Gyagyás gyilkosság (2019) 134

Murder Mystery
97' · amerikai · akció, vígjáték, krimi

Egy New York-i zsaru európai vakációra viszi a feleségét, a repülőút alatt megismerkednek egy titokzatos alakkal, aki meghívja őket egy idős milliárdos hajójára. Amikor a gazdag fickót megölik, ők lesznek a fő gyanúsítottak.

angol

Képek 2

Szereposztás

Jennifer AnistonAudrey Spitz
Adam SandlerNick Spitz
Luke EvansCharles Cavendish
Gemma ArtertonGrace Ballard
Terence StampMalcolm Quince
Dany BoonLaurent Delacroix felügyelő
John KaniUlenga ezredes
Adeel AkhtarVikram Govindan maharadzsa
Luis Gerardo MéndezJuan Carlos Rivera
David WalliamsTobias Quince

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 2

Várólistára tette 68


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Ez nagyon jó lett, én legalábbis végig nevettem az egészet. Bírom Jennifer és Adam párosát már nem először láttam őket egy filmben, és most is nagyon jók voltak. Vicces volt, izgalmas, szórakoztató, és már sejtettem nagyjából ki vagy kik lesznek a gyilkosok. :-D

Valentine_Wiggin 

Jópofa kis Agatha Christie paródia. Semmi extra, de gyakorlatilag alpáriság nélkül humoros, kellemesek a kiutalások a nagyobb krimikre, és Adam Sandler más filmjeire is, a szereplőgárda pedig sztárparádé. Mindenképp érdemes adni neki egy esélyt, vizsgaidőszaki agyzsibbasztónak pl. ideális.

Lili98

Úgy néz ki, hogy kinőttem az Adam Sandler filmekből.
Sajnos még egy krimis sztorival sem vett meg a film.
Ráadásul még Jennifer karaktere is idegesített.
Gyenge Netflixes film…szerintem :(
pedig az alapötlet az jó

BlackWidow

Nagyon szeretem Adam Sandlert és Jennifer Anistont.
Estére jó kis kikapcsolódás volt ez a vígjáték. Sajnos én a második felét már egyszer végignéztem, szóval nekem most így nem volt akkora poén az egész, mert tudtam, mi fog történni. Alapvetően tetszett, hozták a szokott formájukat szerintem. Adam Sandler-en már szerintem látszanak az évek, na de Jennifer Anistonon? Úr isten, hány éves ez a nő???
Szerintem a cím találó volt magához a cselekményhez, főleg, hogy jöttek ők és tényleg elgyagyáskodták az egészet. Jól szórakoztunk rajta.

kiruu 

Mondjuk azt, hogy voltak jó részei. A film második felében. Az első fele unalmas volt, és nagyon nehezen indult be. A karaktereket nem szerettem, de az Aniston és Sandler párost szeretem a filmekben, megvan köztük az összhang, még egy gyenge vígjátékban is, mint ez.

MrsCumberbatch 

Azt hiszem, tipikusan az a helyzet állt fent, hogy túl sok negatívat olvastam a filmről, ezért nem tudtam komolyan venni. Pont ezért is, elég pozitívan csalódtam. Amúgy szerintem paródiának készült a film.. :'))
De nekem bejött, kövezzetek meg! :D

Saille 

Az is gyagyás volt, aki így fordította a „Murder Mystery” címet! Ez a film egyáltalán nem gyagyás, habár krimi-vígjáték, de a maga nemében szuperül megcsinált alkotás. Könnyed, szórakoztató, mégis fordulatos, egy percre se ül le a sztori, lelkes mosollyal merül el az ember a pörgésben. Kedves kikacsintások a klasszikus, főleg AC krimikre. spoiler Jennifer és Adam Sandler jól hozták a némiképp tahó, de jószándékú, harsány amerikai házaspárt, akik folyton veszekednek, de azért szeretik egymást. A tipikus kisemberek akik azért, csak túljárnak a gazdag lókötők eszén.
Amúgy mi is voltunk már Monaco-ban, szép emlékeket ébresztett, s pont ilyen jachtokat csodáltunk a kikötőben. :) spoiler

katy_swartz 

Nagyon imádtam. Nemtudom miért szólja le mindenki Adam Sandlert, szerintem az összes filmjében nagyon jó, vicces és aranyos, tökéletes illik bele a filmekbe. Tőlük csak jó filmre lehet számítani. Nagyon érdekes volt a végkifejlet is. Én imádtam.

LoneWolf

Elvileg ez egy vígjáték volt, de még csak mosolyogni sem sikerült rajta, szóval három kérdésem lenne ezzel kapcsolatban:
1.) Miből gondolta a Netflix, hogy ezt érdemes támogatni és betenni a kínálatukba?
2.) Luke Evans miért vállalt ebben szerepet?
3.) Miért kínzom magam ilyen borzalmakkal?

EszgéGabi

A magyar cím mindent elmond :D – krimiparódia, a főszereplők hozzák a formájukat, és érdekes módon jól passzolnak egymáshoz, A filmben a gyönyörű európai helyszínek, nyaralóhelyek – Monaco, francia riviéra – ragadtak meg a legjobban, és azt hiszem a forgatás során őket is:)


Népszerű idézetek

MrsCumberbatch 

– Nem azt mondta, hogy pocsék céllövő?
– Nem, ha a nőm élete forog kockán! … Egyébként a lábára céloztam.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján