Árok (2020) 22

Underwater
95' · amerikai · akció, dráma, horror 16

A film története szerint néhány mélytengeri kutató szorult helyzetbe kerül, ugyanis egy földrengés komoly károkat okoz a vízalatti laboratóriumukban.

angol
magyar

Képek 5

Szereposztás

Kristen StewartNorah
Jessica HenwickEmily
Vincent CasselLucien kapitány
T.J. MillerPaul Abel
John Gallagher Jr.Liam Smith
Mamoudou AthieRodrigo Ageda
Gunner WrightLee Miller
Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 109


Kiemelt értékelések

eNNBeus 

Hogy pont ma néztem Lovecraft-ről egy dokut.
A film felejthető. A sztori a képi megvalósítás tökéletes, megfelelő színészi produktummal elég kellene hogy legyen, csak hát ott valahogy elveszett a dolog, számomra nem volt súlya a játéknak.
Pedig Cthulhu hív…

TLD

A négy csillag a néha egész jól működő, klausztrofób atmoszférára megy; ebből az ötletből akár egy tengeri környezetben játszódó Dead Space-féle rettegést is össze lehetett volna hozni.

Nem kellett volna ehhez más, mint érdekes és hihető karakterek, kevesebb klisé, valami minimális összetettséggel bíró történet spoiler, lassabb tempó, kifinomultabban adagolt szörnytámadások.

spoiler

5 hozzászólás
csokidani 

Latvany 10 pontos. A kornyezet, terek, vizes reszek, a lenyek. A foszorny pedig naggggyon morci.
Szineszi produktum elmegy, pont eleg.
A kotelezoen vicces szereplot nem tudom minek kell eroltetni majdnem minden filmben, 99 szazalekban nem mukodnek (itt sem). A parbeszedek nehol idegesitoen elcsepeltek es gyerekesek voltak.
Gondolkoztam a 6 es 7 kozott, mert Szep latvanymozi osszessegeben, jo h keszitettek egy ilyet, de maradando sajna nem lesz.

BeL1eVe

Maga a tengeralatti miliő egészen jól átjön, és akadnak is benne izgalmasabb részek, de egy erősebb rendezéssel olyan paraorgia lehetett volna, mint a SOMA videójátékban. De így se volt rossz, sőt becsülendőnek tartom, hogy vannak még egyáltalán ilyen típusú filmek.

Pnikolett

Nekem tetszett a film,lekötött,izgalmas volt. Oké voltak már túlzó dolgok benne,de alapvetően jó sztori.
Kristen Stewart egész jól alakított,pedig benne kételkedtem.

Kiskakukk 

Szóval.. összegezzük dalban a filmet!

*torkot köszörül*

”Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn!”

Á, nem-nem…Ez azért kissé túlzás. Valami finomabbal.

*torkot köszörül, megüti a hangvillát*

”Nézd milyen szép, milyen helyes
Ezzel a gyűjtemény tökéletes…”

Na jó, inkább hagyjuk. :D

Vannak itt vízi randaságok, nagyon jó hangulat, jó látvány, egy közepesen szar Kristen Stewart és nekem ez így együtt remek szórakozást nyújtott.

Tetszett.

Azért félretéve minden marháskodást, egyszer szívesen megnéznék egy ízig-vérig Cthulhu mozit vagy egy horrorisztikusabb A kis hableányt…(Az 'Egy birodalom végzete' után szabadon… :D)

happybeboop 

Érdekesen indították, de valahogy sokszor elnyújtott volt. Akadt benne pár székről felugrós, popcornt magadra borítós rész. De ezzel majdhogynem vége is az említésre méltó dolgoknak. Talán még az, hogy a mélytengeri vízi élet mennyire ismeretlen számunkra. Kristen Stewart egész ügyes volt benne. De több rejlett ebben a filmben, kár hogy nem sikerült a felszínre hozni.

hashtaghetimozi 

Az Árok a középszernél nem tud feljebb emelkedni: a karakterek és a cselekmény, a lezárás kivételével nagyon klisés, a látványvilág csak közepes, a zene pedig indokolatlanul hatásvadász. Ám megvan a maga hangulata, az erős pillanatai, ijesztő momentumai, valamint egy kifejezetten ügyes Kristen Stewartja. Az mondanivaló király, és a végeredmény egyszer bőven nézhető, érezhetően ebben még ennél is több volt.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján