Elrabolva (Elrabolva 1.) (2008) 278

Bryan Mills valaha a titkosszolgálat egyik legkiválóbb ügynöke volt, újabban sztárokat véd a rajongóktól. 17 éves lánya, Kim az anyjával, Lenore-ral és tehetős mostohaapjával él és épp Párizsba készül legjobb barátnőjével, Amandával, amire Bryan vonakodva bár, de áldását adja. Bár ne tette… [tovább]

angol

Képek 1

Szereposztás

Liam NeesonBryan Mills
Maggie GraceKim
Famke JanssenLenore
Leland OrserSam
Jon GriesCasey
David WarshofskyBernie
Holly ValanceSheerah
Katie CassidyAmanda
Xander BerkeleyStuart
Arben BajraktarajMarko

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 53

Várólistára tette 67


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Már nem egyszer láttam ezt a filmet. Tetszett, de már annyiszor láttam, hogy nem igazán köt le. Van benne izgalom, akciódús, fordulatos is. A szereplők elmennek, Liam Neeson jó színész.

Kedves_Könyvek

Az ok, amiért ne menj Párizsba xd
Még jó, hogy amúgy sincs pénzem rá :D

Oroa 

Anyum nézte mindig ezt a filmet a tévébe de én csak részleteket láttam mindig belőle, jó döntés volt, hogy végül megnéztem az egész filmet. Nagyon tetszett.

Liza 

Az egyetlen akciófilm, amit szeretek :D Ahányszor adják, annyiszor nézem meg….

hraurie

Nem igazán vagyok oda a „megyünk és ölünk” jellegű filmekért, de valahogy Liam Neeson annyira szerethetővé és élvezhetővé teszi ezt az egész akció-műfajt, hogy muszáj mindenkinek megnézni, bárhogy is viszonyul az ilyen filmekhez. Muszáj, mert olyan kijózanítóan, felpofozósan valósághű, hogy szívem szerint kötelezően levetíteném évente egyszer az egész világ előtt. Annyira aktuális veszélyeket feszeget, és azt hinnénk, ilyen buta szereplők csak a filmekben létezhetnek, de nem… A valóság az, hogy a mai lányok többsége tényleg ennyire hiszékeny, és sajnos nem mindenkinek lehet Liam Neeson az apja.
Ütős és erős film, izgalmas, mégis szívszorító.

Annie04

Izgalmas történetvezetés, remek akciójelenetek, szimpatikus szereplők (csakis a jók). Az egyik legkedvencebb akciófilmem.

mandu

Már mióta várólistán van, de sosem jutottam el a megnézéséig. Apum nagy kedvence, ahányszor adják a tévében, ő mindig leül és megnézi.
Ma nincs sulim, koreai drámákhoz és műsorokhoz nincs kedvem, úgyhogy letöltöttem mind a három részt és tartok egy minimaratont. :3
Ami kifejezetten nem tetszett az az, hogy túl hosszúra nyúltak az unalmas, „ismerkedjünk meg a szereplőkkel” percek és elég sokat kell várni arra, hogy ténylegesen beinduljanak a dolgok. Ezt leszámítva sem egy nagy durranás a film, olyan kis egyszer nézős meh.

Ratsui

Nem egy esemènytelen film, de a vègefelè kicsit sok volt a fejlövès-nyaktiló kombó.

viky0222

Általában nem ezeket a típusú filmeket szeretem, de ez nagyon tetszett. Imádom. Izgalmas, fordulatos, illetve Liam Neeson is zseniálisan alakítja a szerepét.


Népszerű idézetek

Delena

Nem tudom ki maga és azt sem mit akar. Ha váltságdíjat akar, elmondom, hogy nincs pénzem, de rendelkezem olyan különleges képességekkel, amelyeket pályám során tökélyre fejlesztettem. Amelyek miatt a magafajták rémálma vagyok. Ha most elengedik a lányomat máris végeztünk. Nem fogom keresni, nem üldözöm magát. De ha nem… meg fogom keresni, meg fogom találni, és meg fogom ölni!


Folytatása

Összehasonlítás

Elrabolva


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján