Családi bunyó (2019) 8

Fighting with My Family
108' · amerikai, angol · dráma, vígjáték, életrajzi

Az igaz történet alapján készült CSALÁDI BUNYÓ hősei a jó útra tért bűnöző, Ricky, felesége, Julia, lányuk, Paige és fiuk, Zak, akik együtt lépnek ringbe kisebb pankrációs rendezvényeken. Mikor Paige és Zak lehetőséget kapnak, hogy felvételt nyerjenek a WWE-be, vagyis az első számú pankrációs… [tovább]

angol
magyar

Szereposztás

Florence PughRaya Knight
Dwayne JohnsonDwayne "The Rock" Johnson
Lena HeadeyJulia Knight
Vince VaughnHutch
Nick FrostRicky Knight
Stephen MerchantHugh
Jack LowdenZak Knight
Kim MatulaJeri-Lynn
Chloe CsengeryAlly
Stephen FarrellySheamus

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 3

Várólistára tette 90


Kiemelt értékelések

RubySaw 

Nem értem! Nem értem, hogy miért ezt a lányt választották, amikor rengeteg tehetséges ember volt a WWE-ben. Biztosan nehéz utat járt be, de ne már. Félig tetszett, félig nem. A sok családi dráma helyett lehetett volna több pankráció. Nem hiszem, hogy az NXT műsorai ilyen gyérek voltak, továbbá rohadt idegesítő volt, hogy több pankrátor helyett csak Rockot mutogatták. Plusz mi az, hogy A. J. Lee-t Rosita játszotta?
Ez ilyen egyszer nézős film. Kicsit szerintem elnagyolták, de amit kellett, azt hozta (poén, önmarcangolás, feltámadás, győzelem).

MonoKrom22

Megnevettett, ugyanakkor több rejlik mögötte, mint egy egyszerű vígjáték. Motivációs üzenet: mi van akkor ha elérjük álmainkat? És mi van akkor ha mégsem? Remek színészi játék, The Rock az 5 perces beugróiban nagyon szórakoztató és van szíve a filmnek. Csak az a fránya malac humor, ami nálam egy csillagba kerül.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján