Halálos iram (Halálos iramban 4.) (2009) 140

Fast & Furious
107' · amerikai · akció, dráma, thriller, krimi 16

Amikor a bűn visszahozza őket Los Angelesbe, a szökevény ex-fegyenc Dom Toretto és Brian O'Conner ügynök viszálya újból fellángol. Ám amikor egy közös ellenséggel találják szemben magukat, Dom és Brian kénytelenek megbízni egymásban, mert csak így lehet esélyük a túlélésre. És a halálos duó… [tovább]

Képek 5

Szereposztás

Vin DieselDominic Toretto
Paul WalkerBrian O'Conner
Jordana BrewsterMia Toretto
Michelle RodriguezLetty
Laz AlonsoFenix
John OrtizCampos
Gal GadotGisele
Sung KangHan
Tego CalderonTego
Don OmarDon Omar
Hirdetés

Kedvencelte 38

Várólistára tette 34


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Imádom ezt a filmet. Látványos, izgalmas, akciódús és nagyon tetszenek a jelenetek. A szereplőket is nagyon imádom. Számomra a nagy kedvencek Paul Walker, Vin Diesel nagyon jó páros. :-) A zene, a színészek, és a kocsik is nagyon jók. :-)

Kemiviki 

Ha az ember áthelyezi a fantasy világba, akkor ezek a látványos autós ugratások, bukfencek és egyéb lehetetlen dolgok már nem is bántják a szemét.
Hozza az első rész érzését, a csapat király :)

Tamás 

Annyira nulla ez a film, hogy leírhatatlan :D
Vin Diesel annyira nem tud (vagy nem hagyják) színészkedni, hogy külön érdekes volt tanulmányozni, miként próbálja minden más (a zene, a kivágások, a fények) megmutatni helyette, hogy mit is érez. De az arca átüt mindenen: semmit.

Nórcsy08

Őszintén hiányoltam belőle a csapatot, az egységet. Nem mellesleg, engem hihetetlenül zavart, hogy Brian magyar hangja nem az eredeti, megszokott volt. Ez az ügynökösdi nem áll jól neki, a laza, utcai versenyző annál inkább. Szerencsére versenyben sem volt hiány, de sajnos azt kell mondanom, nem volt kifejezetten izgalmas. Készült már ettől sokkal jobb rész is. Ezt inkább egy kis átvezetésnek éreztem. Nem mondom, hogy nem volt jó, de nem kötött le úgy, mint ahogy azt már megszoktam. Hiányoztak belőle a „régi arcok”.

Hippoforaccus 

Megint jó kis hangulatos és izgalmas akciófilm, amiben törik zúzzák az autókat spoiler. Ez már kevésbé humoros, mint az első kettő, de mérföldekkel jobb, mint a harmadik.

King_Diamond

Egy fasza, látványos akciófilm lett ez a rész is, igaz, már nem teljesen olyan, mint az első része. Pedig effektíve ez fogható fel az első rész kimondott folytatásának, cselekmény, szereplők, stb. szempontjából. A kocsik, zenék, csajok megint csak nagyon jók, mint ahogy a főszereplők is. Látványban sincs hiány most sem, ezért mindenképp érdemes (volt) moziban megnézni, vagy otthon minél nagyobb képernyős tv-n, házimozi rendszerrel az ilyen jellegű filmeket, mert úgy még nagyobb hatást keltenek és adnak.
9/10

Pennmenelien

Nem rossz, nem rossz, de vagy nem jó időben néztem meg, vagy tényleg nem jött be annyira, mint az előzőek.


Népszerű idézetek

pvik13 

-Tudod mi választja el a hekust a bűnözőtől?
-Egy rossz döntés.

impalagirl

Akkor ismered meg a másikat, ha átmegy rajtatok egy kamion.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján