Őrült, dilis, szerelem (2011) 339

Crazy, Stupid, Love.
118' · amerikai · dráma, romantikus, vígjáték 12

0 díj · 1 jelölés

A negyvenes Cal (Steve Carell) ideális élete összeomlik, amikor a felesége, Emily (Julianne Moore) váratlanul bejelenti, hogy van valakije, és válni akar. Hirtelenjében nagyon egyedül találja magát, de a legrosszabb, hogy elfelejtette, hogy kell randizni. A környékbeli bárban próbálkozik, ahol… [tovább]

magyar

Képek 37

Szereposztás

Ryan GoslingJacob
Emma StoneHannah
Steve CarellCal
Josh GrobanRichard
Julianne MooreEmily
Jonah BoboRobbie
Kevin BaconDavid Lindhagen
Analeigh TiptonJessica
Joey KingMolly
Liza LapiraLiz

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 87

Várólistára tette 113


Kiemelt értékelések

NaNa_88 

Ez a film feles állás. A mérleg egyik oldalán ott van Ryan Gosling, akit photoshoppoltak ámen, Emma Stone, akit szeretek, jó pár poénnal fűszerezve. És persze DAVID LINDHAGEN. :D
A másik oldalon meg Steve Carell. Szánom bánom, de eddig még nem sikerült megszeretnem ezt az embert. Lehet, hogy a filmjei, amik nem nyerték el a tetszésemet, nyomják rá a bélyegét magára a színészre is.
Tipikus romantikus vígjáték ez is. Bár néha voltak meglepetések. Túl sokszor nem megnézendő, párszor, egyszer ajánlott. :)

2 hozzászólás
Charityy 

Vicces, aranyos film. Egyszeri kikapcsolódásnak megfelel, de ennél több nincs benne. Nem túl érdekes a sztori, de azért van benne pár csavar.

NinaAva

Imádom ezt a filmet… a röhögés fojtogatott miközben néztem… Az arcok, a dumák, a színészek…
Ryan Gosling teste… minden csodálatos volt benne. nem csak a testben, hanem a filmben is

A története is nagyon tetszett… kemény kb. 2 óra nyálcsorgatás, és röhögés… :D

Dorka 

Kellemes kikapcsolódás. Azt hiszem, a legbanálisabb történettel is lehet eladható filmet készíteni, ha a megfelelő színészeket válogatjuk össze. Volt pár kifejezetten jó jelenet, amúgy a történet nem nagy szám.
spoiler
spoiler
spoiler

Filmdoki

Kellemes meglepetés. Nem annyira szoktam romantikus-vígjátékokat nézni, mert nem az én műfajom, de meg kell hagyni, ez tényleg szórakoztató volt. Az első harmada nagyon erős volt, rengeteget röhögtem, a közepe is szórakoztató, a Top-Shop termékes jelenet nagyon nagy poén volt, aztán sajnos a végére átment a szokásos giccses befejezésbe, ami sajnálatos. Cal beszéde a film végén már nekem volt ciki, aztán a nagy összeborulás is. Ennek ellenére rengeteget nevettem rajta és a színészek java is jól játszott, bár a Caell-Gosling-Stone hármas vitte a prímet. Aranyos kis film, ami kicsit elgondolkodtató és közben szórakoztató is, bár nem találja fel a spanyolviaszt.

lollynymph

Ha esetleg elfelejtettem volna, miért nem nézek romantikus vígjátékokat.

Sicc

Időről időre meg kell néznem, még akkor is, ha nem egy hatalmas alkotás. De Emma és Ryan jeleneteit annyira bírom!

Osli75 

Nekem ez a film most jólesett. Nem hemzseg az altáji poénoktól, Steve Carell-t is megszoktam már, bár a magyar hangjával nem vagyok kibékülve, szerintem nagyon nem illik hozzá. A szereplőket egyébként szerintem jól eltalálták, bár először fura volt Steve és Julianne párosa, de aztán ezt is megszoktam a végére. A ballagási szöveg és Cal reakciója ultra gáz volt, de ez is egy bevett séma a hasonló (amerikai) filmekben. Szóval kissé klisés, de azért nem a teljesen megszokott történet, a csavarok is jók voltak benne. Végre láttam egy jó vígjátékot, mostanában nem nagyon volt benne részem. :D

Lunemorte

Rendesen megkavart szerelmi szálak jó sok röhögéssel, tanulsággal és az élet keménységével. Ryan Gosling meg irtó jópofa színész……

balika88

Jó kis film ez. Nem elsőre látom, de még mindig élvezhető. Elsőre kicsit furcsa lehet hogy történnek a dolgok, de úgy néz ki se füle se farka, de ez mind szépen megágyaz a végének :-) (Y)


Népszerű idézetek

Honey_Fly 

Police officer: We all have arguments but if you're gonna fight, just do it inside. Keep it in the family, okay?

5 hozzászólás
Bogesxd 

Jessica: Jó estét Mr. és Mrs. Weaver, milyen volt a… Jesszus, mi történt?
Cal: Mrs. Weaver el akar válni és kiugrottam a kocsiból.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján