Kedvencelte 3

Várólistára tette 78


Kiemelt értékelések

Nympha17 

Egy jól felépített életrajzi dokumentumfilm, amiben végig követhetjük Tina Turner életét és pályafutását.

16 évig élt egy bántalmazó, elnyomó kapcsolatban, amiből aztán kiszabadította magát és azon igyekezett, hogy tovább lépjen. A világ azonban sosem hagyta neki. Újra és újra a megkérdezték tőle, hogy hol hagyta a „drága” férjét, és hiába mondta el a történetét, hogy maga mögött hagyja végleg ezt az egészet, akkor meg újra és újra megkérdezték tőle, hogy milyen érzés volt, amikor verték. :( Az interjúkban látszik az arcán ilyenkor a szomorúság, és hogy „Ne, már megint.”.
Csodálatos dolog, hogy mindezek ellenére, mégis igyekezett az élet jó oldalát nézni, nem süllyedt le, lett drogos, vagy piás. Hanem túl a negyvenen elindult, hogy újra felépítse a karrierjét, ami sikerült neki és végül újra szerelmes is tudott lenni.

Nagyon szeretem a hangját, a dalait, hogy milyen karizmatikus előadó volt. Ez egy méltó film hozzá.

negoti 

Ez egy nagyon szép karriert futott, egy hihetetlenül erős, ambiciózus, tehetséges nő története, aki annak ellenére, hogy sosem kapott elég szeretetet, mégis világsztárrá küzdötte magát. Sajnos, életének kihagyhatatlan része volt az is, hogy Ike Turner erőszakos, agresszív, uralkodó természete sokáig gúzsba kötötte őt, de volt mersze kilépni és elkezdeni a saját életét!


Hasonló filmek címkék alapján