A boldogságtól ordítani (A boldogságtól ordítani 1.) (1998) 35

Happiness
140' · amerikai · dráma, vígjáték

0 díj · 1 jelölés

Trish boldog házasságban él pszichiáter férjével és 3 gyermekükkel. A férj titokban kisfiúkra gerjed, fia 11 éves osztálytársánál próbálkozik, tömeggyilkos ámokfutásról fantáziál, és tinimagazinokkal maszturbál. A férj egyik páciense obszcén telefonhívásokkal zaklat embereket, és Trish nővérét… [tovább]

angol

Szereposztás

Philip Seymour HoffmanAllen
Cynthia StevensonTrish Maplewood
Jane AdamsJoy Jordan
Jon LovitzAndy Kornbluth
Lara Flynn BoyleHelen Jordan
Dylan BakerBill Maplewood
Justin ElvinTimmy Maplewood
Lila Glantzman-LeibChloe Maplewood
Gerry Beckerpszichiáter
Rufus ReadBilly Maplewood

További szereplők

Hirdetés
A boldogságtól ordítani (1998)
Rendező
Forgatókönyvíró
Zeneszerző

További stábtagok

Gyártó
Good Machine
Killer Films

Kedvencelte 6

Várólistára tette 46


Kiemelt értékelések

Atomsk

„A botránynak köszönhetően a művész mozik slágerévé vált sikerfilm úgy mutatta be közel sem hibátlan hőseit, hogy nem mondott ítéletet róluk, s ez viszolygást váltott ki a nézők egy részéből.” A nézők egy része bekaphatja. Bár belőlem meg az vált ki viszolygást, ha ítéletet mond egy film a kissé vagy erősen beteges szereplőiről. Szóval ízlések és pofonok.

sophie 

Az Amerikai szépség (1999) nem túl távoli unokatestvére (anyai ágon), csak ez vicces. Karikatúra, hozzáillő be nem fejezett befejezéssel.
Philip Seymour Hoffman pedig úgy volt tökéletes, ahogy volt.

Tíci

Ez egy nagyon érdekes film, mint Tod Solondz legtöbb filmje (3-mat láttam eddig), de ez talán a leginkább közönségbarát is. Irodalomszakkörön néztük gimis koromban. A szakkörvezetőnknek remek ízlése volt, hogy a katolikus iskolában olyan filmeket válasszon a szakkörre, amiben mindig a határokat feszegetik és teli vannak szexjelenetekkel :D Aki prűd és finnyás, annak nem ajánlom!

Mr_White 

Amerikában tényleg nincsenek normális emberek? Olyan volt, mintha egy állatkertben néztem volna a vadakat a rács mögött.


Folytatása

Összehasonlítás

A boldogságtól ordítani


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján