Árral szemben (1993) 47

Striking Distance
102' · amerikai · akció, thriller, krimi 16

Tom Hardy (Bruce Willis) gyilkossági nyomozó nem ijed meg az árnyékától, egy nap mégis a vizirendészeten találja magát. Az új munkakörben kénytelen rádöbbenni, hogy eredeti hivatását nem képes feladni. Ráadásul egy véletlen folytán kiderül, hogy apja halála is ugyanannak a pszichopata gyilkosnak… [tovább]

Képek 5

Szereposztás

Bruce WillisTom Hardy
Sarah Jessica ParkerJo Christman
Dennis FarinaNick Detillo kapitány
Tom SizemoreDanny Detillo
Robert PastorelliJimmy Detillo
John MahoneyVince Hardy
Andre BraugherFrank Morris
Brion JamesEddie Eiler nyomozó
Tom AtkinsFred Hardy hadnagy
Hirdetés

Kedvencelte 2

Várólistára tette 13


Kiemelt értékelések

Ascyra 

Ez az a film, amit most újranézve már egyáltalán nem tudok felcsillagozni. Nincs benne semmi ami miatt azt mondanám, hogy bárki nézze meg. Illetve, bocsánat, ott van az örök álhatatos és igaziférfis Bruce Willis, akinek ez a szerep is jól állt volna, ha nem ez lenne a hatvanadik ugyanilyen szerepe. Willis ennél jóval többre is képes (lenne), ha kapna végre olyan szerepet (és lássuk be, ahogy telik az idő, egyre kevésbé van esélye rá), amelyben egy kissé meg kéne tornásztatnia az arcizmait. Utálom a főszereplő nőt, de ami igaz, az igaz, most itt jóval többet hoz, mint amit általában sikerül neki. Ennél sokkal többet a filmről nem igazán érdemes mondani, ez is csak egy BW, bár az tény, hogy ez nem durrogtatós, hanem a nyomozós thriller, de ez is csak egy csepp a tengerben. Felejthető, egynek jó.

Serafina_Darion 

Ha nem lenne benne Sarah Jessica Parker….az milyen jó lenne. (*vágyakozó sóhaj)
Ha levesszük a csajt és a körülötte lévő hajjjt, akkor egy nagyon jó és fordulatos akciófilmet kapunk. Olyan mint a Véres munka, csak itt nem Clint Eastwood-dal játszik a gyilkos.
Jó kis film, egyszer mindenképp érdemes megnézni. :)

Hippoforaccus 

Kiszámítható spoiler, de attól nézhető történet, legalábbis egyszer…


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján