Dolittle (2020) 176

A különc Dr. John Dolittle, Viktória királynő Angliájának híres orvosa és állatorvosa hét éve veszítette el a feleségét. Azóta remeteként él a Dolittle birtok magas falai mögött, társasága csupán egzotikus állatainak seregletéből áll. Ám amikor az ifjú királynő súlyos beteg lesz, Dolittle… [tovább]

angol
angol · magyar
angol
magyar

Képek 28

Szereposztás

Robert Downey Jr.Dr. John Dolittle
Antonio BanderasRassouli
Michael SheenMudfly
Harry CollettTommy Stubbins
Tom HollandJip (hang)
Emma ThompsonPolynesia (hang)
Ralph FiennesBarry (hang)
Selena GomezBetsy (hang)
Kumail NanjianiPlimpton (hang)
Octavia SpencerDab-Dab (hang)

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 17

Várólistára tette 213


Kiemelt értékelések

Chriss 

Majd írok róla, de most nagyon nincs ihletem :) Csak annyit… nekem ez jobban tetszett, mint a „korábbi” :)
Robert Downey Jr.-t nagyon szeretem, és már hiányzott, úgyhogy meg is néztem az amúgy is várólistás Dolittle-t. Mivel kicsit elfogult vagyok, így se pozitív se negatív csalódás nem ért, mert eleve szeretni akartam ezt a filmet, ami végül sikerült is. Minden alkotás közel áll a szívemhez, ami az állatok megmentését, szeretetét mutatja be, így ez sem mardt ki a sorból. De ha félretolom az elfogultságot, akkor is azt mondhatom, hogy egy szórakoztató kis fantasy-vígjátékot kapunk, tele bohókásan lökött szereplőkkel. spoiler Persze, hogy előfordultak klisék a történetben, Robert Downey Jr. mégis megmentette a filmet. Antonio Banderas is érdekesen festett ebben a szerepben, neki is örültem :) Sajnos nekem az előző Dolittle feldolgozás nem tetszett, én eddig nem tudtam kibékülni Eddie Murphy stílusával, nekem az erősen erőltetett, akárcsak Jim Carrey-é. De nem vagyunk egyformák. :) A látvány nagyon tetszett, főleg, mikor a tájakat mutatták be madártávlatból. Az valami gyönyörű! A CGI is megállta a helyét, nagyon jópofák voltak ezek a beszélő állatok. Fordulatosan csavaros történetre itt sem kell számítani, és a mondanivaló is pofonegyszerű. A Dolittle egyetlen célja az, hogy kikapcsoljon, szórakoztasson, ennek pedig maximálisan eleget is tesz. A színészek jól alakítanak, ripacskodással nem találkozunk. Mozgalmas is, nem ül le egy helyes sem. A poénok sem erőltetettek, jókat lehet nevetni rajtuk. Örülök, hogy megnéztem, és bátran ajánlom mindenkinek. :)

2 hozzászólás
Törpillaa 

Nekem nagyon tetszett. Imádom Robert Downey Jr. annyira szórakoztató egy pasi, bírom a humorát, most is nagyon, de nagyon jó volt, mint mindig. :-D Az állatok is annyira aranyosak voltak, főleg a kis oroszlán, a jegesmedve, a kutya, papagáj, mind nagyon cukik voltak. A sztori is tetszett, látványos volt, vicces jelenetek, szórakoztató, és még a sárkányt is nagyon bírtam, meg a tigrist. :-D Végig nevettem, a szereposztások is annyira jók lettek. Tuti, hogy újranézős lesz, majd ez is. :-D

MrsCumberbatch 

Hát ez egyszerűen tündéri. Az elején nagyon megkönnyeztem, továbbiakban viszont rengeteget nevettem. Szerintem nagyon jó kis feldolgozás lett.

Én imádom Robertet de nagyon féltem, hogy milyen lesz, mert az eredetit imádtam és féltem, hogy el lesz e rontva. De nem lett. Nagyon megbántam volna, ha csak a szinkron miatt nem megyek el. Amint lehet újra nézem otthon is. :D

Nem értem, miért vergődtek olyan sokan, hogy a végén spoiler gagyi megoldás. Mert? Mi több kellett volna? Magyarázza már el valaki! spoiler Akkor meg az lett volna a baj, hogy túl sok… Van akinek soha semmi sem jó. Itt a végén nem az volt a lényeg, hogy hűdelátványos jelenet legyen, hanem az, hogy spoiler. Szánalmas, hogy van akinek semmi sem tetszik.

Papillon_εïз 

Nekem nagyon tetszett! Rengeteget nevettem rajta. Imádom az állatokat, és külön öröm volt ennyi félét látni benne. A jegesmedve a kedvencem. :)
spoiler
Kiváló családi kaland-vígjáték!

Mrs_Stark 

Aranyos film volt, nekem tetszett. A történet kiszámítható volt, de ennek ellenére élveztem.
Az állatok nagyon szórakoztatóak voltak, néhány beszóláson jókat nevettem. Robert pedig fantasztikus volt, de ő mikor nem az?❤

AniTiger 

Csak RDJr miatt néztük meg, voltak benne nem rossz részek, de összességében egyszer-kétszer nézős. ^^"

pvik13 

Igazából jó volt csak ez az a fajta lezárás volt amire nem is számítottam, de nem is akartam hogy legyen XD

BlackWidow 

Nekem nagyon tetszett.
Nem kell szerintem mondanom, hogy RDJ miatt néztem meg, de nem bántam meg.
Nagyon aranyos volt, vicces és többször is megható. Tetszett ez a dilis fazon alakítás, RDJ-t így is el lehet képzelni, pont mint a Sherlock Holmesban, ott is egy őrűlt zseni.
Az állatokat nagyon megszerettem, sokszor viccesek és aranyosak voltak, főleg a fázós jegesmedve :D…imádtam.

a_girl92 

Hm………ma néztük meg a barátnőmmel moziban, mondván szerettük az előző részeit, kíváncsiak voltunk milyen is lesz így Eddie Murphy nélkül….hát közel sem olyan jó, mint vele. Mondjuk én nagyon szeretem őt, szóval nekem borzasztóan hiányzott……….Plusz még hozzátéve az idei év 2. mozis élménye volt, és természetesen itt is akadt 2 fogyatékos, akik végigdumálták vihogták az egészet, a kisgyerek jobban csöndben volt, mint azok. 2x voltam idén moziban mind a 2x ez volt a szitu, azt hiszem ismét elmondhatom, hogy egy időre marhára elment a kedvem a mozizástól. És ez sem volt az a film, amire azt mondanám, hogy marhára megérte a pénzét……szóval most egymás után kifogtam 2 filmet moziban, amit bár ne néztem volna meg ott…mozizás szempontjából elmondhatom, hogy nem indult jól az év.

Gizmoo0707

Szerintem nagyon aranyos volt. Az animált állatok is egészen jól néztek ki. Szórakoztató kis családi film.


Népszerű idézetek

Papp_Fanna8 

A pókokat senki sem szereti. Még a pókok sem!

Kicsicsillag95 

– Arthur hát te mióta laksz ott benn? [Dolittle szakállában]
– Nem tudom. Milyen év van?

Kicsicsillag95 

Dolittle: Fogadja el az ismeretlent, és feltárulnak a válaszok.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján