The Commuter – Nincs kiszállás (2018) 62

The Commuter
105' · amerikai, angol · dráma, krimi 16

Egy életunt biztosítási ügynök egyhangú, mindennapi ingázása hirtelen izgalmas fordulatot vesz, amikor egy titokzatos idegen leszólítja a vonaton, és arra kéri, találjon meg egy utast, még mielőtt beérnek a végállomásra. Miközben versenyt fut az idővel, hogy megoldja a rejtélyt, egy halálos terv… [tovább]

Képek 3

Szereposztás

Liam NeesonMichael MacCauley
Vera FarmigaJoanna
Killian ScottDylan
Patrick WilsonAlex Murphy
Jonathan BanksWalt
Sam NeillHawthorne kapitány
Elizabeth McGovernKaren MacCauley
Shazad LatifVince
Andy NymanTony
Clara LagoEva

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 2

Várólistára tette 86


Kiemelt értékelések

Coralie

Mindenképp szerettem volna megnézni, mert kedvelem az Elrabolva típusú filmeket.
Legnagyobb örömömre, pontosan azt is kaptam, amit vártam. Liam Neeson már nem fiatal, el is hangzik a filmben többször is, hogy 60 felett jár, ezért a karakterét is igyekeztek egy kicsit ehhez alakítani, de még így sem volt hiány akcióban és fordulatokban. Egy percig sem unatkoztam. Amikor lassabb, nyomozósabb részek jöttek, akkor kattogott az agyam a megoldáson, amikor pedig pörgött, akkor hozta az elvárt szintet. A leginkább az tetszett, hogy nem volt kiszámítható! A szokásos sablon megoldásokat leszámítva nem jöttem rá, hogy kik vannak benne és kik az ártatlanok. A főszereplőnk pedig ismét azt az érzést keltette a nézőben, hogy bármelyikünkkel megtörténhetne egy ilyen eset, és ettől vált szimpatikussá a karaktere, ahogy általában.
Neeson rajongóknak és az Elrabolva filmek kedvelőinek mindenképp ajánlom mozis nézésre, nem fognak csalódni. (Nekem úgy tűnt, hogy a teremben ülő többi embernek is tetszett.) Viszont akinek már a korábbi hasonló filmek sem jöttek be, ez sem fog.

Haspók 

Vera Farmiga és Liam Neeson olyan nevek, akik miatt kötelező megnéznem egy filmet.
Szórakoztató volt, tele akcióval és ez most éppen elég is volt számomra.

Bubu 

Nagyon fordulatos, szórakoztató akciókrimi, de sajnos önismétlés. Ha a Non-Stop című filmet látta a néző, látta ezt is, ugyanis lényegében ugyanaz a történet, csak nem repülőn, hanem vonaton játszódik. Szerencsére csak a gerince ugyanaz a sztorinak, így nézeti magát a film, hiszen amikor elkezd bonyolódni a cselekmény, az embernek beindul az agya és nem nyugszik, amíg a főhős a végére nem jár a rejtélynek, ami a film fő szálát alkotja.
Szóval, igen, már láttunk ilyet, sőt a film közepe környékén kínosan copy-paste érzésünk van, mégis élvezzük a dolgot, mert a rejtély új, és az írók előtt meg is emeljük a fejfedőt, mert bizony nem lehet egyszerű így felépíteni egy ilyen kanyargós utat, még ha kis is taposták már egyszer.
Az viszont számomra nagyon zavaró volt, hogy a Non-Stopban is alkalmazott, egy-két perces, végletekig túltolt látványjelenetet ide is be kellett erőszakolni. (Nem értem az ilyet. Talán túl sok pénz maradt a költségvetésből és egy akciófilmes látványtervező haver meg a CGI-csapata éppen szabad volt?) Túl kell esnünk rajta mosolyogva, vagy a fejünket fogva, aztán folytatódik a furcsa képsorokkal félbeszakított izgis szórakozás.
Végül is a The Commuter egy sima vasárnapi nyomozgatós bunyós akcióhősös mozi, de a maga nemében fenomenális.

KyKy

Ez egész jó kis akciófilm volt. Liam Neeson kedvenc színészeim egyike, érdekel tőle minden film, ahogy ez is érdekelt. Bár tény, hogy nagyon hajaz más történetekre, de egyáltalán nem zavaró. Érdekelt, hogy mire megy ki a játék, és egyáltalán nem csalódtam. Nem volt kifejezett sejtésem, mi fog történni, sok helyen nagyon látványosra sikeredett, és a történet is magával ragadott, nem értem rá unatkozni. Egyszer mindenképpen ajánlatos megnézni.

a_girl92 

Hát ez adta. Lekötött, tényleg figyeltem rá, és nem facebookoztam végig xD :D és persze Liam Neeson is jó volt, akit mostanában szerettem meg jobban <3 ^^

Gazella

Izgalmas akciófilm különleges látványelemekkel, amik a moziban ütöttek volna igazán.

otaksa

Szeretem Liam Neeson filmjeit, izgalmas, csavaros, jó volt.

Mr_Catharsis91 

Sok újdonságot nem nyújtott a film, hovatovább azt is mondhatnám, hogy felesleges volt ebbe pénzt fektetni. Egy újabb akciófilm a Neeson-filmográfiának.


Népszerű idézetek

Bogesxd 

Ha tudni akarod, Isten mit gondol a pénzről, nézd meg, hogy kinek adja.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján