Kedvencelte 10

Várólistára tette 75


Kiemelt értékelések

Nihilchan 

Nem sírva-nevetős vígjáték, de a maga laza módján humoros és szórakoztató, könnyed kis kikapcsolódás. A gyilkosságot elég jól megcsavarták, lehetett gondolkodni azon, hogy ki és miért a rossz. Adam Sandler karakterét viszont eléggé utáltam; kicsit sem mondanám korrekt pasinak. Jennifer Aniston aranyos volt, pontosan ugyanolyan játékot nyújtott, mint szokott. Nem volt annyira rossz, mint amire a magyar cím alapján számítottam.

Szeszj 

Nagy bolondság volt de nekem tetszett, jót szórakoztam rajta. Oké voltak pillanatok amikor nekem is sok volt! :D De egyébként jó viccek voltak benne, a krimi rész se volt olyan rossz, a tájak gyönyörűek volta-bár keveset mutattak belőle. Igazából nekem bejött, agyzsibbasztó film! :D
Jennifer Aniston és Adam Sandler jól működtek együtt, mindkettőjüket bírom, itt is hozták a formájukat. :D
Kikapcsolódásnak tökéletes a film! :D

Törpillaa 

Ez nagyon jó lett, én legalábbis végig nevettem az egészet. Bírom Jennifer és Adam párosát már nem először láttam őket egy filmben, és most is nagyon jók voltak. Vicces volt, izgalmas, szórakoztató, és már sejtettem nagyjából ki vagy kik lesznek a gyilkosok. :-D

Valentine_Wiggin 

Jópofa kis Agatha Christie paródia. Semmi extra, de gyakorlatilag alpáriság nélkül humoros, kellemesek a kiutalások a nagyobb krimikre, és Adam Sandler más filmjeire is, a szereplőgárda pedig sztárparádé. Mindenképp érdemes adni neki egy esélyt, vizsgaidőszaki agyzsibbasztónak pl. ideális.

Lili98

Úgy néz ki, hogy kinőttem az Adam Sandler filmekből.
Sajnos még egy krimis sztorival sem vett meg a film.
Ráadásul még Jennifer karaktere is idegesített.
Gyenge Netflixes film…szerintem :(
pedig az alapötlet az jó

Ascyra 

Én nem értem, mi a francnak kínzom magam mindenáron a mainstream vígjátékokkal. Nem jönnek be „oszt” kész. Ennél az emlékezetes „alkotásnál” döntöttem el, hogy soha többé nem akarok ilyeneket nézni. Nézhettem volna valami tömény drámát, vagy valami jó akciót, háborúst, noir-t, művészfilmet, bármi mást csak ezt nem… Förtelmes. A négy pontot Luke Evans mosolya kapja. (na jó, a fényképezés nem volt rossz, osszátok el fele-fele arányban).

2 hozzászólás
BlackWidow 

Nagyon szeretem Adam Sandlert és Jennifer Anistont.
Estére jó kis kikapcsolódás volt ez a vígjáték. Sajnos én a második felét már egyszer végignéztem, szóval nekem most így nem volt akkora poén az egész, mert tudtam, mi fog történni. Alapvetően tetszett, hozták a szokott formájukat szerintem. Adam Sandler-en már szerintem látszanak az évek, na de Jennifer Anistonon? Úr isten, hány éves ez a nő???
Szerintem a cím találó volt magához a cselekményhez, főleg, hogy jöttek ők és tényleg elgyagyáskodták az egészet. Jól szórakoztunk rajta.

nekedcsakRia 

Mikor elkezdtem nézni a filmet, nem gondoltam volna, hogy ennyire tetszeni fog. Jó ideje megcsömörlöttem már a Sandler filmekben. Általában alpárinak tartom őket, és inkább olyan szánalmasan nevetségesnek. De ez baromi jó volt! És a csattanó a végén, ami már a pályaudvar után történik… Hát azon teljesen besírtam.
Csak szegény Testarosáért vérzett a szívem egy picit. :(
Tuti, újra fogom nézni még párszor. Hatalmas kedvenc lett.

MrsCumberbatch 

Azt hiszem, tipikusan az a helyzet állt fent, hogy túl sok negatívat olvastam a filmről, ezért nem tudtam komolyan venni. Pont ezért is, elég pozitívan csalódtam. Amúgy szerintem paródiának készült a film.. :'))
De nekem bejött, kövezzetek meg! :D

kiruu 

Mondjuk azt, hogy voltak jó részei. A film második felében. Az első fele unalmas volt, és nagyon nehezen indult be. A karaktereket nem szerettem, de az Aniston és Sandler párost szeretem a filmekben, megvan köztük az összhang, még egy gyenge vígjátékban is, mint ez.


Népszerű idézetek

MrsCumberbatch 

– Nem azt mondta, hogy pocsék céllövő?
– Nem, ha a nőm élete forog kockán! … Egyébként a lábára céloztam.

Tori_Kagome 

Nick: Honnan ismerem? Várj! Maga színésznő, ugye?
Grace: Minden nő színésznő, kedves. Csak van annyi eszem, hogy pénzt kérjek érte.

Ivy 

Nick: Azért csak szólok, ha a motor hangja olyan mint a nővéredé, irritáló, magas és hangos, akkor sebességet kell váltani.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján