Portraits 16833

Florence Pugh angol

1996. január 3. (Oxford, Anglia, UK) –

Teljes névFlorence Rose C. M. Pugh
Nem
Wikipédia-linkhttps://en.wikipedia.org/wiki/Florence_Pugh

1 díj · 8 jelölés · Snitt-díj-jelölt 2020

Képek 20

Kedvencelte 30

Szűrés

Szerepei 18

The Wonder
Lib Wright
Sólyomszem (2021–)
Hawkeye
Yelena Belova
Fekete Özvegy (2021)
Black Widow
Yelena Belova
Kisasszonyok (2019)
Little Women
Amy March
Fehér éjszakák (2019)
Midsommar
Dani
Családi bunyó (2019)
Fighting with My Family
Raya Knight
Törvényen kívüli király (2018)
Outlaw King
Elizabeth de Burgh
Lear király (2018)
King Lear
Cordelia
Eszmélet (2014)
The Falling
Abbie
Molly

Producer 1


Népszerű művészértékelések

MewIchigo_Fan_Daniel 

Florence Pugh

Egy nagyon ügyes és szép, feltörekvő fiatal színésznő. Nagyon bízok benne, hogy nem először láttam ( Fekete Özvegy (2021) ) és más filmekben is szerepelni fog. Van még mit tanulnia, azt tény. Mindenkinek van. De biztos, hogy ennél már csak jobb lehet és jobban fogja csinálni. ^^

Emese_Szalai 

Florence Pugh

Nagyon tehetségesnek tartom őt. Először a Családi bunyóban láttam. Amikor megnéztem a Kisasszonyok filmet, tudtam hogy ezt az Amy-t én már láttam valahol! Hát, talán második nézésre esett le, hogy pársze, ő játszott a Családi bunyóban! Na, nekem ilyen ez a lány. Rengeteget kell még tanulnia, de ahogy jobbnál-jobb filmekben szerepel majd, hihetetlen profi színésznő válhat belőle!

martina1 

Florence Pugh

Sajnálom, de nagyon idegesít a színésznő. A Midsommárban láttam először és lehet a film hibája is, hogy ennyire nem szeretem. A Kisasszonyokban is csak rontott az élményen, úgy, hogy már alapvetően nem tetszett annyira a film. Előre félek például a Fekete Özvegytől, amiben központi szerepet kapott. Feltörekvő színésznőnek tűnik, úgyhogy gondolom több filmben is szerepelni fog. A játékával nincs baj, de van egy fajta arckifejezése, ami felidegesít és nem tudom nézni.
(Már rég bennem volt ez, hogy leírjam nem szeretem, csak nem tudtam hogy van-e értelme. De mostmár érdekel ki osztja még a véleményem :D)