Kedvencelte 6

Várólistára tette 75


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Ahhoz képest, hogy az egyik legnagyobb kedvencem, a szépfiú Chris Hemsworth a főszereplő kicsit csalódott vagyok. :/ Pedig, ahogy megláttam, hogy ő is szerepel a filmben, és plusz még főhős is, de még sem érte el, hogy imádjam a filmet. :( A töménytelen lövöldözés, és a robbantás elvitte a filmet, plusz még az is, hogy mégiscsak amcsi filmről van szó, de jórészt indiaiak, és a helyszín is, de még a szereplők is, jó pár amerikai és talán más nemzetiségű is akad a filmben, mint Chris is, de akkoris… és úgyis beszélnek elvétve egy két angol, és persze a magyar szinkront. :/ De azért örülök, hogy ő kapta a legnagyobb szerepet a filmben, ami tetszett is, de nem érte el azt, hogy úgy szeressem a karakterét, mint a Thort, de őt magát imádom. :-) ❤ spoiler A kissrácot viszont bírtam. Keveset beszélt, de legalább tette a dolgát, amire utasították. Egyébként nem volt olyan rossz film, de nem is lett nagy kedvencem, amit bánok is, de azért jó volt látni őt ebben a szerepben is, és egyébként izgalmas is volt, és látványos, akciódús, vérengzős, robbantós, és másról se szól csak lőnek, szóval lövöldözős is, meg persze pörgős is, ahogy elnéztem totál rá tapad a kamera is a csodás izmaira, és hátsójára. XD

LoneWolf 

Lehet, hogy velem van a baj, de nem tudom, hogy miért vannak tőle így elájulva. Valószínűleg Chris Hemsworth és a Russo testvérek neve teszi, viszont számomra egy teljesen átlagos, gyártósorról legurult akciófilm volt, amibe időnként majdnem belealudtam. Akadtak ugyan erősebb momentumai, de bőven találtam benne WTF? jellegű pillanatokat is, illetve helyenként csúnyán leült annak érdekében, hogy picit közelebb hozza a nézőkhöz az amúgy teljesen 2 dimenziós karaktereket, akiken még ez sem segített. Ennek ellenére örültem, hogy Chris végre egy komolyabb alkotást is bevállalt a Thor és a MIB féle ökörködés után, de talán nem ez volt a legjobb választás, hisz egy teljesen felejthető darab és a humor teljes hiányát leszámítva nem több, mint egy diétás Michael Bay mozi.

4 hozzászólás
MrsCumberbatch 

Hát ez nagyon gagyi. 16 perc történet 100 perc lövöldözés, futás és harcolás. Senkinek nem ajánlom, akinek vannak elvárásai. Csak annak aki 100 perc tömény erőszakot akar látni.

Oh és még ami idegesítő. 30 percet sem beszélnek a filmben és ebből is csak 5 perc magyar (vagy angol ha eredeti nyelven nézted).

2 hozzászólás
UViki 

Nem rossz film, Chris eléggé odatette magát itt is. Tetszett, hogy kicsit sem volt egyszerű és tökéletes a karaktere.
Izgalmas volt, ütős, de néhol untam.

csokidani 

Szerettem volna ha jo film, dicsertek is tobben, de nekem egy atlagos mozi lett csak. Hosszunak erztem az erzelgos-megallos reszeket, es ugy altalaban nem vitt el, nem keltett szimpatiat; olyan uresnek ereztem meg egy akcio filmhez kepest is.
Amit kiemelnek az az operatori munka, kivaltkepp az autos uldozeses resz megoldasai (tulajdonkeppen csak az tetszett).

Osszessegeben egy piszok gyorsan felejtheto atlagos mozit kaptam.

Pistee66 

Ez a film a Netflix legújabb produkciója, amivel még több kuncsaftot szereznének az előfizetőik táborába. A próbálkozás kicsit felemásra sikerült.
Szerintem nem ezzel a filmmel fogják megváltani a filmes világot, de még csak igazán jó akciófilmnek sem mondanám Chris Hemsworth legújabb filmjét. Meglehetősen közepesre sikerült, bár el kell mondanom, hogy nagyságrendekkel jobb lett, mint Michael Bay 6 Underground című valamije. Az eddig készült legjobb Netflix film számomra A Leghidegebb játék. Scorsese filmje sem volt rossz.
A magyar cím is fura lett, mert nem értem miért nem lehetett egyszerűen A kimenekités, azt hogy, hozzárakták a fő karakter nevét (Tyler Rake) ezzel egyértelműsítettek azt, hogy ez Hemsworth filmje, és nem is igazán jut másnak komoly szerep. Illetve talán egy következő sorozat kezdő epizódja is lehetne, ha sikert aratna.
A történet egyszerű, de nincs is szükség egy ilyen karakterű akciófilmet túlbonyolítani, az akciójelenetek nagyjából rendben vannak, a harci jelenetek látványosak persze túlzások itt is vannak, de amiatt nem szoktunk panaszkodni, ha nagyon jól szórakozzunk, itt azonban a nagyon jól „nem működik”. Valami extra azonban hiányzik, ami kiemelné az átlag produkciók közül.
Hemsworth mindent megtesz, beveti a testi adottságait a film sikerének érdekében, a színészi képeségeiből nincs szükség sokra, bár abból nincs neki túl sok.
Egyszerű, közepesen szórakoztató film, amire nem fogunk sokáig emlékezni.

BlackWidow

Nagyon jó akciódús volt, és sztorija is volt. Bár első nekifutásra felirat nélkül sajnos nem mentünk sokra.
A végén konkrétan sírva fakadtam…..Nem akartam elhinni, hogy így lesz vége, de meghatott. Nagyon jó volt. Nem mondom, hogy agyonra kell nézni, de talán 1-3x simán megnézhetős volt.

FélszipókásŐsmoly 

Rég nem éltem át ilyen „tipikus akciófilm” hangulatot: pörgős, látványos, zajos, mégis megkomponált, nem csak puffogtatás ide-oda a trükkökkel. Ahol a jófiúkat nem védi a plot-armor, még a főhős is simán kipurcanhat, ahol az ellenfél leküzdéséhez vállalt merészségnek nincs határa, ahol együtt hajlongsz a szereplőkkel a belső nézetből végigjátszott autósüldözésnél, ahol nem feltétlenül van happy end, de a jogos bosszú jár. :) Színészi játékot, nagy drámát nem érdemes keresni benne (főleg nem Hemsworth-nél), de a sodrás kárpótol.

1 hozzászólás
Kiskakukk 

Úr Isten!
Úr Isten!!!
Hát mi volt ez?!

Igen, ÍGY KELL AKCIÓFILMET CSINÁLNI!!!
Gyönyörű volt, sőt, csodálatos!

Szép hosszú snittek (az operatőri munka fantasztikus), nagy kaliberek, ütközések, csonttörések, sok vér, sok hulla (csóri rendőrök…). A sztori faék egyszerűségű, de kell ide több? Nem!
Kiemelném még a szuperjó (tényleg) hangulatot, a gyönyörű színvilágot, a zenei aláfestést és a klassz színészi játékot. (Mindenki jó, de a kedvencem az indiai oldalon a gengszter apuka ”jobbkeze” volt. Milyen badass volt már ez a fickó? spoiler)

Az is baromi jó volt, amikor C. H. elintézte a gengszter gyerekeket! spoiler
A vágott arcú srác vonala is nagyon jó kis plusz töltetet adott hozzá.

Ez egy egészen kitűnő akciófilm.

3 hozzászólás

Népszerű idézetek

system456 

Ovi: Tehát csomag vagyok. Barna csomagolópapírban.

system456 

Rake: – Put your belt on!
Ovi: – What belt?
Rake: – Your fucking seat belt!
Ovi: – It's been on! You drive like you're insane!

system456 

Rake: – All right, kid. Do you trust me?
Ovi: – No.
Rake:- Good.

Christinewinchester 

Ovi Mahajan: „You drown not by falling into the river, but by staying submerged in it.”


Hasonló filmek címkék alapján