Kedvencelte 5

Várólistára tette 29


Kiemelt értékelések

LukeSkywalker 

Azt hiszem, ehhez amerikainak kell születni, hogy ezt a filmet halványan is érdekesnek találjuk. Én Kevin Costner és Tom Welling miatt adtam neki egy esélyt.
Át is neveztem magamban: Tom Wellingre várva. Mert 100 perc után Wellingnek még mindig se híre, se hamva nem volt. Lehet, hogy játszott benne, csak én aludtam el. Vajon végül szerepelt benne? Mintha egy villanásra láttam volna, de lehet, hogy csak álmodtam.
Ennyi jó színész adta a nevét ehhez a dögunalomhoz. Nyilván jó volt a pénz. És a Szellemirtók rendezője csinálta.

desertangelable 

Ez a film biztos, hogy nagyon jó, de én egy kukkot sem értettem belőle. Nem is vitás, hogy ez a film azoknak mondhat sokat, akik képben vannak az amerikai foci világával egy kicsit jobban, mint én, aki csak filmekből ismerem a sportot. Ezt a filmet tényleg csak hozzáértőknek ajánlom.

Emerson 

Necces volt, hogy le tud-e kötni egy olyan film, aminél a szakzsargon felét se értem. De valami okból kifolyólag mégis tapadtam a képernyőre és azt vettem észre, hogy a végén még izgultam is. És ehhez még az se kellett, hogy legyen meccs a filmben! Az archív felvételeknél felcsillant a szemem, mert végre valami ismerős is akadt, nem csak értetlenül bámultam, hogy ki kicsoda és mit csinálnak egymáson.
Európaiként felfoghatatlan, hogy az amerikaiak számára mit jelent a futball. Lenyűgöző az a kultusz, ami körüllengi ezt a sportot. Egy „sima” egyetemi bajnokságon is csurig van a stadion hahh, no comment.
A spoiler szerelmi szál miatt muszáj levonnom egy csillagot… mindemellett rohadtul hiteltelen volt Gardner karaktere (még egy mínusz csillag). De összességében nagyon jól szórakoztam, remek film, ami ezúttal a pálya mögötti részt mutatja be.

Dexter79 

Nagyon jó volt, annak ellenére, hogy nem igazán értettem az elején, hogyan is megy ez a draft day az Államokban. Aztán kezdtem picit kapizsgálni, na persze a vége felé a sokadik csere/paktum után már megint elvesztettem a fonalat.
Costner nagyon jó látszott megint, és valahogy összekapta magát, mert megint igazi szívtiprónak néz ki, pedig 60+-os, Jennifer Garner is rendben volt.


Népszerű idézetek

psn

Sonny: Senki nem állíthatja meg az időt, de a nagyok tudják, hogy kell lelassítani.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján