Lenyűgöző teremtmények (2013) 357

Beautiful Creatures
125' · amerikai · dráma, romantikus, fantasy 12

Lena Duchannes alaposan felforgatja Gaitlin városka unalmas életét. Ethan Wate évek óta tervezi, hogy meglép a városból, ahol soha semmi nem történik, és ahol esélye sincs a kitörésre. Lena azonban felkelti az érdeklődését, és hamar egymásra találnak. Bimbózó szerelmüket azonban beárnyékolja… [tovább]

angol · magyar
angol · magyar, angol

Képek 57

Szereposztás

Alice EnglertLena
Alden EhrenreichEthan
Jeremy IronsMacon Ravenwood
Viola DavisAmma
Emmy RossumRidley Duchannes
Thomas MannLink
Emma ThompsonMrs. Lincoln / Sarafine
Eileen AtkinsNagyi
Zoey DeutchEmily Asher
Kyle GallnerLarkin Ravenwood

További szereplők

Kedvencelte 44

Várólistára tette 107


Kiemelt értékelések

Szeszj 

Nem tudom hogy hogy vagyok ezzel a filmmel mert amikor először láttam akkor még tetszett, aztán valamikor volt a tv-ben akkor pedig szét untam magam,most meg untam is meg egyszerűen nem láttam benne semmi olyat amit először láttam. A szereplők idegesítettek, a történet összevissza van.
A látvány világ szép, és Jeremy Irons és Emmy Rossum jó volt benne. Más nem nagyon tudok mondani róla.
Könyvben még nem olvastam de lehet hogy az sokkal jobb lesz.

Törpillaa 

Már nem először látom, de még mindig nem jön be. Unalmas, és a szereplők nekem egyáltalán nem tetszenek.

krlany 

Mert én minden szart megnézek… első lépcső a könyv felé. De ez annyira rossz, hogy a könyv, bármennyire is jobb, még mindig tuti nem üti meg a mércémet. Ne, ne is kezd el mondani, hogy de a könyv…

10 hozzászólás
rhysciar

Az égadta világon semmire nem emlékszem belőle, csak a kúriára, ez meg sokat elmond róla.

Imma 

Ebből a filmből két dologra emlékszem. Az egyik, hogy szeretem Jeremy Irons-t, a másik, hogy nem is volt annyira béna, mint amilyennek vártam.

1 hozzászólás
Fancsee

A könyv tetszett, jól felépített, kiszámíthatatlan regény. Ezzel szemben a film: fura. Egyes jelenetek, szereplők eltűntek, kicserélődtek, összegabalyodtak, minden történt itt, csak az nem, aminek kellett volna. Sok szituációt annyival jobban is meg lehetett volna oldani… Tényleg nem találok jobb, találóbb szót erre a filmre, minthogy fura. Ennyi.

bubimentesvíz 

Na ne mondjátok, hogy én végig bőgöm a film végét és még van merszük így befejezni. Amúgy nekem eskü tetszett, nem tudom mit van így ki mindenki és mire fel ez a lepontozás. Értem, hogy nem nagy történet az egész (gondolom könyvben jobban megvannak írva a dolgok), de azért annyira rossz nem volt. Következő olvasmánynak bevetem a könyvet, mert eléggé megjött hozzá a kedvem a film közepe fele!

Emilie

A mai napig bánom, hogy ezzel a filmmel töltöttem az anti-valentinomat, főleg, hogy mellettem egy olyan páros ült, akik szinte ott helyben egymásnak estek a hormonjaiktól. Szeretném elfelejteni őket és a filmet is. De legalább a popcorn jó volt, ez megmaradt.

nattyreach

Úgy kezdtem bele, miért ne adhatnék neki egy esélyt? Végül is az csinálta, aki a Dirty Dancing 2-t, amit nagyon kedvelek. Csak, mert ilyen fura a neve, és a témából kiindulva tini divathullámot lovagol meg, attól még lehet bitang jó.
Nem volt az. Inkább a Rómeó és Júlia egy huszonegyedezredik újragondolása a szokásos tinisablonokkal (új ember a környéken, titkos erők, sors, kiválasztott). És persze most is a 16 évesbe hajló lány a környék legnagyobb hatalmú embere. Ja, nem, bocs, a világé.
Háromszor mosolyogtam vagy nevettem rajta, ami nagy teljesítmény. Még bele is láttam valamit a tinik esztelenségéből, persze, hogy a lebunkóbbhoz mennek és a többi, de a történet maga vérszegény, édeskevés ahhoz, hogy akár egyszer is gondolni akarjak rá. A könyves adaptációkkal általában ez van, de míg Az éhezők viadalának még a filmváltozata is beindítja az ember fantáziáját, hát itt semmi. Valószínű a könyv se ilyen alapgondolattal.
Őszintén, mi tetszett benne? A vár kertje – a belseje ronda! –, és az, hogy Ridley szép…


Népszerű idézetek

s_l_m

Ha az emberek az áldozat szót meghallják, megrémülnek, hogy valamitől meg fogják fosztani őket, hogy fel kell adniuk valamit, ami nélkül nem tudnak élni. Az áldozat számukra veszteség, hisz a mai világban minden a miénk lehet. De én úgy vélem, hogy az igazi áldozat győzelem, mert kell hozzá a szabad akaratunk, hogy lemondjunk valamiről vagy valakiről, akit szeretünk, valamiért vagy valakiért, akit jobban szeretünk önmagunknál. Nem fogok hazudni, ez hazárdjáték. Az áldozat nem törli el a veszteség fájdalmát, de a keserűség elleni csatát megnyeri. A keserűség ellen, mely beárnyékolja mindazt, ami igazán érték az életünkben.

TribeBubu 

Van egy hely a szívben, amit sosem fognak betölteni, egy űr. Jobban érezzük, mint valaha. Van egy hely a szívben, amit sosem fognak betölteni és mi csak várunk, és várunk abban az űrben.

s_l_m

A szeretet csak az elme kreálmánya, puszta illúzió, a természetben nem létezik. A szeretet bűbáj, amit a halandók a nőknek alkottak, hogy ezzel játsszanak.

Londonna 

– Hogyan fogom túlélni, hogy egy életen át folyton meglepsz?…


Hasonló filmek címkék alapján