Csúf szerelem (2011) 201

Beastly
86' · amerikai · dráma, romantikus, fantasy 12

Kyle jóképű, elkényeztetett New York-i kamasz, mindene megvan, amiről egy tini álmodhat. Balszerencséjére egyik nap a suliban megalázza Kendrát, nem tudva, hogy boszorkány. A lány büntetésből szörnyeteggé változtatja. Ettől kezdve Kyle fordított életet él, nappal elrejtőzik a világ szeme elől,… [tovább]

angol

Képek 7

Szereposztás

Alex PettyferKyle
Vanessa HudgensLindy
Mary-Kate OlsenKendra
Erik KnudsenTrey
Dakota JohnsonSloan
Peter KrauseRob
Lisa Gay HamiltonZola
Neil Patrick HarrisWill
David FrancisDr. Davis
Gio PerezVictor

További szereplők

Kedvencelte 41

Várólistára tette 98


Kiemelt értékelések

Charityy 

Egyáltalán nem volt ez rossz feldolgozás. Tetszett, ahogy a szörnyet megformálták és az őt alakító színész is remekelt. Mary Kate Olsenen nagyon meglepődtem, de tökéletesen illett rá a szerep. Vanessa pedig hozta a szokásos formáját, nem egy nagy szám.
A történetbe még vártam volna valami pluszt, egy nagy durranást, de ez sajnos elmaradt és csak csordogált a történet. Szerelmes sztorinak egyáltalán nem rossz, de egy kis akció még jöhetett volna.

Sizzy 

A könyvet három napja olvastam és oda és vissza voltam tőle, kedvet kaptam a film újranézéséhez. Vannak változtatások, legtöbbet el is fogadtam, de a magyar cím nem jött be, (ami a könyvnek Szörnyszívű) meg a nevek megváltoztatása: Kingsbury -ből Kingson, Adrianből Hunter( most komolyan?!) és Magdából Zola. :/ A tetkós változtatás szerintem sokkal ütősebb lett, mintha tetőtől talpig szőrös lenne. Hiányoltam, hogy Kyle klasszikusokat olvasson. Jobb lett volna a könyv előtt nézem meg, hajlmas vagyok még a legkisebb változtatásba is belekötni. :D A vége túl amerikai volt, a könyv befejezése jobban tetszett, életszerűbb volt. Kyle karakterétől is hányingerem volt, szerintem Alex remek választás volt erre a bunkó szerepre. Egyet értek az egyik molytársammal, hogy „jót tenne néhány Kendra féle boszorkány, akik csúnyává varázsolja őket”. Megérdemelte amit kapott.
Tetszett, hogy Lindynek több jelenete volt. Imádtam Will és Kyle közös jeleneteit, sokat nevettem rajtuk, vagy a Lindyvel közösek, azok nagyon édesek voltak. Olvadoztam tőlük. ♥️

szymba23 

Mivel ebben az évben jön a Szépség és a szörnyeteg filmváltozata, úgy gondoltam kicsit hangolódom egy-két feldolgozással. Az alapsztori nagyon megtetszett, az előzetes és a fülszöveg hatására. De nem kaptam meg mindent ebben a filmben… csalódtam egy kicsit, több izgalomra vágytam, de sajnos nagyon laposra sikeredett.
Vanessa Hudgenst a HSM szerepléséért szerettem meg, de ebben a filmben teljesen letaglózott. Nem volt meg semmi, lapos volt ahogy eljátszották a jeleneteket, alig vártam, hogy vége legyen.

Lili98

Viszonylag régen olvastam a könyvet és emlékszem, hogy attól sem voltam annyira elájulva.
Őszintén a film nézése közben nem is igen jutott eszembe, hogy most mi volt a könyvben de az biztos, hogy nem úgy volt, ahogy a filmben. Legalábbis a vége tuti nem, az a könyvben sokkal drámaibb és szebb volt (szerintem) itt meg meeeeeeh…
Hát tipikus amerikai film.
Ha előbb néztem volna meg mondjuk olyan 12-13 évesen akkor biztosra veszem, hogy nagyon bejött volna ez a film, de most így…háááááááát egynek elment. De nem nagyon maradt meg bennem.
Könyvadaptációnak rémes, de Szépség és a Szörnyeteg újramesélésnek elmegy.
Én hiányoltam a főgonosz „Gastont”.
Nagyot néztem amikor Dakota Johnson is megjelent a filmben, na mondooooooooooom.
Szerintem ebből a filmből sokkal de sokkal többet is ki lehetett volna hozni..de hát ez van.

1 hozzászólás
Alexandra

Géptakarítás közben találtam rá, nem tudtam neki ellenállni.

Sister 

Nem rossz, de nem is annyira jó. A könyvet emlékem szerint jobban élveztem, ehhez képest a film egy kicsit nyűglődős. Lassan kerülünk egyről a kettőre. Alex Pettyfer elég meggyőző volt Kyle szerepére, Vanessa Hudgens pedig csak hozta a szokásos formáját. Aki engem meglepett, az Mary-Kate Olsen volt, szerintem szuper választás Kendra szerepére!

viky0222 

Semmi extra, semmi nem volt benne, ami miatt kitűnne a többi Szépség és a szörnyeteg feldolgozás vagy az amerikai gimis filmek közül. Elég unalmasra sikeredett, nem volt rettenetes, de sokkal jobban is meg lehetett volna csinálni. Sokkal szebben fel lehetett volna építeni a szerelmi szálat, és Kyle változását is. A színészekkel nem volt különösebben bajom, mindegyik hozta azt, ami tőle várható volt. Egyszer megnézhető, de gyorsan felejtős film.

brena 

Előbb láttam,aztán olvastam…itt fedeztem fel magamnak Mr. Pettyfer-t..:)
Cuki film tiniknek.

Oroa 

Meglehet gonosznak fogok tűnni de én is szórnék egy pár emberre ilyen átkot. :D
Nagyon tetszett a film a története miatt. Szerintem tanulságos.

Szeszj 

Nekem nem nagyon jött be, egy kicsit unalmas volt, meg nem is tudom valahogy ez a film nem az én ízlésemnek volt kitalálva, voltak benne jó részek, és még azt mondom hogy a végé tök jó lett, de az elején és a közepénél szét untam magam. A szereplők jók voltak benne, Alex Pettyfer hozta a bunkó srác szerepét, de a végére nagyon aranyos lett, és én még Mary-Kate Olsen-t bírtam benne nagyon, jól hozta a boszorkány szerepét! :D Ez a film inkább ilyen egyszer nézős nekem!


Népszerű idézetek

HappyGirl

Ó, a gimi az egy intézményesített szívás.

Sizzy 

Will: A várakozásokkal ellentétben a vaksi ragaszkodik a lehengerlő stílusérzékéhez. Megmaradt még a látó napjaimból.
Kyle: A lényeg, hogy a kinézet mindig számít?
Will: A lényeg, hogy nem az számít, mások milyennek látnak, hanem hogy én milyennek látom magam. Tudom, mentális Rubik – kocka. De egy nap majd megérted.

Blue_Bonnie18

Kyle: Ki maga?
Will: Mary Poppins (vigyor, aztán szemforgatás) A tanító.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján