The Commuter – Nincs kiszállás (2018) 3

The Commuter
105' · amerikai, angol · dráma, krimi 16

Egy életunt biztosítási ügynök egyhangú, mindennapi ingázása hirtelen izgalmas fordulatot vesz, amikor egy titokzatos idegen leszólítja a vonaton, és arra kéri, találjon meg egy utast, még mielőtt beérnek a végállomásra. Miközben versenyt fut az idővel, hogy megoldja a rejtélyt, egy halálos terv… [tovább]

angol
magyar

Képek 3

Szereposztás

Liam NeesonMichael Woolrich
Vera FarmigaJoanna
Killian ScottDylan
Hirdetés

Várólistára tette 82


Kiemelt értékelések

Coralie 

Mindenképp szerettem volna megnézni, mert kedvelem az Elrabolva típusú filmeket.
Legnagyobb örömömre, pontosan azt is kaptam, amit vártam. Liam Neeson már nem fiatal, el is hangzik a filmben többször is, hogy 60 felett jár, ezért a karakterét is igyekeztek egy kicsit ehhez alakítani, de még így sem volt hiány akcióban és fordulatokban. Egy percig sem unatkoztam. Amikor lassabb, nyomozósabb részek jöttek, akkor kattogott az agyam a megoldáson, amikor pedig pörgött, akkor hozta az elvárt szintet. A leginkább az tetszett, hogy nem volt kiszámítható! A szokásos sablon megoldásokat leszámítva nem jöttem rá, hogy kik vannak benne és kik az ártatlanok. A főszereplőnk pedig ismét azt az érzést keltette a nézőben, hogy bármelyikünkkel megtörténhetne egy ilyen eset, és ettől vált szimpatikussá a karaktere, ahogy általában.
Neeson rajongóknak és az Elrabolva filmek kedvelőinek mindenképp ajánlom mozis nézésre, nem fognak csalódni. (Nekem úgy tűnt, hogy a teremben ülő többi embernek is tetszett.) Viszont akinek már a korábbi hasonló filmek sem jöttek be, ez sem fog.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján