Ki vagyok? Játék zóna

LukeSkywalker 
Ki vagyok? Játék

Nem elég, hogy idő előtt felébresztettek, de aztán még hősködnöm is kellett, meg persze engem küldenek előre, mert értem nem kár, igaz?
Na mindegy, farkaséhes vagyok, eszem egy kis tésztát, az az egyetlen ehető kaja ezen a tetves hajón. Kuc… na mi az, sikerült félrenyelnem?… kuc-kuc-kuc…

Ki vagyok?

3 hozzászólás
sipiarpi 
Ki vagyok? Játék

A nevem annak a filmnek a címe amiben 2 másodpercig szereplek a végén.
Ki vagyok?

Kapcsolódó filmek: Oscar (1991)

Oscar (1991)

2 hozzászólás
Skadi
Ki vagyok? Játék

Az összes rólam készült fotón csukva van a szemem.

Kapcsolódó filmek: A nevem Earl (2005–2009)

A nevem Earl (2005–2009)

3 hozzászólás
G_Narancs_Renée
Ki vagyok? Játék

Angol gentleman vagyok. A harctéren szolgáltam, de egy sebesülésem miatt vissza kellett vonulnom. Megismertem egy különc, lángész magándetektívet, akinek a későbbiekben sok-sok ügy megoldásánál segítségére voltam, bár a számomra bonyolult logikai következtetéseket mindig el kellett nekem magyaráznia. London leghíresebb magánnyomozó-irodája lett a miénk, nem egyszer híres személyiségek is felkeresték barátomat. Legtöbbször gyorsabban jutottunk el a megoldáshoz, mint a hivatalos szervek, emiatt a városi rendőrfelügyelővel is össze-összekaptunk, de alapvetően jóban voltunk; egy női alkalmazottunk is volt, aki néha szintén segített nekünk. Többször kimozdultunk messzebbi vidékekre nyomozni (vagy épp pont, hogy nyaralni voltunk, amikor újabb esetekbe botlottunk bele). Egyik ügyünk megoldása közben megismertem egy hölgyet, akit később feleségül vettem, ekkor elköltöztem, de később gyakran visszatértem meglátogatni barátomat – aki megrögzött agglegény maradt, bár neki is volt plátói vonzalma egy titokzatos nő iránt.
Az irodalom terén kezdtük pályafutásunkat – sokszor az én tolmácsolásomban –, majd sok filmfeldolgozás is született kalandjainkból.
A leíráshoz két egyenrangú, tökéletes megoldás tartozik…

8 hozzászólás
Koksa
Ki vagyok? Játék

Vallásos családból származom, a 4 fivérem közül Isten engem áldott meg gyógyító tehetséggel, amit anyám imád kihasználni. Apám szerint buzi vagyok, de szerintem csak haragszik amiért eltörtem a kedvenc bakelitjét. Ki vagyok?

Kapcsolódó filmek: C.R.A.Z.Y. (2005)

C.R.A.Z.Y. (2005)

Kapcsolódó művészek: Marc-André Grondin

2 hozzászólás
Hirdetés
Zakuro 
Ki vagyok? Játék

Ha kiállok a napfénybe, megvakulsz, hogy ha rám nézel. A szemem néha opál, néha ónix – legalábbis az „uzsonnám” szerint.

Kapcsolódó filmek: Alkonyat (2008) · Alkonyat – Újhold (2009) · Alkonyat – Napfogyatkozás (2010) · Alkonyat – Hajnalhasadás – 1. rész (2011) · Alkonyat – Hajnalhasadás – 2. rész (2012)

Alkonyat (2008) Alkonyat – Újhold (2009) Alkonyat – Napfogyatkozás (2010) Alkonyat – Hajnalhasadás – 1. rész (2011) Alkonyat – Hajnalhasadás – 2. rész (2012)

Kapcsolódó művészek: Robert Pattinson

4 hozzászólás
Skadi
Ki vagyok? Játék

Azért vesztettem nyomát életem szerelmének, mert két hónappal korábban egy brazil otthon ült és tojást főzött.

Kapcsolódó filmek: Mr. Nobody (2009)

Mr. Nobody (2009)

2 hozzászólás
Vidámka
Ki vagyok? Játék

Az életem két dologból áll: a nők és a fodrászkodás. De lehetőleg a nők, jobb napokon minden napra jut egy új. Jómagam is nőből vagyok, bár ez sosem zavart. Ahogy a barátaimat sem, akik egytől egyig leszbik.

(Segítek: sorozat)

5 hozzászólás