Várólistára tette 75


Kiemelt értékelések

Feyre 

Értékelendő, hogy Selena megmutatta egy olyan sebezhető oldalát is, amit még eddig soha, ettől sokkal emberibb lett a szememben. Nagyon sajnálom a vele történtek miatt.
Maga a dokufilm viszont elég összevisszás, nehezen lehetett követni, hogy melyik jelenet melyik évből van, 1-2 felesleges jelenetet nyugodtan kivághattak volna, nem tettek hozzá semmi pluszt, és még hagyott is bennem kérdéseket pl. a vesetranszplantációjáról, azt hittem arra jobban kitérnek majd.

theodora

Nekem kimaradt Selena Gomez munkássága – zenéi, szerepei – nemrég a Gyilkos a házban sorozat miatt kezdett el érdekelni. Az AppleTv pedig most két hónap ingyen előfizetést adott, gondoltam akkor megnézem ezt a dokufilmet róla. Nekem sok újdonságot tartogatott, átjött az üzenete és remélem megtalálja a helyét – életcélját – feladatát. Érdekes volt bepillantani, hogy készül egy koncertre, vagy hogyan zajlanak az interjúk.

evé 

Amit elmesélt, arra kapja a csillagokat. A hogyanon még lehetett volna csiszolni…

ivett_hosszu 

Nem tudom mennyire releváns az értékelésem, mert én elfogult vagyok Selena-val kapcsolatban, évek óta szeretem őt és hallgatom. A film is jó volt, de sajnos kicsit szerkezetileg nem éreztem okésnak, sok volt a hirtelen ugrás, nem voltak jól összekötve az események, és bizonyos történéseket is csak érintve mutattak meg, de magával a mondanivalóval és a tényekkel szerintem remekül lehetett azonosulni.

essz 

bátor, hogy memutatta ezt a részét is… biztos sokaknak példa lesz….
viszont, meg emberileg meg nem lett túl szimpi… sajnálom, hogy beteg…hogy átkellett ezen mennie…
azonban, sajnos, én azt érzem, úgy látom, hogy a mentális gondjai nélkül is egy hisztérika… sok ember vágyik hírnévre, akik lehet, hogy jól kezelnék…és nem lenne savanyú a citrom… és nem vergődnének, mert reggel 7kor fel kell kelni, csak azért, hogy segítő emberek körbeugrálják és elmenjen pár interjúra..
ez nem tetszik… teher neki… viszont az ebből származó pénz meg gondolom nem büdös… rengeteg anya, fiatal lány, vagy fiúk, ferfiak szenvednek depresszióban… élnek mentális gondokkal… és úgy gondolom, sokan cserélnének Selenával, hogy reggel 7kor induljon a napjuk, pár interjúval….
sorry, not sorry…. nekem ez a véleményem..

ui.: mielőtt vki nekem ugrana, tudom milyen a mentális összeomlás…. és tuti nem hisztiznék, ha csak ennyi lenne a dolgom… hogy énekeljek… próbákra meg interjúkra járjak, úgy, hogy még arra se kellene gondot fordítani, hogy kaját rendeljek magamnak….


Népszerű idézetek

Theana 

Selena Gomez: I was seven years old when I got my first job. I was proud because I got to escape in Barney Land and just play and sing. I don't know, I just fell in love with these escapings. Then I never stopped. I just kept going. And then when I hit around 11 and moved to Los Angeles, I just wanted to work. I loved my job. But eventually, after doing this for so long, I started to feel vain. It made me feel lonely somehow. And then when I started touring, it just got worse. After I got out of the last treatment center, I knew what made me happy was connection.

sofiasaymun 

Selena: My world is so empty. My world is so big and cold. I want joy and hope. Clean air where I can finally breathe.

sofiasaymun 

Selena: There is a girl who's crippled by anxiety and can't move when she looks in the mirror. She smiles when everyone is looking but cries when she's alone. She hides because she's terrified to show herself.

sofiasaymun 

Zack to Selena: You're your own worst enemy right now.

sofiasaymun 

Selena: My thoughts take over my mind often. It hurts when I think about my past. I want to know how to breathe again. Do I love my own self? How do I learn how to breathe my own breath?

sofiasaymun 

Selena: I feel like I had to go through the worst possible heartbreak ever, and then just forgetting everything at the drop of the hand. It was really confusing, but I think that needed to happen. And ultimately it was the best thing that ever happened to me.

sofiasaymun 

Selena Gomez: Let me make a promise. I'll only tell you my darkest secrets.

sofiasaymun 

Selena Gomez: Dec. 19. I have to stop living like this. Why have I become so far from the Light? Everything I ever wished for… I've had and done all of it. But it has killed me. Because there's always be Selena.

sofiasaymun 

Selena: Everything was so public. I felt haunted by a past relationship that no one wanted to let go of. But then I just moved past it. And I wasn't afraid anymore.


Hasonló filmek címkék alapján