos csillag… Szomorú.
K. J nekem ezzel a szereppel sem tudta levetkőzni Archie karakterét, sőt… Körülbelül a hit, és a hajszín volt csak a különbség.

monokrom22 

A Még mindig hiszek az elmúlt évek romantikus film termésének mélypontja: kémia nélküli főszereplőpáros, a semmibe rohanó cselekmény, vergődő tinédzserek, káros üzenetet kántáló keresztény propaganda, ami ráadásul majdnem két óra. A zenék legalább jóra sikerültek, de csak a legelvakultabb romantikus film rajongóknak ajánlom, ha az imént felsorolt dolgok nem fogják zavarni.

blackbeakwitch 

Nekem tetszett, nagyon szép, megható történet volt, csak a túlzott vallásosság zavart, de ezt is megértem, mert akiről szól a film, Jeremy Camp zenéje a vallás és Isten köré épül.
A két színészt külön-külön nagyon szeretem, főleg Brittet, de valahogy nekem együtt nem annyira működtek (már az Egy kutya négy életében sem), kémia nem igazán volt köztük, de ettől függetlenül át tudtam érezni, hogy Jeremy és Melissa mennyire szerették egymást.
A film képi világa sokszor elvarázsolt és a dalok is nagyon szépek voltak.
Nem ismertem eddig Jeremy Camp-et, még a nevét sem hallottam soha, de szép dolog, hogy a zenéjével és a történetével embereken segít és örülök, hogy Adrienne-nel egymásra találtak. :)

janka219

Az ilyen típusú filmek/történetek mindig megerősítik a hitemet. Mikor befejeztem őket, úgy érzem, Isten mellettem van.
Nem rég én is “csalódtam” az Úrban, és mérges voltam rá, úgy éreztem becsapott. Akár a filmben, azt hittem, mostmár minden jó lesz, az Úr megsegített. Aztán hirtelen minden sokkal rosszabbra változott. A Még mindig hiszek segített elűzni a haragomat az Isten ellen, és újra hinni benne, akár előtte, vagy még jobban.
Azt is hiszem, hogy nem véletlenül került pont ebben az időszakban elém ez a film. Hiszem, hogy az Úr hozta elém, segített, hogy ‘megbocsáthassak’.
Köszönöm Neked, Uram, és Jeremynek, hogy segítettek nekem.
Ámen.

Keli

Sok előttem írott véleményben benne vannak az én gondolataim is. Azok számára lesz a legjobb ez a film, akik teljes mértékben bele tudják élni magukat abba a már-már elvakult hitbe Isten iránt, amit Melissa mutat.
Apám is rákban halt meg, így engem valamivel mélyebben érintett, mint sok más nézőt. Átéltük a legtöbb itt szereplő momentumot. Félelem, remény, kétségbeesés, gyász. Az ember ilyenkor keresi az okot. Értelmet próbál találni, hogy mégis miért történik ez. Még ateisták is!
Szóval megértem az Igazi Melissát és Jeremyt. De sosem fogom érteni ezt az elvakult hitet. Én leginkább dühös voltam, és nem az járt a fejemben, hogy „Uram, megölted akit szerettem de azért én még hiszek benned” hanem hogy ha van is Isten, egy seggfej, aki úgyse segít. Hisz hányan élnek még, (gyilkosok,tolvajok, erőszaktevők..) és naponta hány jó és értékes ember hal meg?..

De ha elvonatkoztatok ettől, azt mondom, meg lehetett volna csinálni jobban is a filmet. Így olyan, mint az egyház által finanszírozott propaganda, amit keserű kapszulában akarnak lenyomni a nézők torkán.

brita0303

Annyira nem tetszett, sokkal többet vártam tőle….legjobb barátnőm ajánlotta és gondoltam mivel hasonló a stílusunk tetszeni fog…hát nem így lett, véleményem szerint annyira tömegcucc, hogy kb. minden második film valamilyen betegségen alapul…
Tudom erről szólt Jeremy Camp élete, de azért na.


Népszerű idézetek

Bogesxd 

Heather: Come on, go home.
Jeremy: She is my home.

Bogesxd 

Melissa: Stop making promises that aren't yours to make.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján