Sírok között (2014) 120

A Walk Among the Tombstones
114' · amerikai · akció, dráma, thriller, krimi 16 !

A New York-i ex-zsaru, Matt Scuddert (Liam Neeson) nem hivatalos magánnyomozóként a törvény árnyékos oldalán tesz szívességeket némi készpénzért cserébe. Amikor Scudder elvállalja, hogy segít egy heroin dílernek (Dan Stevens) elkapni pár tagot, akik elrabolták és brutálisan meggyilkolták a… [tovább]

Szereposztás

Liam NeesonMatt Scudder
David HarbourRay
Adam David ThompsonAlbert
Dan StevensKeny
Maurice CompteDanny Ortiz
Laura BirnLeila Alvarez
Boyd HolbrookPeter Kristo
Eric NelsenHowie
Razane JammalCarrie Kristo
Danielle Rose RussellLucia

További szereplők

Kedvencelte 4

Várólistára tette 64


Kiemelt értékelések

mandu 

Mi ez a kislányfétis ezekben a filmekben? Miért nem lehet kiskutyákkal üzletelni? Vagy gumicukorral?
Már régóta vártam, hogy megnézhessem és abszolúte megérte. Iszonyatosan tetszett, kreatív, őrületesen izgalmas, a karakterek kidolgozottak és az utolsó pillanatig nem tudod, hogy pontosan mi is fog történni a zene miatt. Tény, hogy abszolút nem erre számítottam, nem néztem meg az előzetest, nem olvastam el a leírást, de valamiért az maradt meg bennem a plakát é a cím alapján, hogy tuti lesznek benne fantasy elemek. Na, ezt tessék elfejteni. Most vagy én asszociáltam nagyon rosszul vagy a címadók rontották el valahol, hogy ilyen becsapós lett. :D Valószínűleg az előbbi, de mindegy is. A lényeg, hogy tetszett és valószínűleg meg fogom nézetni anyuval és apuval. ^^

5 hozzászólás
Mr_White 

„Imádom”, amikor egy író elmagyarázza, hogy más krimik miért valószerűtlenek, az övé bezzeg. Egy fenét bezzeg. Ez a film csak úgy akar kinézni, mint egy realista krimi a maga visszafogottságával, lassú vágásaival. Közben meg egy tébláboló nyomozót látunk, aki véletlenül mindig beleakad valamibe, ami tovább viszi a „nyomozást”. Ennél többre számítottam, ha már egyszer Hollywood hozzányúlt az amúgy eléggé elhanyagolt Blockhoz (Whoopi Goldberg, mint Rhodenbarr, áááááá…), találhattak volna jobb alapanyagot is. Ha van.

Emerson 

Értem én, hogy Neeson a letargia szinonimája, de most tényleg muszáj minden elcseszett hősfigurát ráosztani?!? Scuddert amúgy sem ilyennek képzeltem el. Egy alkoholista nem ilyen. Még akkor sem, ha már csak ex.
Nem tudom az eredeti történeten mennyit kozmetikáztak, de a hangulatot nagyon eltalálták. A vége pedig maga volt a tökély.

Dün 

Kellően sötét volt, hozta a könyvek hangulatát – ugyan magát Matt Scuddert nem így képzeltem, de azután egészen hozzászoktam Liam Neeson Matt Scudderjéhez –, és nagyjából hű is volt a könyv cselekményéhez, csak egy-két dolgot hiányoltam, ami a könyvben benne volt és szerintem kár is, hogy a filmben nem jelent meg, no meg hát a vége, az mintha nem egééészen ilyen lett volna.

Remake 

Kihagyható. Ha mégis belefutsz, közben nyugodtan főzhetsz, vagy hímezhetsz, esetleg hámozhatsz.

Corvus_CoRex 

Annyira nem tudott lekötni, hogy nem igaz… Jó, a cím meg a borító miatt valami jó kis izgalmas cuccra számítottam, de… :/

Kiskakukk 

Elvoltam vele, bár tény, hogy nem egy kiemelkedő alkotás. Pedig az első fél óra ígéretes volt.

Ancsúr 

Először a moziban láttam, de már akkor sem emlékeztem a film egyes részeire, mikor kijöttem a teremből, így meg kellett néznem még egyszer, majd még egyszer a tévében.
Liam Neesonnak nem ez a legjobb, legkiemelkedőbb filmje. Kicsit felejthető.

morcosmosómedve

Igazi, retro szagú krimi. A vágésok, az operatőri munka, hogy nem kattognak az akció jelenetek, valamint, hogy a nyomozó nem maga a bosszúálló szárnyas démon, nem egyszemélyes háborút fojtat, csak egy nyomozó és pont, reális, és ettől befogadható. Aki szereti a műfajt, annak ajánlom, akinek egy 80-es évekbeli krimi lassú és unalmas, annak ez sem fog tetszeni.

cs_01 

Ez de rohadt unalmas volt… A kis feka gyerek minek kellett sidekick-nek? Egy Piedone-filmben még elmenne, de Liam Neeson mellé…


Hasonló filmek címkék alapján