Az utolsó csavar (2012) 42

Trouble with the Curve
111' · amerikai · dráma, sportfilm 12

Gus Lobelnek kisujjában van a baseball. Évtizedek óta a legjobb játékosfigyelő, ám az idő eljárt fölötte. Bár a szeme is rossz, hallani sem akar a visszavonulásról, ugyanakkor az Atlanta Braves vezetősége is egyre többször kérdőjelezi meg döntéseit. Az egyetlen, aki segíthetne, a lánya, viszont… [tovább]

angol

Képek 3

Szereposztás

Clint EastwoodGus
Amy AdamsMickey
Justin TimberlakeJohnny Flanagan
Matthew LillardPhillip Sanderson
Scott EastwoodBilly Clark
Chelcie RossSmitty
John GoodmanPete Klein
Raymond Anthony ThomasLucious
Ed LauterMax
Clifton GutermanNeil

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 8

Várólistára tette 37


Kiemelt értékelések

Istris

Ez egy remek film! Szerethető, emberi, amolyan Eastwood-os. Kicsi baseball sok emberség! Ha egy igazán jó filmmel szeretnél kikapcsolódni ki ne hagyd! 10/10

Alex 

Többet vártam ettől a filmtől. Sajnos a sport rész elenyésző volt. Pedig azok a részek dobtak a filmen. A film többi része pedig elég lassú folyású volt nekem, néhol unalomba is fulladt, amit nem tudtak érdekesebbé tenni semmivel.

happybeboop 

Nagyon furcsa, hogy ez eddig nálam még kimaradt. Nagy rajongója vagyok a sportolós filmeknek, vagyis leginkább az amerikai focival, kosárlabdával és a baseballal kapcsolatosoknak. Itt bár kevés szerepe jut a sportnak, de mégis e köré építettek fel egy családi drámát. Feszültségekkel teli kapcsolat megoldása itt az elsődleges cél, nem a játék.
A szereplőket nagy gonddal válogatták, ugyanis olyan nagy nevek szerepelnek benne, mint Clint Eastwood vagy Amy Adams. Meglepő, hogy az általam nemrég látott A csempészben már mennyivel öregebbnek látszik Eastwood. Itt még van dinamikája és mimikája. Egyébként nem ezek lesznek a színészek legnagyobb alakításai, hiszen nem is olyan volt a film, ami ezt megkívánta volna, de mindenki szépen hozta amit kellett.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján