Senki (2021) 22

Nobody
92' · amerikai · akció, dráma, thriller

Hutch Mansell az a fickó, akit észre sem veszel. Kertvárosi apuka, mellőzött férj, jellegtelen szomszéd. Egy senki.
Amikor egy éjszaka két tolvaj betör az otthonába, az incidens belobbanja Hutch ismeretlen, régóta forrongó dühét, és olyan brutális útra löki, amely nehezen elfojtott sötét… [tovább]

Szereposztás

Bob OdenkirkHutch Mansell
Humberly GonzálezLupita
J. P. MaouxDarren
Araya MengeshaPavel
Paul EssiembreJim
Connie NielsenBecca Mansell
Christopher LloydHutch apja
Gage MunroeBlake Mansell
Michael IronsideEddie Williams

Várólistára tette 36


Kiemelt értékelések

BeL1eVe 

Nyílegyenesen haladó, szögegyszerű figurákkal telitűzelt, abszurd humorú, odapörkölő stílusos zúzda egy karakteres Bob Odenkirk-kel. Örülök, hogy Ilya Naishuller a GoPro-s nézetből kilépve is tud minőségi szórakozást szállítani.

lakatoszoltan01

Én egy egyszerű, szimpla „püföljük a rosszfiút” filmet akartam nézni, OldSchool megvalósítással és jól használt humorral. Ez a film pont megadta. Régivágású bosszúfilm, ahol a jófiú a nyerő, a rossz a vesztes. Nem kell gondolkodni nézés közben, csak bambulni a képernyőt és élvezni az ’80-’90-es évek akciófilmkliséit.
Tökéletes esti szórakozás volt.
(Ha mélyebb mondanivalót, logikai csavart vagy valósághű, kamerarángós akciójeleneteket akarsz nézni, akkor ez nem a Te filmed…)

DeadBite

Tök egyszerű sztori,mégis kellekesen halad előre az egész.A legjobb az benne,hogy eleve úgy reklámozták,hogy ez egy John Wick-és Tajen inspirálta alkotás (soha nem láttam a John Wicket amúgy) és az utóbbi még igaz is egy szintig.Viszont pont ezért engedi el magát a film,mert nem igazán vagyunk nagy elvárással iránta,itt az akció viszi az egészet,arra pedig nincs is panaszom,látványos és pörgős.A karakterek is kétdimenziósak,bár azért Bob Odenkirk mindig meg tudja toldani a karaktereit valami vagánysággal,rengeteg emel a színvonalon az ő szerepeltetése.Sőt,viszi a hátán az egészet.
Tehát kielégítő akció,frankó tűzpárbajok és Bob Odenkirk.A világ egyik,ha nem a legjobb egyszernézős filmje. 10/8

piciszusz 

Nem vagyok egy nagy akció film rajongó, de ez egész jó volt. Nem volt hosszú, nem volt kamera rángatás, izgalmas volt, a sztori is egész jó, kicsit John Wick jellegű revenge movie. Azért még egyszer nem ülnék le megnézni.


Népszerű idézetek

Kiskakukk 

GIVE ME THE GODDAMN KITTY CAT BRACELET, MOTHERFUCKER!

pintergreg 

Hutch: You brought a lot of shotguns.
Hutch apja: Well, you brought a lot of Russians.


Hasonló filmek címkék alapján