Kedvencelte 1

Várólistára tette 21


Kiemelt értékelések

blackbeakwitch 

Soha nem voltam nagy Jonas Brothers fan, de szerettem őket, jó volt a zenéjük és a személyiségüket is kedveltem. Én csak a Rocktáborból ismertem meg őket kb 10 évesen és inkább Demiért voltam oda, mint értük. Persze ezután figyelemmel kísértem a munkásságukat, szerettem a szólómunkájukat is, bár hiányoztak együtt mint Jonas Brothers. Nagyon boldog voltam mikor tavaly újraegyesültek, azóta is hallgatom őket és most végre megnéztem ezt a dokumentumfilmjüket is. Hát mit mondjak, egyszerre sírtam és nevettem. Nagyon jó volt látni a kezdeteket, a nehézségeket, a világsikert, a szétszakadásukat majd az újraegyesülésüket. Őszinte volt és nyers, bár még 1-2 témába jobban belemerülhettek volna, például a Rocktábor és Disney időszakba, csak gondolom Demit nem akarták belekeverni. Az ivós kérdezz-felelek játék nagyon tetszett.
Hivatalosan Kevin lett a kedvenc Jonas tesóm, a doksi alatt 1-2x megszakadt érte a szívem és szerintem ő a legföldhözragadtabb közülük, illetve ő mindig hű maradt önmagához és az elveihez, kár, hogy ő soha nem volt úgy felhypeolva mint a másik kettő. Persze Joe-t és Nick-et is szeretem ettől függetlenül.
Hihetetlen, hogy már felnőtt emberek feleségekkel és 3-ból 2 már gyerkőcökkel, hiszen ők is részei voltak a gyerekkoromnak. De nagyon örülök, hogy a testvéri kapcsolatuk erősebb mint valaha, hogy boldogok és hogy azt csinálják amit szeretnek. :)

iamwiki

Érdekes volt látni, hogy nőttek fel, hogy fejlődtek, hogy történt a törést, hogy jöttek újra össze.


Hasonló filmek címkék alapján