Non-Stop (2014) 136

Bill Marks szövetségi légi marsallként ingázik a New York-London non-stop járaton. Átlagos útnak indult ez a napja is, amikor a telefonjára egy fenyegető sms-t kap. Húsz percenként megölnek egy utast a fedélzeten, ha nem utalnak át 150 millió dollárt egy bankszámlára. Egyedül Marks, aki aggódik… [tovább]

angol
magyar

Képek 1

Szereposztás

Liam NeesonBill Marks
Julianne MooreJen Summers
Scoot McNairyTom Bowen
Michelle DockeryNancy
Nate ParkerZack White
Corey StollAustin Reilly
Lupita Nyong'oGwen
Linus RoacheDavid McMillan

Kedvencelte 9

Várólistára tette 48


Kiemelt értékelések

walksdowonders 

Már az első tizenöt percben gyanakodni kezdtem, aztán elvetettem, aztán megint biztos voltam benne, hogy tudom ki a rosszfiú, aztán persze megint összezavarodtam, majd később már tényleg nem értettem semmit. A végén az volt a meglepi, hogy nem volt meglepi.
Most egy kicsit elvonulok a világtól és megpróbálom összeszedni magam…

Negative_Singularity

Őszintén meglepődtem ezen a filmen, hogy mennyire jó; egész végig ott lebegett a fejem felett nekem is a kérdőjel, hogy akkor most mi is történik, ki áll e mögött, és miért. Fordulatos, csavaros, de a végén kényelmesen tisztáz mindent. Ajánlom mindenkinek, aki izgulni akar, és egy újabb remek színészi játékot látni Liam N-től.

Debut 

A befejező harminc perc röhejesre sikerült, előtte simán 10/8…

Roxan

Először nem tudtam mi lehet olyan jó egy olyan filmben, ami egész végig egy repülőn játszódik, de a fülszöveg igen pörgősnek ígérkezett, és mert a főszerepben Liam Neeson volt, adtam neki egy esélyt. És azt kell hogy mondjam, nem bántam meg.
Nagyon izgalmas volt, a szereplő gárda fantasztikus és a történet is igazán figyelem felkeltő, és nem is nevezném sablonosnak.
Sokat agyaltam vajon mi lesz majd a vég kifejlett, rengeteget izgultam, és nem egyszer hökkentem meg.
Ha egy izgalmas filmet keresek, bizton állítom hogy a Non Stop is az eszembe jut. Nagyon tudom ajánlani. :)

Horváth_Evelyn 

Izgalmas volt, de ennyi. Kicsit túl lett okoskodva. Liam Neeson karakterszínész lett.

Szeszj 

Nekem nagyon bejött ez a film, már az elejétől kezdve nagyon tetszett, az egész izgalom és, az hogy bárki lehet a gyilkos, nagyon nagy volt! :D Huu főleg a végén mikor a repülőgépet úgy tették le, az nagyon nagy volt! Értékelés:Történet:5/5* Szerintem nagyon jó volt, ahogy ezt az egészet kitaláltak, és hogy mért ment a hajsza! Szereplők:5/5* Liam Neeson és Julianne Moire nagyon jól játszották a szerepüket! Zene:5/5* Az elején volt egy nagyon jó zene! :D Vége:5/5* Az egyik kedvenc részem a végén volt, nagyon jó befejezést kapott! :D Összegzés:10/10* Remek film volt szerintem! :D

dorinna00

Ahogy kell, egy tökéletes Liam Neeson film! :)

desertangelable 

Nem tudom, hogy célja volt-e a készítőknek, hogy megingassák a nézőket azon hitükben, hogy spoiler, ha igen akkor nem sikerült. Ha csak annyit szerettek volna, amit ezzel kapcsolatban a médiának sikerült elérnie, akkor viszont tökéletesre sikerült. Ez amolyan, mármindenkigyanús kategória és természetesen a végén az lesz a gyilkos, spoiler

tomi0803 

Szeretem az olyan filmeket, történeteket, ahol egyszerűen nem lehet rájönni, ki áll a háttérben. Ez is ilyen. :) Sokat dob a filmen a helyszín is, a repülő, mint elzárt, s mozgó környezet. Többszöri nézésre sem unalmas, jó kis thriller. :)

ᛕٱกѻ

Egész nézhető volt, ahhoz képest, hogy Liam Neeson-t akcióhősként csöppet sem tudom komolyan venni. Eleinte mókás volt, hogy ő is gyanúsított, de aztán rájöttem, hogy nem önmagát gyanúsítja, hanem mások őt.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján