Directorial zóna

kvázimozi
Directorial

Todd Phillips mesél a Joker nyitójelenetéről, a gothami atmoszférateremtésről, a képergényes keretezésről, feliratozásról, a vizuális & speciális effektusokról és a bohóccipőkről.
https://www.youtube.com/watch…

Kapcsolódó filmek: Joker (2019)

Joker (2019)

Kapcsolódó művészek: Todd Phillips

kvázimozi
Directorial

Empirikus tapasztalatok, de 9:45-től egy meglehetősen személyes történet, furcsamód amolyan felkészítés az elkerülhetetlen depressziót illetően, ha az ember filmkészítésre adná a fejét. Na és példaértékű, hogy a mára már drága hollywoodi filmeket rendező Mr. Sandberg, továbbra is önállóan, baráti stílusban posztol tartalmakat az egyszerű, mezei embertársai számára.

https://www.youtube.com/watch…

Kapcsolódó művészek: David F. Sandberg

kvázimozi
Directorial

„A rare new interview with Europe’s groundbreaking film creator, Danish film director Lars von Trier, who is the recipient of the prestigious Sonning Prize 2018. Here he looks back at his work, talks about his forthcoming movie, and reveals his idea for a new series of small films. Finally he makes a comment on his controversial statement about Hitler in 2011.”

https://vimeo.com/265532625

Kapcsolódó művészek: Lars von Trier

kvázimozi
Directorial

meglepő hozzáállás és véleményszakadék + érdekes technikai dolgok Alex Garland-től, a brilliáns Ex Machina c. film író-rendezőjétől… na és oddly enough, I accidentally ran into this interview today, and it happened to took place exactly two years ago, on this day (:

https://www.youtube.com/watch…

Kapcsolódó filmek: Ex Machina (2015)

Ex Machina (2015)

Kapcsolódó művészek: Alex Garland

Hirdetés
snowden
Directorial

Kb. én is úgy viselkednék, mint ez a két kiscsaj, ha csinálhatnék egy 2 perces interjút Paul Thomas Andersonnal, azzal a különbséggel, hogy meg se bírnék szólalni.

https://www.youtube.com/watch…

Kapcsolódó filmek: Fantomszál (2017)

Fantomszál (2017)

Kapcsolódó művészek: Paul Thomas Anderson

kvázimozi
Directorial

nehéz szokni az arcát, de hát negyven filmmel (és több, mint 2000 tévéreklámmal) a háta mögött biztos tud valamit… na és pont ezek közül mesél most ezt-azt, ebben a közel húsz perces interjúban

https://www.youtube.com/watch…

Kapcsolódó művészek: Ridley Scott