Elrabolva (Elrabolva 1.) (2008) 247

Taken
93' · francia, amerikai · akció, thriller, krimi 15

Bryan Mills valaha a titkosszolgálat egyik legkiválóbb ügynöke volt, újabban sztárokat véd a rajongóktól. 17 éves lánya, Kim az anyjával, Lenore-ral és tehetős mostohaapjával él és épp Párizsba készül legjobb barátnőjével, Amandával, amire Bryan vonakodva bár, de áldását adja. Bár ne tette… [tovább]

angol

Képek 1

Szereposztás

Liam NeesonBryan Mills
Maggie GraceKim
Famke JanssenLenore
Leland OrserSam
Jon GriesCasey
David WarshofskyBernie
Holly ValanceSheerah
Katie CassidyAmanda
Xander BerkeleyStuart
Arben BajraktarajMarko

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 48

Várólistára tette 55


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Már nem egyszer láttam ezt a filmet. Tetszett, de már annyiszor láttam, hogy nem igazán köt le. Van benne izgalom, akciódús, fordulatos is. A szereplők elmennek, Liam Neeson jó színész.

Kedves_Könyvek 

Az ok, amiért ne menj Párizsba xd
Még jó, hogy amúgy sincs pénzem rá :D

Oroa 

Anyum nézte mindig ezt a filmet a tévébe de én csak részleteket láttam mindig belőle, jó döntés volt, hogy végül megnéztem az egész filmet. Nagyon tetszett.

Liza 

Az egyetlen akciófilm, amit szeretek :D Ahányszor adják, annyiszor nézem meg….

Annie04

Izgalmas történetvezetés, remek akciójelenetek, szimpatikus szereplők (csakis a jók). Az egyik legkedvencebb akciófilmem.

mandu 

Már mióta várólistán van, de sosem jutottam el a megnézéséig. Apum nagy kedvence, ahányszor adják a tévében, ő mindig leül és megnézi.
Ma nincs sulim, koreai drámákhoz és műsorokhoz nincs kedvem, úgyhogy letöltöttem mind a három részt és tartok egy minimaratont. :3
Ami kifejezetten nem tetszett az az, hogy túl hosszúra nyúltak az unalmas, „ismerkedjünk meg a szereplőkkel” percek és elég sokat kell várni arra, hogy ténylegesen beinduljanak a dolgok. Ezt leszámítva sem egy nagy durranás a film, olyan kis egyszer nézős meh.

Zohannna

Igazi akció! Ez a film álltal is többet tudtam meg a világ csúf oldaláról. Szerintem Liam Neeson volt a szerepre a tökéletes színész, teljesen hiteles volt az egész.

viky0222

Általában nem ezeket a típusú filmeket szeretem, de ez nagyon tetszett. Imádom. Izgalmas, fordulatos, illetve Liam Neeson is zseniálisan alakítja a szerepét.

Cholito

Általában nem szoktam szeretni az akciófilmeket, de ez nagyon tetszett. Mondjuk lehet, hogy az „érzelmi vonal” miatt. Beleképzeltem magam Kim helyzetébe, és úgy elég félelmetes. De a mondanivalója abszolut kompenzál. Összességében: Like :)


Folytatása

Összehasonlítás

Elrabolva


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján