Napfogyatkozás (Alkonyat 3.) (2010) 374

The Twilight Saga: Eclipse
124' · amerikai · kaland, dráma, romantikus, fantasy 12

5 díj · 12 jelölés

Miután kiderül, hogy a szépséges Bella és a vámpír Edward képtelenek egymás nélkül élni, kapnak egy új esélyt, amely a lány életét örökre megváltoztatja. Bella végleg eldöntötte, hogy a 18. születésnapján vámpírrá változik, amely feltétele volt szabadulásuknak és közös jövőjüknek. Jacob azonban… [tovább]

angol · magyar

Képek 16

Szereposztás

Kristen StewartBella Swan
Robert PattinsonEdward Cullen
Billy BurkeCharlie Swan
Xavier SamuelRiley
Jackson RathboneJasper Hale
Ashley GreeneAlice Cullen
Peter FacinelliDr. Carlisle Cullen
Elizabeth ReaserEsme Cullen
Kellan LutzEmmett Cullen
Nikki ReedRosalie Hale

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 53

Várólistára tette 19


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Ebben a részben legalább végre van egy kis akció, bunyó, és izgalom. Jacob baromi szexi még mindig, és nagyon sajnálom, hogy szenvednie kell Bella miatt. Pedig ez a csaj nem ér annyit… Még mindig nagyon nem csípem Bellát, sajnos. Nem sok mindent tesz a filmben, és még mindig olyan arcokat vág, mint aki halálra unja az egész szitut. Edward pedig egyre sápadt… Rá férne egy kis szoli. :-D Látszik az arcán, még mindig, hogy mennyire fájdalmas az a csók neki. :-D De legalább Bella elérte, hogy csuklás nélkül válaszoljon a nagyon nagy kérdésre. Azt hiszem mondhatom, hogy ez már haladás nála. :-D Rosalie és Jasper történetére is kitérnek, végre, hogy is kerültek be a Cullen családba, és őket is bírom, Alice, Esme, Carlisle, és Emmett is nagyon jók még mindig szerethetőek. Edwardot is bírom, de azért Jacob jobban bejön. :-) Ebben a részben legalább kevésbé szenved Bella, és ez jó, bár még mindig nagyon irritáló szegényke, de ez a rész most izgi, és érdekes volt. Ismét jó volt látni, ennyi fél pucér pasit. :-D Volturi nem egészen fair játékot játszik… Amikor szükség lenne rájuk, semmit sem csinálnak, csak ki várják mi fog történni.

mandu

Minden egyes résszel csökken az agysejtjeim száma… Pedig alapból sem volt sok. :D

8 hozzászólás
Valentine_Wiggin 

„A mellékszálakból jó történet lehetne: A film”
Komolyan, miért egy ilyen életképtelen, önző, döntésképtelen liba a főszereplő, mikor elképesztően jó a mellékszereplőgárda, és elképesztően jók a háttértörténetek? Egy Jasper múltjáról szóló filmre, jól, korhűen, sötét hangulattal megvalósítva bármikor beülnék.
A két főszereplő között változatlanul nincs semmi kémia, Kristen Stewart színészi képességei pedig a nullához konvergálnak. De mentségére szóljon az egésznek, a zene még mindig jó.

5 hozzászólás
NaNa_88 

Ez a háromszög Jake-el már borzalmas. Leginkább az, hogy Jake szenved, mint a kutya, és aztán mikor újra, meg újra nem kapja meg, amit akar Bellát, akkor bepukkad azt hónapokig szaladgál az erdőben, az esőben. http://res.cloudinary.com/big-cabal/image/upload/w_800,…
Bella meg még rosszabb, mert mindig pont annyi szaftot tol szegény gyerek s*gge alá, hogy az még reménykedjen. Az idegeimen táncoltak.
Olvasva amúgy a sátras volt az egyik kedvenc részem. Meg valahol itt a filmben is szerettem, mert a srácok picit helyre rakták a dolgokat egymással. Barátok ugyan nem lettek, de legalább nem akarták egymást szétszedni 5 percig. Jake állandóan paraszt volt, már kezdett vele is teleszaladni a t*köm. Lényegében mindenkivel. XD
http://media.tumblr.com/tumblr_m3h3gjilxw1qa6lp8.gif
Viszont, volt jó is! Szerettem a háttér sztorikat. :) Bár nem mindenkiről tudtunk meg mindent, Jasper és Rosalie élete, és átváltozása érdekes. Jó volt őket jobban megismerni. A Volturi meg most már hivatalosan is elmehet a fenébe. Hatalmas segítség vagytok. Köszi.
http://67.media.tumblr.com/tumblr_m77mb4xV8J1rziwwco1_500.gif

Charityy 

Edward borzasztóan néz ki :D Komolyan holtsápadt és állandóan savanyú képet vág.
Bella itt már jobban nézett ki de még mindig roppantul irritáló.
Jacobot még mindig szeretem ^^
Bella örlődik a két pasi közöttmint egy kis cafka, mindegyiket szereti és nem akarja elhagyni őket…
A történet már izgalmasabb, végre történik is valami, színre lép a Volturi. Még mindig nem valami jó de alakul.

rhysciar

A harmadik résztől meg már csak önkínzásnak folytattam a sorozatot.

Greylupus

A kedvenc részem a könyvek közül is és nem véletlenül, hogy a filmek közül is.
A film zenéit pedig a mai napig a nagy kedvenceim között tartom számon.

(az pedig már egy másik történet, hogy ennek a filmnek a kapcsán szereztem olyan barátokat, akikkel a mai napig tartjuk a kapcsolatot és töretlen a barátságunk:).

KyKy

Ebben a részben is a legesleginkább a farkasos jelenetek tetszenek. Bírom Jacobot, szeretem a farkasok a vámpírok között feszülő ellentétet, határozottan megdobja a történetet. A Bella után vágyakozás még mindig érthetetlen számomra, de ettől függetlenül a sátras jelenet legalább nagyon szerethető lesz. Szeretem a harcot, irtó látványosnak tartom. Így belegondolva nem tudom, hogy a két óra nagy részében mi történik, de mégis leköt és élvezettel nézem, tehát annyira rossz nem lehet. Nem a kedvencem a sagából, a második résszel van kb. egy szinten.

Lex

Ez egy kifejezetten tetszetős rész már a számomra, mind könyvben, mind filmben. Utóbbiban nagyon szeretem, hogy beleláthatunk Victoria tevékenykedéseibe, meg ugye a Volturi mesterkedéseibe is, amik nyilván kimaradtak a könyvből az E/1 miatt. Nagyon tetszettek a múltbeli jelenetek, különösen Rosalie-é. Charlie pedig fantasztikus volt ismét. :D

Azért persze vannak hibák:
spoiler
– Jasper bekönnyezik, mikor a múltjáról mesél. A vámpírok nem tudnak sírni!
– Edward és Carlisle „harca”. Jó poén, csak Edwardot gondolatolvasóként nem szabadna meglepnie…
spoiler
És biztos van még más is, most hirtelen ezek tűntek fel. :)

Határozottan jobban tetszik, mint az előző részek, de Bellát talán itt utálom a legjobban a két pasi szédítős viselkedése miatt.

beaboszi 

Ezt a részt kevésbé kedvelem, a történet kevésbé izgalmas, meg ebben a részben van a szerelmi háromszög leginkább a középpontban, bár itt van néhány jó beszólás Edward és Jacob között, meg jó, hogy a többi vámpír múltjáról is kiderült 1-2 dolog. :)


Folytatása

Összehasonlítás

Alkonyat


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján