Családi bunyó (2019) 80

Fighting with My Family
108' · amerikai, angol · dráma, vígjáték, életrajzi 16

Az igaz történet alapján készült CSALÁDI BUNYÓ hősei a jó útra tért bűnöző, Ricky, felesége, Julia, lányuk, Paige és fiuk, Zak, akik együtt lépnek ringbe kisebb pankrációs rendezvényeken. Mikor Paige és Zak lehetőséget kapnak, hogy felvételt nyerjenek a WWE-be, vagyis az első számú pankrációs… [tovább]

angol
magyar
angol

Képek 7

Szereposztás

Florence PughRaya Knight
Dwayne JohnsonDwayne "The Rock" Johnson
Lena HeadeyJulia Knight
Vince VaughnHutch
Nick FrostRicky Knight
Stephen MerchantHugh
Jack LowdenZak Knight
Kim MatulaJeri-Lynn
Chloe CsengeryAlly
Stephen FarrellySheamus

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 9

Várólistára tette 124


Kiemelt értékelések

LoneWolf

Kissé bajban vagyok ennek az értékelésével. Kavarognak bennem a gondolatok, a halványuló félben lévő emlékek és ez talán ráteszi a bélyegét a csillagozásra is. Régen imádtam a pankrációt, így a 2005-ös amerikai nyaralásom alkalmával a rokonok kivittek egy igazi WWE meccsre, szóval különösen nagy nosztalgia faktorral bírt nálam ez a film.
Emellett szimpatikus volt a főszereplő, Raya, és a lökött családja is, de még az elmebeteg Hutch (Vince Vaughn) edzőt is sikerült megkedvelnem a végére, nem beszélve arról, hogy az önmagát alakító Dwayne 'The Rock' Johnson is ellopta a show-t a kemény 2 jelenetével. Ez egy viszonylag egyszerű, halálos tragédiák nélküli, 'sport' központú életrajzi film, ami igyekszik picit szórakoztatni is, de mégsem esik át a ló túloldalára. A legnagyobb hibája, hogy talán túl hosszúra sikeredett, egy olyan 20 percet simán lecsippenthettek volna belőle, de még így is sikerült a végére ismét a közönség soraiba képzelni magam, ahol anno egy általam készítette táblát („I came all the way from Hungary to see WWE wrestling”) feltartva figyeltem eme furcsa színjátékot, amit pankrációnak neveznek. Mit is írhatnék még? A hosszától eltekintve simán ajánlom mindenkinek, akit nem riaszt el a műfaj.

barbymalik0112

Huhha, összességében nem adott többet egy szimpla amcsi filmnél, mégis volt benne valami szikra, ami miatt megérdemli ezt a 8 pontot. Előtérbe helyezi a családi kötelékek fontosságát; ami az egyéni érdek fölött áll. A féltékenység nagy úr, de nem szabad, hogy rányomhassa a pecsétjét a család kohéziójára. Paige/Raya/Whatever egy kedvelhető, ambíciózus karakter, akiért a néző szívesen drukkol, hiszen egy kis csodabogár, a kora számkivetettje, könnyű vele azonosulni is. Hátméghogy igaz történeten is alapul! Megfordultak a filmben nagy nevek, amik emelték a film hangzatosságát, mint Dwayne Johnson, Lena Headey, vagy Vince Vaughn, és vonzzák a Trónok harca rajongókat, míg várnak a 8. évadra.
De mégsem érdemel maximum pontszámot, mégpedig a vége miatt. Megvolt a pálfordulás, a tetőpont, és… akkor mindent elsietnek, mert lejár a vetítési idő. spoiler Szóval ez ilyen zárjuk le gyorsan dolog volt nekem, ami miatt ambivalens érzelmeket keltett bennem a film.

1 hozzászólás
christine

Az elejét nagyon untam, már azon voltam, hogy kikapcsolom, és meg se nézem, de aztán csak folytattam. Eleinte háttérzörejnek ment, de a közepétől már muszáj volt teljes bedobással azt néznem. Elképesztő a benne rejlő üzenet, amit sikerült átadnia. A szereplők is rendben voltak, a drámából sem volt hiány, és a végén egy olyan kerek, egész képet kaptam, ami teljes mértékben bejött. Ajánlom.

silentscream 

Egyszeri kikapcsolódáshoz abszolút megfelel szerintem. :) Nem kifejezetten csak vígjáték, de voltak részek, amiken jót nevettem. :D Illetve magát a „pankrátor-családot” is megszerettem. :D Raya igazi tökös csaj, szimpatikus volt a karaktere. Habár elég lassan, de jó volt látni ahogy végre elkezdett megnyílni és beilleszkedni a végére. :) Zaket néha fejbe tudtam volna vágni, de szerencsére végül észhez tért. Tetszett, hogy annak ellenére, hogy néha voltak nézeteltéréseik azért mindvégig kitartottak egymás mellett a Knight családban.

Papillon_εïз 

Nem értem! Nem értem, hogy miért ezt a lányt választották, amikor rengeteg tehetséges ember volt a WWE-ben. Biztosan nehéz utat járt be, de ne már. Félig tetszett, félig nem. A sok családi dráma helyett lehetett volna több pankráció. Nem hiszem, hogy az NXT műsorai ilyen gyérek voltak, továbbá rohadt idegesítő volt, hogy több pankrátor helyett csak Rockot mutogatták. Plusz mi az, hogy A. J. Lee-t Rosita játszotta?
Ez ilyen egyszer nézős film. Kicsit szerintem elnagyolták, de amit kellett, azt hozta (poén, önmarcangolás, feltámadás, győzelem).

2 hozzászólás
JasonDixon 

Nem volt rossz, szerintem a szereplőket is jól eltalálták. Máskor is megnézném.

hashtagHetiMozi 

Megnevettett, ugyanakkor több rejlik mögötte, mint egy egyszerű vígjáték. Motivációs üzenet: mi van akkor ha elérjük álmainkat? És mi van akkor ha mégsem? Remek színészi játék, The Rock az 5 perces beugróiban nagyon szórakoztató és van szíve a filmnek. Csak az a fránya malac humor, ami nálam egy csillagba kerül.

Anna1999Gitta 

Szeretettel és szeretetteljesen mutatja be,hogy mennyire szeretheti egymást a család.

spoiler

Mr_White 

Szánalmas reklámfilmje a WWE-nek, a filmnél csak a Szikla jelenetei szánalmasabbak.
Egyszerűen nem tudtam komolyan venni egy csaj útját a „világbajnoki” címig egy olyan „sportban”, amiről jól tudjuk, hogy csak színház. Ebben a témában sokkal őszintébb és jobb film Mickey Rourke mozija.

Patyolatpitypang

Jó poénok voltak benne. De egy kis elnyomó érzést kaptam, túl agresszív volt


Népszerű idézetek

Bogesxd 

– Hogy kerültek ebbe a szakmába?
– Ez romantikus sztori.
– Nincs jobb a romantikus sztoriknál.
– Akkor ezt imádni fogják. Akkoriban öngyilkos akartam lenni.

Bogesxd 

The Rock: There's your advice! Straight out of the Jabroni-beating, pie-eating, trailblazing, eyebrow-raising, entertaining the globe, never hotter, talking to two rejects from Harry Potter!

Bogesxd 

Hutch: Gyerünk, Paige, nyomd, nyomjuk meg. Mi van, ha a ringben izomból kell felemelned valakit? Ha nem bírod el, fejre ejted és kitörik a nyaka. Egy csomó űrlap és utálom az űrlapokat. Alig tudok írni, Paige!

Bogesxd 

Húzd ki a kemény fejed a hájas seggedből!


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján