Barátok közt (1998–) 66

A Berényi család és környezetének hétköznapi történetei nap, mint nap.
Több évtizeddel ezelőtt egy csapat gyermek sorsa különös és elszakíthatatlan szállal fonódott össze, amikor egy rideg és „bürokratikus” intézmény gondjaira hagyták őket.
Mély barátság szövődött köztük, amely… [tovább]

Képek 32

Szereposztás

Szőke ZoltánBerényi Miklós
R. Kárpáti PéterBerényi András
Varga IzabellaDr. Balogh Nóra
Domokos LászlóBerényi Attila
Mérai KatalinIllés Júlia
Kiss RamónaSzentmihályi Zsófia
Rékasi KárolyBartha Zsolt
Nagy AlexandraFekete Alíz
Tihanyi Tóth CsabaNovák László
Várkonyi AndrásKertész Vilmos

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 15

Várólistára tette 12


Kiemelt értékelések

Negative_Singularity 

Imádom xD Anno csak azért kezdtem el nézni, mert kicsiként menőnek tartottam, hogy ott forgatják, ahol lakom (Kispest), és egy csomószor láttam a kamerákat meg a szereplőket. És sulis késésnél lehetett arra hivatkozni, hogy megint BK-t forgattak és állt a busz xD Aztán megszerettem a sorozatot, bár volt kb két-három évnyi kihagyásom, de most már olyan szintű függő lettem, hogy ha esetleg nem látnám, visszanézem az RTL Most-on xD És ezen az se változtat, hogy már egy ideje studióban veszik fel xD

Viccet félretéve, vannak benne olyan csavarok meg izgulós kavarások, amit sok film megirigyelhetne :D

1 hozzászólás
MrsCumberbatch 

Nos, nem ez életem sorozata de szerintem már hisztiből is alul van értékelve, nagyon menő szidni szinten. :')
Egy szó mint száz, nehéz erre valamennyi csillagot adni, így hogy sok részt nem láttam. Tavaly nyáron hagytam abba, azelőtt pedig majdnem minden nap megnéztem. Az én kedvencem Klaudia volt. Sajnálom, hogy kiírták a karakterét.

Zoja009 

A kezdetek kezdete gagyi volt, szaggatott beszéddel, de azért néztem, aztán a közepe már okés volt, most meg már elvesztettem a fonalat, annyi új szereplő jött be, és nem is nézem. :)

Attila_Saw

Először még élveztem a sorozatot. Sok olyan témát dolgozott fel, amik tényleg tanulságosak, hitelesek voltak a szereplők és izgalmassá tették az estéimet, de amikor már arrafelé haladtunk, hogy félbehagytam, nagyon sablonná vált, önmagát ismételgette a sorozat más szereplőkkel, tényleg átváltozott mindenki mindenkivel sorozattá, és én ebből nem kértem.

remington

az első résztől „néznem kellett” mert itthon nézték. a Szomszédok-ra hajazott/hajaz, benne volt már minden klisé, amit csak egy ilyen sorozatba bele kell rakni.
most ott tartunk, hogy gyűlölöm kb, szereplőktől függően,függetlenül, előre megmondom, mi fog történni. tipikus ellustult sablonforgatókönyv lett mára sajnos.

Zakuro 

Valamikor, réges-régen, még szerettem ezt a sorozatot. Úgy nyolc évesen csapódtam be a tesóm mellé, aztán anyukánk is betársult. Aztán lemorzsolódtunk: először anya hagyta abba, aztán én, még a gimnázium legelső évében. Akkortájt reggelente 5-kor keltem, hogy a 6 órási busszal beérjek a suliba, és rájöttem, jobb szeretek aludni esténként, mint ezt a sz@rt nézni; addigra már úgyis csömöröm lett, egyre fárasztóbb és idegesítőbb lett az egész.
Van egyébként egy remek paródiasorozat róla, Berényi Miklós élete és krónikája címmel futott. Ha ezt adnák e helyett, újra elkezdenék tévét nézni :DD
Ui: Még gimis gólyaként egyik osztálytársam felvetette, hogy melyik lesz előbb: felépül a 4-es metró vagy véget ér a Barátok közt. A 4-es metró nyert :DD

Badiga

Az elejétől kezdve néztem és kb 2012 óta nem az elmúlt négy évben hallottam párszor, hogy megy a tévében, de kihámozni nem tudok belőle semmit..Meguntam, és volt pár színész akit sajnáltam, hogy eltűnt. Magdi anyussal találkozom nyaranta egy párszor egy igazi kedves hölgy :-)

Victorious

Na igen a Barátok közt..eléggé megosztó sorozat.
Én még anno 2009-ben kezdtem el nézni egészen 2013-ig ha jól emlékszem.Aztán abbahagytam mert átvette a TV helyét nálam a számítógép és az internet világa,meg nem is igazán érdekelt tovább a dolog.
Berényi Miki,Barta Zsolt nagy kedvencem volt.Nem mondom hogy egy egetrengető sorozat de hétköznap esténként nagyon jó kikapcsolódás volt számomra.
Mára néha ha látok pár részt azt kell, hogy mondjam, hogy bőven elveszett az a varázs belőle ami régen volt.

Timi98 

Kb. 8- 10 évig néztem, egészem kiskoromtól kezdve, szerettem, mert jó volt végre egy sorozat ami magyar és viszonylag kevés szereplővel visz végig többszálas történetet. Izgalmas volt, volt, hogy kevésbé, de még így is érdekelt. A sorozat folyamatosan bővült, fejlődött, egyre inkább népszerűvé vált. Most már nem nézem, mert annyira megváltozott, hogy elvesztettem az érdeklődést (és a fonalat). Az egy hibája az, hogy nem tudták lezárni akkor mikor kellett volna, ez a 7 ezer rész nagyon durva..


Népszerű idézetek

Alicia

Józsi: Tessék, itt vannak az ablakok, látod a tömítést?
András: Nem látom.
Józsi: Mert nincs. Azt is kispórolták.
Magdi anyus: Huzat lesz?

2 hozzászólás
AnitaZoé

Kertész Géza: Igyunk, hogy legyen… majdnem kimondtam!

Londonna 

Ha engem kérdezel, szerintem nincs olyan, hogy két ember örökké szereti egymást. […] Vonzódás, meg kémia, jó, azt elismerem, ezek vannak. De örök hűség, meg… örökké tartó szerelem… Na, ez csak a mesékben lehetséges.

Dariaa 

Időről időre mindent el kell veszítenünk. A családunkat, a munkánkat, a szabadságunkat, hogy rájöjjünk, hogy ezek a dolgok milyen sokat jelentenek. És amikor minden durván összeomlik, amikor az élet már kilátástalan, amikor teljesen tanácstalanok vagyunk, hogy mit tehetnénk, akkor kell a legerősebbnek lennünk, hogy csak azért is megmutassuk a világnak; az akarat mindenre képes. A legreménytelenebb helyzetből is megtalálja a kivezető utat, mert mindig van egy holnap, mindig van miért újra kezdeni. És amikor azt hiszed, teljesen magadra maradtál, észreveszed, hogy van valaki, aki melléd áll.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján