Kedvencelte 2

Várólistára tette 29


Kiemelt értékelések

dulkap 

Rambo forog a sírjában, amit ő maga ásott meg…
Adott egy olyan Rambo itt, aki nem hogy a vietnami háborút, de még egy cserkész tábort se élt volna túl. Aztán a film első felében Liam Neeson-osat játszik, hogy aztán átváltson egy véres Macaulay Culkin-ra, nyomokban Rambot tartalmazva…
Jobb lett volna ezt a negyedik résszel lezárni, az legalább egy hangulatos Rambo mozi volt, szinte non-stop akcióval.

desertangelable 

A maga nemében nem volt ez rossz. Szerintem pontosan azt kaptam, amit vártam, talán csak kevesebb dzsungelt… na jó, dzsungel egyáltalán nem volt benne.

csokidani 

Arany Malna dijak ide, negativ kritkak oda, nekunk akiknek szol ez a film (nekunk akik Rambon nottunk fel) melto befejezese volt ennek a kalandnak.
A vege focim pedig bonusz; szep bucsu.

Isten veled John Rambo.

Laren_Dorr 

Olyan, mint az anális szex: fáj, de azért jó.

a_girl92 

hát az tuti h ez a része volt a leglátványosabb… Azért a többit is megnézném ilyen grafikával főleg a 4. részét :D

monokrom22 

A Rambo V egy ikonikus hős és széria méltó lezárása, amely nem fél kicsit visszanyúlni a gyökerekhez és megbolondítani a szeretett elemeket. Kevésbé elborult és akciódús mint elődei, cserébe a történet és a párbeszédek sokkal értékelhetőbbek, és azért megkapjuk a gyilkolási fejadagot is minden eddiginél brutálisabban, véresebben. A háború ezennel véget ért.

3 hozzászólás
Hippoforaccus 

Sose rajongtam túlságosan a Rambo folytatásokért, bár az első részt csípem. Ezzel a résszel is úgy vagyok, mint a többivel: van, de minek? Ez már tényleg csak egy gyenge próbálkozás, hogy pénzt csináljanak egy ismert névből.

Pistee66 

„Öregember nem vénember”! Azaz ne kötekedj John bácsival!
Stallone mindig is a kedvencem volt és az is marad, még akkor is ha nem minden filmjét ímádom feltétlen áhitattal. Főleg az utóbbi időben készült filmjei nem sikerültek olyanra, amelyre én is a kalapomat emelném.
Erre a filmre azt mondom; nem rossz, még szórakoztató is, de egyáltalán nem jó vagy különleges a maga műfajában sem, és ha nem készült volna el nem érte volna nagy veszteség a filmvilág szerelmeseit. Stallone rajongóinak kötelező, tehát én is megnéztem. Sly hozza magát, ezzel nincs gond még 73 évesen is látszik, hogy kemény csávó, de már nem illenek hozzá az ilyen szerepek. A Creed-ben bölcs, megfáradt idős embert alakított és azt fantasztikusan csinálta. Az a szerep már sokkal jobban illene hozzá, mint az ilyenek. Szerintem.
A film egyszerű,- mondjuk mint a Rambo filmek, bár az első rész sokkal komolyabb mnt egy egyszerű hentelős akciófilm,- nem tartalmaz bonyolult fordulatokat, de nem is az lenne a lényeg. Ennek a filmnek a célja a 80-as, 90-es évek akciófilmjeinek a hangulatát megidézni, ami hellyel-közzel sikerül is. Bár szerintem ez a film Rambo nélkül is müködne, mert egy sima bosszú filmnek is elmenne, de itt egy hírneves karaktert szerepeltetnek, ami által egy sorozat részévé vált ez a film. Manapság ez fontos mert a „töketlen” hollywood-i filmgyárakban nagyon rákattantak a sorozat, a remake, a reboot, meg az univerzum építés témára, ami már olyan méreteket öltött, hogy Ford Fairlane szavai jutnak az eszembe; „Eszem-f.aszom megáll”
Rambo bosszút áll egy számára kedves fiatal lány sérelmeiért, aki egy kicsit Alitára hasonlít (kis túlzással) és ezzel behozzák a képbe a „fiatal felnőt” érzést, ami nélkül ezek szerint már egy igazán brutális akciófilm sem készülhet. Az Utolsó vér egy elég kemény alkotás sok kegyetlen jelenettel, de valahogy nem volt annyira odaillő, mint a negyedik részben, nem sikerültek olyan jóra, a John Rambo-ban ímádtam és nagyon bejött. A végén pedig ahogy leszámol a főgenyával… Hát szóval azon nevettem; túlzásba vitték és számomra egy 1984-es klasszikus Arnie film nyitó képsorai jutottak eszembe. Nagyon keményre akarták venni, de nekem vicces volt. Igaz ízlések és pofonok.
Nézhető akciófilm, amin egy jobb forgatókönyv és egy sokkal jobb rendező sokat javíthatott volna!

6 hozzászólás
ftamas

Egyszer nézhető tucatfilm, amit jó eséllyel meg sem nézne a többség, ha nem lenne benne az a szó, hogy „Rambo”

1 hozzászólás

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján