Ki vagyok? Játék zóna

Gabetto 
Ki vagyok? Játék

Szerelmes vagyok aprócska, de annál nagyobb koponya főnökömbe. Akinek csak úgy szárnyalnak a gondolatai, amikor a közösség nem csupán testi, de mindennemű problémáját orvosolni szokta. Ki vagyok?

bonnie9 
Ki vagyok? Játék

Börtönben vagyok. Elmesélem, miért vagyok itt. Egy ilyen szegény ördög, mint én egy ilyen kis hibáért, amit jóhiszeműen követett el életfogytiglani börtönt kapott! Tudják ugye, mi történt? Darukezelő voltam, egy építkezésen dolgoztam. A bírónak az volt a véleménye, hogy nem szép dolog rápottyantani a sógornőm fejére egy hernyótalpas autót. De hát tudják, milyenek ezek a jogászok. Azt hittem, hogy a feleségem. Minden okom megvolt rá, hogy szétlapítsam.
Ki vagyok?

Kapcsolódó filmek: Nyomás utána! (1983)

Nyomás utána! (1983)

Kapcsolódó művészek: Mal Jones

4 hozzászólás
LukeSkywalker 
Ki vagyok? Játék

Nehéz a vendéglátóiparban dolgozók élete. Kevés a vendég, rengeteg a kiadás. A költségek az egekbe szöktek, a bevétel meg… hát az jócskán hagy maga után kívánnivalót. De mit lehet tenni? Tizenkét szobánk van, és mind a tizenkettő üres. Amióta áthelyezték a főútvonalat… Más nem jön ide, csak aki letér róla. De hát… kár belesírni a kiömlött tejbe. Ég a neon, itt vagyunk, várjuk a vendéget. Az ágy jó puha, a szekrényben vannak akasztók, sőt, saját levélpapírunk is van, ha a vendég netán azt akarná, hogy a barátai irigykedjenek rá. Én vagyok a világ legszelídebb vendéglátósa. Még a légynek se tudnék ártani.

Ki vagyok?

Kapcsolódó filmek: Psycho (1960)

Psycho (1960)

Kapcsolódó művészek: Anthony Perkins

2 hozzászólás
Gabetto 
Ki vagyok? Játék

Szüleim közönséges, egyszerű emberek. De én mégis különleges lettem, így bekerülhettem egy nem éppen átlagos iskolába. Okosabb vagyok, mint sok, többgenerációs különleges. Vág az eszem, mint a borotva és úgy szívom magamba a tudást, mint a szivacs. Akkora a tudásvágy bennem, hogy még az időt is megbabráltam h. többet tudjak tanulni. No, ki vagyok?

Kapcsolódó filmek: Harry Potter és a bölcsek köve (2001) · Harry Potter és a Titkok Kamrája (2002) · Harry Potter és az azkabani fogoly (2004)

Harry Potter és a bölcsek köve (2001) Harry Potter és a Titkok Kamrája (2002) Harry Potter és az azkabani fogoly (2004)

2 hozzászólás
Gabetto 
Ki vagyok? Játék

Nem vagyok épp szárazföldi patkány. Galamblelkű muszklis pacák vagyok, aki keresi az apját. Végül rajta kívül még egy babát és a szerelmet is megtalálom. Ki vagyok?
(kis segítség: rajzfilmként születtem, van egy dalom is) + konzervből nyelem a spenótot

Kapcsolódó filmek: Popeye (1980)

Popeye (1980)

5 hozzászólás
LukeSkywalker 
Ki vagyok? Játék

Grrrrrrrrrrrrrrrrrr argghhhh wawawawaa grrrrrrrrrrrrrrraaaa uuuuuuuhhhh gragragra!
(Fordítás: Én nyertem, te pléhkaszni!)*

Grrraaaaaaaaaaaaaargh rarararararrggggggggh grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrgh wwwwwwwwwwwwwhhhwhhhwwwwwwwwwwwww argh!
(Fordítás: A barátom meg én egy ócskavasat vezetünk. Zsoldosok vagyunk, de a jó oldalon állunk. Csak ezt a csupasz békát ne kéne állandóan kihúznom a csávából. De mit tegyek, már úgy a szívemhez nőtt. Szólóban úgyse menne semmire.)**

Wuuaaaah?
(Fordítás: Ki vagyok?)*

*,** – A fordításokért köszönet illeti Han Solo kapitányt és C-3PO-t.

Kapcsolódó filmek: Csillagok háborúja IV. – Egy új remény (1977) · Csillagok háborúja V. – A Birodalom visszavág (1980) · Csillagok háborúja VI. – A Jedi visszatér (1983)

Csillagok háborúja IV. – Egy új remény (1977) Csillagok háborúja V. – A Birodalom visszavág (1980) Csillagok háborúja VI. – A Jedi visszatér (1983)

Kapcsolódó művészek: Peter Mayhew

4 hozzászólás
Hirdetés
Kstimi
Ki vagyok? Játék

Végre megvalósítottam az álmom. Büszke is vagyok rá. Már csak egy hajszál választ el attól hogy ezt a nagyközönség elé tárjam. De minden rosszra fordult…Az unokáim veszélyben vannak. Pedig nem spóroltam semmin…
Ki vagyok?

Kapcsolódó filmek: Jurassic Park (1993)

Jurassic Park (1993)

Kapcsolódó művészek: Richard Attenborough

2 hozzászólás
Gabetto 
Ki vagyok? Játék

Lett egy gazdám, és rákaptam a csótány ízére.
Ki vagyok?

Kapcsolódó filmek: Drakula halott és élvezi (1995)

Drakula halott és élvezi (1995)

Kapcsolódó művészek: Peter MacNicol

3 hozzászólás
Koksa
Ki vagyok? Játék

EGY RÉMISZTŐ FOGA NEM LEPEDÉKES! (ki mondta kinek?)

Kapcsolódó filmek: Szörny Rt. (2001)

Szörny Rt. (2001)

2 hozzászólás
LukeSkywalker 
Ki vagyok? Játék

Ússz és evezz, ússz és evezz!
Anyu írta ezt a dalt,
Ez majd minket továbbhajt.

Van egy cím, amit tudok: P. Sherman, 42… negyven… kettő… Emlékszem rá, tudom, igen, itt van a nyelvem hegyén… Szóval a nevemet nem tudom, vagy hogy honnan jöttem, csak ezt a címet. Hogy is volt?… S. Piman, 87… vagy 63?… Hmmm… Hol is vagyok? Fogalmam sincs. Hát jó. Ússz és evezz, ússz és evezz!

Kérlek szépen, meg tudnád mondani, ki vagyok?

Kapcsolódó filmek: Némó nyomában (2003) · Szenilla nyomában (2016)

Némó nyomában (2003) Szenilla nyomában (2016)

Kapcsolódó művészek: Ellen DeGeneres

4 hozzászólás