Kedvencelte 1

Várólistára tette 89


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Légyszí, többet ne adjatok ennek a nőnek horrorfilmet. Köszönöm. Nor-ah, h-val a végén, de érdekes név. :-D Egyszer is elég volt nézni az uncsi arcát. :-D Elképesztő, talán egy újabb birodalmi lépegetők ezek, vagy egy újfajta vízi dinó? Mert akkor az nagyon frankó lenne. :-D
Egyébként a film alapsztorija nem volt rossz, csak a megvalósítás kicsit döcögős. Voltak jó és látványos lassított jelenetek, azt bírtam. Bár nagyjából a felénél már untam, és azok a lények pfff… Bár szörnyen rusnya képük volt, de az amikor spoiler De nem jött össze… Micsoda pech! De legalább a vége kárpótolt. A cég pedig bekaphatja, csontig, hogy mindent eltusolnak, mert akkor hiábavaló volt Norah áldozata, és az nem fair. :-D Egyébként tényleg nem volt rossz, a viccet félretéve. Érdekes volt meg minden, de nem való neki a horror, ez van… A többi szereplő is elhanyagolható, nem voltak szimpik, de az a plüss nyuszi aranyos volt. :-D

4 hozzászólás
eNNBeus 

Hogy pont ma néztem Lovecraft-ről egy dokut.
A film felejthető. A sztori a képi megvalósítás tökéletes, megfelelő színészi produktummal elég kellene hogy legyen, csak hát ott valahogy elveszett a dolog, számomra nem volt súlya a játéknak.
Pedig Cthulhu hív…

TLD

A négy csillag a néha egész jól működő, klausztrofób atmoszférára megy; ebből az ötletből akár egy tengeri környezetben játszódó Dead Space-féle rettegést is össze lehetett volna hozni.

Nem kellett volna ehhez más, mint érdekes és hihető karakterek, kevesebb klisé, valami minimális összetettséggel bíró történet spoiler, lassabb tempó, kifinomultabban adagolt szörnytámadások.

spoiler

5 hozzászólás
rhysciar

Ez a film egy kalap s*ar. Sztori felépítése rémes, a karakterek sekélyesek, senkit nem ismerünk meg, senki sorsa nem súlyos, pont nem érdekel, hogy ki hal meg – a látvány csak közepes, mert hogy víz alatti világ, sötét van, a segglikadat sem találnád meg.

Ennek ellenére én ezt imádtam. Millió ilyen túlélőhorrort meg tudnék még nézni, és most még Kristen Stewart sem zavart, sőt, egész jól passzolt a karakteréhez. Hogy mitől tudott mégis behúzni, az talán az atmoszférája és az, hogy alapból ezek a fajta monszta-túlélő horrorok a gyengéim. Mindenesetre örülök, hogy megnéztem, kellemes másfél órát adott. Még ilyet!

LoneWolf

Mindig is gyengék voltak az idegeim a horror műfajához, de ez még az én ingerküszöbömet sem ütötte meg. Ennek ellenére egynek elment. Tetszettek az Alien-re emlékeztető díszletek, ruhák, meg persze a szűkös környezet és a nyitány is egész jó kezdő hangulatot teremtett, de az azt követő részek… nos, hagytak maguk után kívánnivalót.
A következő gondolatok futottak végig bennem, nagyjából ebben a sorrendben:
1. Hmm… egy fekete karakter. A Hollywood-i horrorokat ismerve, ő tuti meghal.
2. Mi?! Emily-nek corgija van?! Ennek a lánynak túl kell élnie! (*.*)
3. T.J. Miller végig ilyen irritáló lesz? (Csak hab volt a tortán, hogy ki kellett emelnie Kristen Stewart laposságát, amivel szerintem semmi baj. Engem jobban zavart a BSB frizura.)
4. Értem én, hogy a sötétséggel érzékeltetni akarják, hogy milyen is lehet ilyen mélyen a tenger fenekén, de ennyi gőzzel csukott szemmel is nézhetném a filmet…
5. Mik ezek a hatalmas kihagyások? Néha nem fogom föl, hogy jutottak hirtelen A-ból B-be. Legalább 20 perc maradhatott a vágóasztalon, ha nem több.
Végeredményben: Sok meglepetést nem okozott a film és talán még a közepes csillagozás is túl magas neki, mivel értelmét nem igazán láttam a sztorinak. A sokak által emlegetett Cthulhu design is el lett rontva azzal a Predator beütésű szájjal, meg nem volt több, mint egy CGI „látványosság”, (Ha annak lehet mondani egy olyan lényt, amiből többnyire homályos darabkákat látunk csak.) a kis zabagép kölykeivel, mint a legtöbb szörnyes horrorban, miközben az ő félelmetessége tudtommal nem ebben rejlik. Jobban is kijátszhatták volna ezt, de úgy tűnik, hogy másfél órába ennyi fért bele. Kár érte.

6 hozzászólás
csokidani 

Latvany 10 pontos. A kornyezet, terek, vizes reszek, a lenyek. A foszorny pedig naggggyon morci.
Szineszi produktum elmegy, pont eleg.
A kotelezoen vicces szereplot nem tudom minek kell eroltetni majdnem minden filmben, 99 szazalekban nem mukodnek (itt sem). A parbeszedek nehol idegesitoen elcsepeltek es gyerekesek voltak.
Gondolkoztam a 6 es 7 kozott, mert Szep latvanymozi osszessegeben, jo h keszitettek egy ilyet, de maradando sajna nem lesz.

BeL1eVe

Maga a tengeralatti miliő egészen jól átjön, és akadnak is benne izgalmasabb részek, de egy erősebb rendezéssel olyan paraorgia lehetett volna, mint a SOMA videójátékban. De így se volt rossz, sőt becsülendőnek tartom, hogy vannak még egyáltalán ilyen típusú filmek.

kkata76 

A legnagyobb bajom az volt, hogy a film nagy része olyan sötét, hogy semmit sem lehet látni, és így elég nehezen követhetők az események.

Pnikolett

Nekem tetszett a film,lekötött,izgalmas volt. Oké voltak már túlzó dolgok benne,de alapvetően jó sztori.
Kristen Stewart egész jól alakított,pedig benne kételkedtem.

Kiskakukk 

Szóval.. összegezzük dalban a filmet!

*torkot köszörül*

”Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn!”

Á, nem-nem…Ez azért kissé túlzás. Valami finomabbal.

*torkot köszörül, megüti a hangvillát*

”Nézd milyen szép, milyen helyes
Ezzel a gyűjtemény tökéletes…”

Na jó, inkább hagyjuk. :D

Vannak itt vízi randaságok, nagyon jó hangulat, jó látvány, egy közepesen szar Kristen Stewart és nekem ez így együtt remek szórakozást nyújtott.

Tetszett.

Azért félretéve minden marháskodást, egyszer szívesen megnéznék egy ízig-vérig Cthulhu mozit vagy egy horrorisztikusabb A kis hableányt…(Az 'Egy birodalom végzete' után szabadon… :D)


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján