Dolittle (2020) 64

A különc Dr. John Dolittle, Viktória királynő Angliájának híres orvosa és állatorvosa hét éve veszítette el a feleségét. Azóta remeteként él a Dolittle birtok magas falai mögött, társasága csupán egzotikus állatainak seregletéből áll. Ám amikor az ifjú királynő súlyos beteg lesz, Dolittle… [tovább]

angol
angol · magyar
angol
magyar

Képek 28

Szereposztás

Robert Downey Jr.Dr. John Dolittle
Antonio BanderasRassouli
Michael SheenMudfly
Harry CollettTommy Stubbins
Tom HollandJip (hang)
Emma ThompsonPolynesia (hang)
Ralph FiennesBarry (hang)
Selena GomezBetsy (hang)
Kumail NanjianiPlimpton (hang)
Octavia SpencerDab-Dab (hang)

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 5

Várólistára tette 235


Kiemelt értékelések

MrsCumberbatch 

Hát ez egyszerűen tündéri. Az elején nagyon megkönnyeztem, továbbiakban viszont rengeteget nevettem. Szerintem nagyon jó kis feldolgozás lett.

Én imádom Robertet de nagyon féltem, hogy milyen lesz, mert az eredetit imádtam és féltem, hogy el lesz e rontva. De nem lett. Nagyon megbántam volna, ha csak a szinkron miatt nem megyek el. Amint lehet újra nézem otthon is.:D

Papillon_εïз 

Nekem nagyon tetszett! Rengeteget nevettem rajta. Imádom az állatokat, és külön öröm volt ennyi félét látni benne. A jegesmedve a kedvencem. :)
spoiler
Kiváló családi kaland-vígjáték!

Mrs_Stark

Aranyos film volt, nekem tetszett. A történet kiszámítható volt, de ennek ellenére élveztem.
Az állatok nagyon szórakoztatóak voltak, néhány beszóláson jókat nevettem. Robert pedig fantasztikus volt, de ő mikor nem az?❤

pvik13 

Igazából jó volt csak ez az a fajta lezárás volt amire nem is számítottam, de nem is akartam hogy legyen XD

a_girl92 

Hm………ma néztük meg a barátnőmmel moziban, mondván szerettük az előző részeit, kíváncsiak voltunk milyen is lesz így Eddie Murphy nélkül….hát közel sem olyan jó, mint vele. Mondjuk én nagyon szeretem őt, szóval nekem borzasztóan hiányzott……….Plusz még hozzátéve az idei év 2. mozis élménye volt, és természetesen itt is akadt 2 fogyatékos, akik végigdumálták vihogták az egészet, a kisgyerek jobban csöndben volt, mint azok. 2x voltam idén moziban mind a 2x ez volt a szitu, azt hiszem ismét elmondhatom, hogy egy időre marhára elment a kedvem a mozizástól. És ez sem volt az a film, amire azt mondanám, hogy marhára megérte a pénzét……szóval most egymás után kifogtam 2 filmet moziban, amit bár ne néztem volna meg ott…mozizás szempontjából elmondhatom, hogy nem indult jól az év.

TiaManta 

Inkább mese, így is kezelem inkább. Tündér mese. Nagyon klisés, és kiszámítható. Pár jó poénnal, ami néhol tényleg működik. Kissé gagyi, nagyon logikátlan és gyerekes.
És öhm… van benne sárkány.

hashtaghetimozi 

A Dolittle hitvány darab: a TV-ben még elmenne, de a moziba rendkívül kevés. Gyenge és kiszámítható történet, förtelmes rendezés, vágás, kamerakezelés, finoman szólva is ingadozó CGI és többnyire nem működő humor. Robert Downey Jr. is takaréklángon nyomja, az állatok szinkronhangjai meg hiába híresek, nem sokat dob az összképen. Kizárólag gyerekeknek! Őket még meg lehet venni egy ilyen varázslatos, ám rendkívül felületes világgal.

7 hozzászólás
Sadie

Miközben néztem, kifejezetten jól szórakoztam, de minél többet gondolkozom rajta, annál több logikátlanságot fedezek fel benne.
Egyszer elment, de több potenciál volt ebben a történetben.

LeanneIrisPrice 

Nekem nagyon tetszett. Tény, hogy nem nagy durranás a történet, de egyébként végtelenül édes. RDJ még mindig nagyon RDJ, azért nem egyszer felcsillant a saját személyisége.
Az állatok is cukik voltak, bár a CGI kicsit meh. Szerintem teljesen rendben volt, bőven a nézhető kategória és egy ilyen savanyú embernek is, mint én, vicces volt.


Népszerű idézetek


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján