Bloodshot (2020) 95

Mi haszna a halott gengszternek? Többnyire semmi. Ray Garrison (Vin Diesel) azonban kap egy második esélyt. Egy orvosi kísérlet keretében nanorobotokat fecskendeznek a vérébe, ezzel pedig nemcsak feltámasztják, hanem szuperképességekkel látják el: és az így teremtett félig ember/félig… [tovább]

angol
magyar

Képek 3

Szereposztás

Vin DieselRay Garrison / Bloodshot
Toby KebbellAxe
Sam HeughanJimmy Dalton
Jóhannes Haukur JóhannessonNick Baris
Guy PearceDr. Emil Harting
Lamorne MorrisWilfred Wigans
Eiza GonzálezKT
Talulah RileyGina Garrison
Hirdetés

Kedvencelte 2

Várólistára tette 68


Kiemelt értékelések

LoneWolf 

Egy fokkal jobb volt, mint vártam, de Vin Diesel számomra a világ legjobb filmjét is képes lenne elrontani az erőltetett macsóskodásával és itt sem különb a helyzet. Bloodshot lényegében Dom Toretto, Logan és Vasember technológiájával feltuningolva, a kettejük háttérsztorijából összemosott eredettel és persze klisés gonoszokkal, meg mellékszereplőkkel. Akadtak benne azért jobb (Nem jó, csak jobb!) ötletek és egészen a végéig az effektekkel sem volt bajom, de például a humorosnak szánt momentumokon én nem az öklöm, hanem a fejem vertem volna a falba, annyira mellémentek. Másrészt sajnos igazán meglepő fordulatokkal sem tudtak szolgálni az írók, így hiába kötött le, egy erősebb pillanatot sem tudnék belőle kiemelni… Oké, talán Budapestet, de elszomorít, hogy többnyire ilyen felejthető darabokban láthatjuk viszont, mint ez, vagy a Gemini Man. (Nagyon remélem, hogy a Fekete Özvegynél pozitív irányba hajlik majd a mérleg.) Amúgy az a furcsa, hogy jobban tetszett, mint a legutóbbi 1-2 F&F rész, de még így is csak 1x nézős alkotás. Egyébként kár érte, mert örültem volna, ha a Marvel és a DC mellé még egy 3. kiadó is beszáll a ringbe, de úgy tűnik, hogy nem a Valiant lesz az. (Talán majd az Image comics az új Spawn-nal, ha elkészül valaha…)

Th3DarkKn1ght

Az a rengeteg liszt! Jaj, az a rengeteg liszt! XD

MrsCumberbatch 

Olyan szívesen adnék rá több csillagot.. Olyan szíves adnék rá kevesebb csillagot… De nem tudok. Egyszerűen nincs miért. Nagyon jól indult és nagyon látványos volt a vége is… De a kettő között valahogy nem volt az igazi. Általában az a baj a filmekkel hogy sz*rul valósítanak meg egy nagyon jó történet… De ezzel inkább az a baj, hogy hiába látványos a film, nem igazán van története….

Sunshine 

A snitt főoldalán láttam meg :)
Megjegyezném a leírással kapcsolatban „gengszter”? Srác nem katona?
Így tudnám összefoglalni: next-level-tech terminátor.

Voltak kétségeim, mert Vin D. kicsit már fáradtnak tűnt a Halális iramban filmeknél, de ezt megint eszméletlenül jól hozta. A látványvilága kellően ütős, a sztori jó, az akciójelenetek hozzák, amit elvár az ember.
Persze a hálivúdi barátnő karakter sem hiányozhat, ami csak azért zavart, mert egy klassz (verekedős) jelenetet leszámítva nem sokat csináltak vele az alkotók, pedig lett volna benne (is) lehetőség.
Bírom az ilyen nano-tech témakört, és mivel tetszett a film, én ennek adnék még egy részt. :)

1 hozzászólás
csokidani 

Hat ez nem lett tul acelos. Sot, sokszor kifejezetten cikis, bena meg ugy altalaban rossz.

2 hozzászólás
happybeboop 

Ez egy utolsó mozizás volt, amit akkor még mi sem tudtunk, de a legjobb döntés volt elmenni rá. Főleg azért, mert meglepően jó lett. Moziban kifejezetten látványos volt. És a történet is érdekesre sikerült.

Hippoforaccus 

Hát, számítottam rá, hogy látványfilm lesz, de annak sem lett túl meggyőző. A sztori rém sablonos, az első perctől lehet tudni, mi lesz a vége és a fordulatokat is csak az nem látja előre, aki nem látott még filmet.

kovacseszter

Nem volt rossz film, bírom Vin Diesel alakításait. De szerintem ebbe a filmben valami kerekebb sztori kellett volna. Az alap koncepció nagyon tetszett, szerintem ötletnek tökéletes. A kivitelezése, a csattanók sem voltak rosszak. Kicsit többet szívesebben néztem volna Vin Diesel szemszögéből a dolgokat. Az meg mondjuk váratlanul ért, hogy Magyarországon is forgattak belőle részt, erről én eddig semmi információt nem hallottam, meglepett.

hashtaghetimozi 

A Bloodshot egy kellemes meglepetés, kellően komoly történettel, okés akciójelenettel, fantasztikus látványvilággal és jól működő humorral. Nem váltja meg a világot, de egy folytatást simán el tudnék nézni, Vin Diesel pedig megint megtalálta a hozzá tökéletesen illő szerepet.

Kiskakukk 

Vin Dieselnek van pár jó filmje. Ez nem tartozik közéjük. Nagyon gáz az egész. De legalább a papucsos fickó tánca a fagyasztott sertés-/marhabordák közt tényleg vicces volt. :D


Népszerű idézetek

Sunshine 

Ray: Kilyukasztottak itt-ott, de hulla azért még nem vagyok.

Sunshine 

– Emlékszik bármire is?
Ray: Ez a „bármi” nem túl konkrét.

Sunshine 

KT: Most hova megy?
Ray: Megyek vissza és alszom tovább. Vagy lehet, hogy most fogok felébredni.

Sunshine 

Ray: Nem vagyok a tulajdona. Egyébként, mindig haza jövök.

Sunshine 

Wil: Próbáltam kijutni innen. Isten bizony. Például az ajtón át, de ott állt egy fegyveres. Tényleg, kösz, hogy megölted.

Sunshine 

Ray: Találd ki hogy hogy működnek.
Wll: Mármint… fejtsem meg, hogy mit hozott össze több tucat tudós, több millió dollárból tíz évnyi génkódolással?
Ray: Ez a szuperképességed.
Wil: Ja, estére meglesz. Persze. Nem nagy ügy.

Sunshine 

Wil: Itt kell lennie valahol az én jó öreg ólomfalú hűtőmben. Oh, áldom azt a sok eszemet.

Sunshine 

– Jézusmáriám!
Wil: Egy 20-asba, hogy Jézust emlegette. [körbenéz az üres helyen] Barátok kellenek. Vagy terápia.

Sunshine 

Wil: Persze, mindig sikerült. Egyből egyszer.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján