Kedvencelte 7

Várólistára tette 97


Kiemelt értékelések

Brigi89 

Ugyanolyan jó volt, mint a könyv :)
Michelle Obama lenyűgőző, több ilyen ember kellene erre a világra. Hihetlenül inspiráló.

clarity 

azt hiszem, most jött el az ideje, hogy elolvassam a könyvét. nagyon tetszik a szemléletmód, amit közvetít. pedig alapból pesszimista alkat vagyok és utálom a kamu hurrá-optimizmust, de Michelle Obamaból olyan természetesen/őszintén árad ez a fajta ösztönző energia, hogy simán elhiszem Neki, amiket mond. valószínűleg azért, mert egy okos nő és ez látszik.

dsmiley

Michelle könyvének elolvasása után nem volt kérdés, hogy a filmet is meg fogom nézni. A könyv inspiráló, a film nem különben. Bemutatja azt a NŐt, akit milliók csodálnak, nem véletlenül. Igen, ez csak egy film, de szeretném hinni, hogy ő tényleg ilyen, akkor is, amikor a kamera nem látja, nem követi minden lépését.
Már a könyvben is az fogott meg, hogy milyen nyíltan ír Michelle a származásáról, családjáról, gyerekkoráról és életének minden fontosabb állomásáról, a kapcsolatáról Barackkal, milyen nehézségeken mentek keresztül, ami számomra rengeteget elmond róluk. Már csak a tény is, hogy ex-First Ladyként egy ilyen könyvet megír, amelyben emberek milliói elé tárja az életét, a gondolatait és érzéseit.
A könyvet, s ugyanúgy a filmet is ajánlanám minden olyan lánynak, nőnek, aki úgy érzi, egy kis inspirációra van szüksége, hogy folytatni tudja az életét a nehézségek után és akinek csak egy plusz „lökés” kell ahhoz, hogy elinduljon az önmegvalósítás útján, hogy elérje a céljait.

Békacica 

Nem igazán Michelle Obamáról szól, hanem az eszméről, amit átad. Előtérbe kerül a rasszizmus, a diszkrimináció, az önmagunkba vetett hit fontossága. A kitörés lehetősége a kezünkben van, nem számít honnan jövünk.
Kicsit kusza, valamennyit rendszerezhették, vághatták volna még a kiadás előtt, hogy tényleg az domborodjon ki, aminek kell.

piciszusz 

Nem igazán követem a politikát, de Obamaék mindig is szimpatikusak voltak, mert földhöz ragadtak és emberek tudtak maradni. Michelle a saját kárán megtanulta az élet nagy dolgait és ezt igyekszik is átadni a fiataloknak, eszméletlen a pozitív kisugárzása.

eszternemeszti

Annyira zseniális ez a nő! Tudom-tudom, ez csak egy film, de mégis úgy érzem, hogy ő teljes mértékben ember tudott maradni. Nem szállt el, és nyilván a könyvet sem a sztárolás miatt írta, hanem mert tényleg érdekes lehet mások számára az ő élete. Értéket akar képviselni, tudást akar átadni. Reményt és hitet adni az embereknek.
Nagyon fontosnak tartom ezeket a dologkat, és ez a film rettentő jól összefoglalta az egészet. Mindent, ami kell az élethez, hogy olyan életet tudjuk élni, amik mentesek az előítéletektől.
Kell, hogy legyenek a Földön pozitív emberek, akik tudják küldeni az embereknek a motivációt. Nem gondoltam volna, hogy ez a film ilyen sokat fog majd adni, a könyv beszerzése már folyamatban is van.
Az egész, amit ő képvisel, amit mutat magából, annyira EGÉSZ!
Annyira szívesen írnék még róla, -mert ez egy csoda volt, és szerintem mindenkinek egyszer meg kellene nézni, ugyanis rengeteget lehet ebből tanulni-, de sokkal jobban jár mindenki, ha inkább megnézi a filmet, nem fog csalódni, azt garantálom!
Talán az emberek is másképp állnának a dolgokhoz, sokkal empatikusabbak és elfogadóbbak lennének nemcsak másokkal, hanem önmagukkal is.

Morcant

Remek volt. Még nem olvastam a könyvet, de tervben van, főleg ez után. Igazi motivációbomba.

iamwiki

Megható volt. Nagyon kedvelem Michelle-t és Barack-ot is, még ha a világ két különböző pontján élünk. Michelle egy olyan nő akire az ember felnézhet. Nagyon örülök, hogy halhattam a történetét.

Olah_Rita

Egy kicsit csalódtam abban, hogy azt hittem az Így lettem könyv megfilmesítése lesz, és nem kell majd azt elolvasnom hozzá, ha érdekel. De főlleg a turnéról, és egy két first ladys dologról szólt. Azért érdekes volt. Én nagyon szerettem Barack Obamát mint elnököt.
Volt egy-két olyan rész, ami nagyon szimpatikus volt benne a filmben, és egy-két olyan is ami kevésbé, de ami inkább kötelező dolog volt, vagy az amerikai fogyasztói társadalom hibája.


Hasonló filmek címkék alapján