Pavarotti (2019) 11

„A tömegek tenorja” néven is ismert Pavarotti ritkaságszámba menő módon egyszerre volt utánozhatatlan egyéniség, zseni és világszerte közkedvelt híresség, aki istenadta tehetségét kihasználva népszerűsítette az operát a lehető legszélesebb körben. Pavarotti úgy állt hozzá a munkához, hogy az… [tovább]

magyar

Szereposztás

Luciano Pavarottiönmaga (archív felvételek)
Plácido Domingoönmaga (archív felvételek)
Andrea Griminelliönmaga
Nicoletta Mantovaniönmaga
Angela Gheorghiuönmaga

Várólistára tette 31


Kiemelt értékelések

moonchristal 

Nagyon örülök, hogy elkészült ez a film, és én megnéztem, mert a párom rávett. Őszintén szólva nem sok mindent tudtam Pavarottiról előtte, és nem is feltétlenül érdekelt, ami részemről nem volt túl szép, mert kár lett volna kihagyni ezt. Fantasztikus ember volt, jó volt látni az életét, hallani egy kicsit megint a hangját. Tetszett az a dokus életrajzi felépítés, a sok apró egyéb információ a családjáról, barátairól, azokról, akik ismerték, szerették. Életrajzi film élményből biztos, hogy kiemelkedő.

Fremy18

Csodálatos film. Az elejétől a végéig libabőrős volt, hihetetlen hangja volt neki. Mindenkinek ajnálom, mert et mindenkinek látni kell. Hatalmas ember volt, és ahogy segítnei akart mindenkinek az sem volt minden napi. Tényleg meglátta mindenkiben a jót.


Hasonló filmek címkék alapján